Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

İyiyim canım ne olsun işte kargoyu bekliyoss Sen nasılsın

gelmedi mi halaa?ay insanları meraktan öldürcekler yaa..ben biraz üzgünüm canım yaa erkek arkadaşımın halası felç geçirmiş yoğun bakıma almışlar,annesi ve babası bursaya gitmiş bugün apar topar,ablası ise evde yalnız ve kafayı kırmak üzere.ben de burda üzülüyorum,ablası esere yani benim erkek arkadaşıma tlfda sadece annemle babam halamın yanına gittiler,halamın tansiyonu çıkmış falan diyebilmiş,askerde olduğu için..yani doktorların ümit yok dediğini,iyileşse bile yatalak kalır dediğini söyleyememiş.tek halasıydı kuzumun..ona bişey olmasın diye dua ediyorum.:1no2:

Canım yaaaa çok üzüldüm tabikide söylenmez askere zor bir durum inşallah bir mucize olur ..Böyle zamanlarda aklımıza daha çok geliyo ama herşeyin başı gerçekten sağlık ..Herşey biz insanlar için işte bitanem

inşallah bi mucize olur .evet canım haklısın,Allah kimseyi sağlığından etmesin.yarın büyük ihtimalle onlarda kalıcam,ablası yalnız kalmasın diye.bi de onu teselli etmem gerekicek,ben zaten iyi değilim beni kim teselli edicek onu bilmiyorum..neyse boşverelim şimdilik,satışların nasıl canımm?

Bugün evdeydim canım hiçbi yere çıkmadım zaten daha olacağını sanmıyorum çok bile yaptım bu ay benim gibi küçük bebeği olan hep evde biri için mükemmel

Canım ben yatıyom gözlerim kapanıyo çok geçmiş olsun inşallah bir mucize olur çok üzme kendini görüşmek üzere allaha emanet ol tatlım

Canım ben yatıyom gözlerim kapanıyo çok geçmiş olsun inşallah bir mucize olur çok üzme kendini görüşmek üzere allaha emanet ol tatlım

canım ya bikaç işim vardı ben onlarla uğraşırken çıkmışsın.Allaha emanet ol sen de canım,sağol desteğin için..ben de yatıyorum.görüşmek üzere..

teşekkür ederim canım açığım evet yazın güzel olur bu ay 75 tl yi tamamlamaya çalışıyorum zaten tamamlanırsa onun siparişini vericem mutlaka daha doğrusu bunlarla tamamlamaya çalışıyorum hiç satış yok bu ay bir parfüm var sadece o da kalmıycak diye korkuyorum şu true force var ya ondan istedi biriohaoldumsmile

Yeni Ürün İade Sistemi Uygulaması Hakkında Bilgilendirme

Kampanya 6 itibariyle Temsilcilerimiz iade ürünlerini kuruluşumuza kendileri gönderebileceklerdir.

Yeni Ürün İade Sistemi uygulamamıza göre;

Temsilcilerimiz ürün iadelerini Avon siparişini teslim alırken Yurtiçi Kargo personeline teslim edebileceklerdir. Sadece bu şekilde gönderilen iadelerin masrafı Avon tarafından karşılanacaktır.

Sipariş teslimatı olmadığı durumlarda; Temsilcilerimiz ürün iade gönderilerini istedikleri bir kargo firmasıyla gönderebileceklerdir. Bu gönderilerin maliyeti Temsilcilerimize aittir.

Gönderinin Yurtiçi Kargo’nun yetkili şubelerinden yapılması durumunda ise Temsilcilerimiz Avon Temsilcilerine özel indirimli fiyattan yararlanacaklardır.

Bu uygulama 24.05.2010 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacaktır.

Aşağıda Yeni Ürün İade Sistemi Broşürü yer almaktadır. Lütfen inceleyiniz.

kızlar sipariş verecektim bakın avon sitede ne gördüm haberlerde ....

ya kzlar şimdi kapda iade yapnca urunleri bi koliye koycaz faturalaryla beraber ok de avonun adresini bizmi yazcazz koliye kargocumu offf ne karsik iş bu ya...

ben ayn 24 u olmadan bolge sorumlusuna versm yapmazmi acaba...

ben de az önce gördüm şimdi yazacktım baktım sen erken davranmışsın..kaydirigubbakcemile5

ben de az önce gördüm şimdi yazacktım baktım sen erken davranmışsın..kaydirigubbakcemile5

ewet güzel bir sistem oldu..takım öncüsüyle bölge sorumlusuyla uğraşıp ay gittimi iadeleryerine ulaştımı öbür ay faturaya yansıyacakmı derdi yok..
adamlar sana gelince tutuşturacaksın eline iadeleri yallahh...

broşürdeki textured teal göz kalemi ne renk? seçemedim de
yine broşürdeki tüm saç tipleri için derinlemesine temizleyen şampuan nasıl kızlar?
yok mu bilen??????

geçmiş olsun acil şifalar diliyorumm
bnm dedemde felç geçirmişti 8 yıl felçli yaşadı sonra vefat etti aklıma dedem geldi bian..:gitme:

merhaba k7 siparişleri nasıl gidiyor ??
bn fergıeden 1 tane aldım sipariş ve 2 şey daha aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…