- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.281
gelmedi mi halaa?ay insanları meraktan öldürcekler yaa..ben biraz üzgünüm canım yaa erkek arkadaşımın halası felç geçirmiş yoğun bakıma almışlar,annesi ve babası bursaya gitmiş bugün apar topar,ablası ise evde yalnız ve kafayı kırmak üzere.ben de burda üzülüyorum,ablası esere yani benim erkek arkadaşıma tlfda sadece annemle babam halamın yanına gittiler,halamın tansiyonu çıkmış falan diyebilmiş,askerde olduğu için..yani doktorların ümit yok dediğini,iyileşse bile yatalak kalır dediğini söyleyememiş.tek halasıydı kuzumun..ona bişey olmasın diye dua ediyorum.:1no2:
25 temmuz mu? sempatiksalakcinni ne yapıo bunlar anlamadım ya. faturanda falan mı yazıo canım 25 temmuz diye.üff f ya bu gün siparişleri verdim güneş gözlüğü kalmamış 25 temmuzdan sonra ki siparişlerde gelecekmiş yani biz şimdi 25 temmuza kadar mı bekliyeceğiz çok güzelmiş hemde öyle duydum
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
şakkıdıcokacimcoooksositosositoeyvahedigeldismile
siparişlerim geldii kendime panoramadaki likit göz farından almıştım hiç hoşuma gitmedi bi de pikem de geldi gerçekten göründüğünden daha güzelmiş
Selam nisacım nasılsın?hihoyyyt
Aa benimde çok hoşuma gitmişti o gördüğümde. İyiki almamışım o zaman.. alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?