- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.321
teşkkürler nisacım 2 haftadır bahar temizliği falan yapmıştım heralde güçsüz düştüm sizede çok geçmişler olsun bebişini öp benim içinopuyorumnanaktan
:))))) eşim dioki bana gel hatun sana bi dükkan açalım sergile dolduruyon evi bence ii yapmışsın paket çok karlı inşallah satarsın
İyiyim balboceğim saol sen nasılsın görüşmeyeli
herkese slm kızlara.s
Dün kargom geldi sonunda:dance::dance: panaromadan blanch takı setini ve madeline twist takı setini getirtmiştim ikiside çok güzel ama blanch daha güzel daha ağır madeline sade ama o da günlük için çok güzel parlak baya birde senses rol on almıştım o da çok güzel ama giydiklerimize beyaz beyaz iz yapar mı bilmiyorum kokusu felan çok hoş
ay geceden beri hastayım her tarafım ağrıyo ateşimde var nolduki bana ya:uhm: yatmaktan sıkıldım bir bakayım dedim sıcaktada hastalık hiç çekilmiyokafamçokkarıştı
Güneş Gözlüğü(Stoklarımızda tükenmiş olup,25 Temmuz tarihinden sonraki siparişlerinizle gönderilmek üzere borçlanılacak)
NE SAÇMA YA 25 HAZİRAN BİLE DEĞİL.yazın yarısı olduktan sonra kimi bulup satacaksak.:mymeka:
slmm
perigül geçmiş olsun
:dilcikar:25 temmuzdan sonra kar gözlüğü versinler:mymeka:
katılyorum şeker kaydirigubbakcemile3:dilcikar:25 temmuzdan sonra kar gözlüğü versinler:mymeka:
yok yok cnm sen merak etme :lepi:ablam sna güvenmesem yollarmıyım hç biliosn normalde kapalıyım biraz açıktım orada hani başka biri görür die dedm :) çok tsk ederm ablacm opuyorumnanaktan
bnm 9 tane daha satmk lzm oda zorr
benimde az kaldı seyahat çantasını almaya.:teytey:
bn dün aldım sipariş 1 tane daha 1 de 1 bklm(daha 1 kişiye gösterdmde)evet bencede güzel panoramadaki paketten almıştım bugün geldi inşallah satarım oturma odamdaki sehpanın üzerine dizdimlosyonunu deodorantını ve parfümleri sergi gibi oldu valla kaydirigubbakcemile3 gelen giden bakar alır belki diye ev ev değil avon dükkanı gibi oldu:sm_cool:
Bende çok iyiyiim teşekkür ederimm.. bayanssulusmilebayanssulusmile
Selaaamm, hoşgeldin perigüüll opuyorumnanaktan
Bende Chioe takı setine bayıldım. Bilekliği falan çok hoş duruyor. Alan yok mu ki?boshayallersmile
Geçmiş olsun canım. a.s.Havalardan herhalde bir sıcak bir soğuk arada yağmur. Bende yağmura yakalandım dün inşallah hasta olmam.:bbo:
Aynen.. Bende gördüklerinde de birsürü sipariş geldi ama stokta yok.. :mymeka::mymeka:Ucuz ya cazip geliyor müşteriyede. Kaliteli duruyor.
Hoşgeldiinn. opuyorumnanaktan
yarın çalışmıyor cnm yurt içi kargo
önceki sayfalarda vardı çok güzel demişlerdi ama kim oldugunu hatırlamıyorum
ayy ablacm çok geçmiş olsn valla sıcaktada hastalık hçç çekilmio:umursamaz:ay geceden beri hastayım her tarafım ağrıyo ateşimde var nolduki bana ya:uhm: yatmaktan sıkıldım bir bakayım dedim sıcaktada hastalık hiç çekilmiyokafamçokkarıştı
:roflol::roflol: ayy abla ne alemsn:roflol::dilcikar:25 temmuzdan sonra kar gözlüğü versinler:mymeka:
5 kişiyi kendine üye yapınca takım öncüsü oluorsn abla..kızlar aranızda takım öncüsü nasıl olabiliriz bilen varmı....
Kızlar size birşey sorucam. Ben k6dan clearskin serisinden kendime aldım. Bir tane tonik 1tane maske.1tanede tonik etkili pedlerden. Cildimde çok şükür tertemiz. Hiçbir sorunum yok. Çok kuru ama şikayetci değilim. Sadece burnumun üstüne hiç belli olmayan siyah noktalar vardı. 3gündür toniği kullandım. Birde pedlerden kullandım ilk geldiğinde de maskeyi kullanmıştım. Yüzümde sivilceler çıktı. mafoldumben Burnumda alnımda falan. Acaba ilgisi var mıdır ürünlerle? Stresli falanda değilim bu sıralar. Yani gayet keyfimde yerinde. boshayallersmile
benim kargom geldi canım bugün..
cumartesileri de çalışıyor yurtiçi..
canım allık geldi bugün sempatiksalakcinni
eccük ufacık kaydirigubbakcemile3
25 ml kadar:)
aklında olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?