Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Dün kargom geldi sonunda:dance::dance: panaromadan blanch takı setini ve madeline twist takı setini getirtmiştim ikiside çok güzel ama blanch daha güzel daha ağır madeline sade ama o da günlük için çok güzel parlak baya birde senses rol on almıştım o da çok güzel ama giydiklerimize beyaz beyaz iz yapar mı bilmiyorum kokusu felan çok hoş

ay geceden beri hastayım her tarafım ağrıyo ateşimde var nolduki bana ya:uhm: yatmaktan sıkıldım bir bakayım dedim sıcaktada hastalık hiç çekilmiyokafamçokkarıştı

Güneş Gözlüğü(Stoklarımızda tükenmiş olup,25 Temmuz tarihinden sonraki siparişlerinizle gönderilmek üzere borçlanılacak)

NE SAÇMA YA 25 HAZİRAN BİLE DEĞİL.yazın yarısı olduktan sonra kimi bulup satacaksak.:mymeka:

Yeni çıkan fergie nin parfümü hoşuma gitti fena değil ve çok karlı inşallah bol bol satarız hepimiz

evet bencede güzel panoramadaki paketten almıştım bugün geldi inşallah satarım oturma odamdaki sehpanın üzerine dizdimlosyonunu deodorantını ve parfümleri sergi gibi oldu valla kaydirigubbakcemile3 gelen giden bakar alır belki diye ev ev değil avon dükkanı gibi oldu:sm_cool:

Aynennnnn öle katılıyorum ben şimdi 2. siparişimi vericem panaromadaki plaj kıyafetlerimle gözlüklerin gelmediği için limitim düştü yoksa pike takımı gelicekti aradım t.ö mü onlar gelince gelir diooo hangi kampanyaya aitse o kampanyaya dahil oluyormuş 25 temmuza kadar beklicez hepsini çokkkk saçma 2.günde gözlük mü bitermiş hele plaj kıyafetleri panaromadan getirtik daha kalmamış yok böle bişey biraz uzun oldu ama doldum valla

ay geceden beri hastayım her tarafım ağrıyo ateşimde var nolduki bana ya:uhm: yatmaktan sıkıldım bir bakayım dedim sıcaktada hastalık hiç çekilmiyokafamçokkarıştı

geçmiş olsun havalardanherhalde biz bebişimle 2 kere hastalandık öle peş peşe ateş kırgınlık boğaz ağrısı öksürük

:))))) eşim dioki bana gel hatun sana bi dükkan açalım sergile dolduruyon evi bence ii yapmışsın paket çok karlı inşallah satarsın

geçmiş olsun havalardanherhalde biz bebişimle 2 kere hastalandık öle peş peşe ateş kırgınlık boğaz ağrısı öksürük

teşkkürler nisacım 2 haftadır bahar temizliği falan yapmıştım heralde güçsüz düştüm sizede çok geçmişler olsun bebişini öp benim içinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…