- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.301
Aa benimde çok hoşuma gitmişti o gördüğümde. İyiki almamışım o zaman.. alkisalkisalkis
Selam kimse var mı
önceki sayfalarda vardı çok güzel demişlerdi ama kim oldugunu hatırlamıyorum
slm nisa hgzemuszemus
herkese slm kızlara.s
slmm
perigül geçmiş olsun
Yeni çıkan fergie nin parfümü hoşuma gitti fena değil ve çok karlı inşallah bol bol satarız hepimiz
Güneş Gözlüğü(Stoklarımızda tükenmiş olup,25 Temmuz tarihinden sonraki siparişlerinizle gönderilmek üzere borçlanılacak)
NE SAÇMA YA 25 HAZİRAN BİLE DEĞİL.yazın yarısı olduktan sonra kimi bulup satacaksak.:mymeka:
ay geceden beri hastayım her tarafım ağrıyo ateşimde var nolduki bana ya:uhm: yatmaktan sıkıldım bir bakayım dedim sıcaktada hastalık hiç çekilmiyokafamçokkarıştı
ay geceden beri hastayım her tarafım ağrıyo ateşimde var nolduki bana ya:uhm: yatmaktan sıkıldım bir bakayım dedim sıcaktada hastalık hiç çekilmiyokafamçokkarıştı
çok geçmiş olsun
evet bencede güzel panoramadaki paketten almıştım bugün geldi inşallah satarım oturma odamdaki sehpanın üzerine dizdimlosyonunu deodorantını ve parfümleri sergi gibi oldu valla kaydirigubbakcemile3 gelen giden bakar alır belki diye ev ev değil avon dükkanı gibi oldu:sm_cool:
geçmiş olsun havalardanherhalde biz bebişimle 2 kere hastalandık öle peş peşe ateş kırgınlık boğaz ağrısı öksürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?