Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

üff f ya bu gün siparişleri verdim güneş gözlüğü kalmamış 25 temmuzdan sonra ki siparişlerde gelecekmiş yani biz şimdi 25 temmuza kadar mı bekliyeceğiz çok güzelmiş hemde öyle duydum

Gamzecim canım geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin inşallah.. :Saruboceq::Saruboceq:

üff f ya bu gün siparişleri verdim güneş gözlüğü kalmamış 25 temmuzdan sonra ki siparişlerde gelecekmiş yani biz şimdi 25 temmuza kadar mı bekliyeceğiz çok güzelmiş hemde öyle duydum
25 temmuz mu? sempatiksalakcinni ne yapıo bunlar anlamadım ya. faturanda falan mı yazıo canım 25 temmuz diye.

bu arada yeni ürün olan arabian glow krem farları güzel değil gözde topaklanıyor hep. bir müşterim aldı beğenmedi hiç.kafamçokkarıştı

kızlaaarrr günaydnnnn opuyorumnanaktan
veeee günün sorusu gelio kızlar :)
ya şimdi bn yeniden sipariş vercm ve kargo gelnce iademi yapcm buraya kdr tmm..bnm iadelerm k5ten oluck..ve k5te bn baharatlık takımı kazandım 435e..bnm iadeler 20 tl oluo yani limit 415e düşüo baharatlık takımım ne oluck :s

cnm benm genede tul ablaya sor sen :) ben hediye kazanıldığında iade yapılınca hediye limitinin altına düşüyosan eğer hediyeleride göndermek zorunda kalıyosun die biliyorum sen değişim yapmaacaksın deil mi iade olacak :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…