Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ben fergie nin numunesini getirttim parfümü beğenilirse k7 de getirticem çünkü k6 da satışım iiydi k7 ye kalsın dedim o da k7 de soft musk hediyesini kapmam lazım :) of ya hediyelerde bitiyo

İyiyim balboceğim saol sen nasılsın görüşmeyeli

Bende çok iyiyiim teşekkür ederimm.. bayanssulusmilebayanssulusmile

herkese slm kızlara.s

Selaaamm, hoşgeldin perigüüll opuyorumnanaktan

Bende Chioe takı setine bayıldım. Bilekliği falan çok hoş duruyor. Alan yok mu ki?boshayallersmile

ay geceden beri hastayım her tarafım ağrıyo ateşimde var nolduki bana ya:uhm: yatmaktan sıkıldım bir bakayım dedim sıcaktada hastalık hiç çekilmiyokafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım. a.s.Havalardan herhalde bir sıcak bir soğuk arada yağmur. Bende yağmura yakalandım dün inşallah hasta olmam.:bbo:

Aynen.. Bende gördüklerinde de birsürü sipariş geldi ama stokta yok.. :mymeka::mymeka:Ucuz ya cazip geliyor müşteriyede. Kaliteli duruyor.

slmm
perigül geçmiş olsun

Hoşgeldiinn. opuyorumnanaktan

ay ben dğru düzgün hediye alamdım bile bir makyaj temileyicisi birde yüz kremi diğerlerine limit yetmedi bende çok zorlamadımmafoldumben

ablam sna güvenmesem yollarmıyım hç biliosn normalde kapalıyım biraz açıktım orada hani başka biri görür die dedm :) çok tsk ederm ablacm opuyorumnanaktan
yok yok cnm sen merak etme :lepi:

benimde az kaldı seyahat çantasını almaya.:teytey:
bnm 9 tane daha satmk lzm oda zorr
bn dün aldım sipariş 1 tane daha 1 de 1 bklm(daha 1 kişiye gösterdmde)
inş satarsın

hoşbuldum cnm kaydirigubbakcemile5

Evet yaa.. Sıcağıda sevmiyorum hastalığıda sevmiyorum.:umursamaz: Huysuz şirinim ben.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar size birşey sorucam. Ben k6dan clearskin serisinden kendime aldım. Bir tane tonik 1tane maske.1tanede tonik etkili pedlerden. Cildimde çok şükür tertemiz. Hiçbir sorunum yok. Çok kuru ama şikayetci değilim. Sadece burnumun üstüne hiç belli olmayan siyah noktalar vardı. 3gündür toniği kullandım. Birde pedlerden kullandım ilk geldiğinde de maskeyi kullanmıştım. Yüzümde sivilceler çıktı. mafoldumben Burnumda alnımda falan. Acaba ilgisi var mıdır ürünlerle? Stresli falanda değilim bu sıralar. Yani gayet keyfimde yerinde. boshayallersmile

Balböceği bende tonik kullanıyorum siyak noktolardan arındırıcı sıkılaştırıcıdan bişikayetim yok eşimde kullanıyor onunda şikayeti yok
ama kokusu bayıyor yakyor boğazımı
kil maskesi aldm onuda dün kullandık gayet güzel sevdim ben..

ay geceden beri hastayım her tarafım ağrıyo ateşimde var nolduki bana ya:uhm: yatmaktan sıkıldım bir bakayım dedim sıcaktada hastalık hiç çekilmiyokafamçokkarıştı
ayy ablacm çok geçmiş olsn valla sıcaktada hastalık hçç çekilmio:umursamaz:
:dilcikar:25 temmuzdan sonra kar gözlüğü versinler:mymeka:
:roflol::roflol: ayy abla ne alemsn:roflol:
kızlar aranızda takım öncüsü nasıl olabiliriz bilen varmı....
5 kişiyi kendine üye yapınca takım öncüsü oluorsn abla..

ya kızlar okudum şimdide bakın ne olursa olsn avon amway dore gibi markalardan yüz için bişe almayın temizleyici fln..helede avon..hepimiz bilioruz içini yani sağlık bakanlığından bile onaylı deil..çok dikkat edn satarken bile sorun cilt tipini hasssassa kesnlikle satmayın başımız belaya girer valla para kazanalım derken kul hakkına girmeyelm..

merhaba bayanlar ben yeni üyeyim 4 yıldır avon temsilcisiyim 2 yıldırda takım öncüsü olarak dewam etmekteyim her türlü soru ve sorunlara yanıt verebilirim

böcüümm naptın sennnbilmiyorumkismile ya clearla başlayan hiç bi ürünü kullanmıyorum artık...klava:
ne zaman bi parfümeriye girsem orda çalışan bayanların yüzüme yaklaşarak ölü deriniz var alttaki tabakayı atmak şart deyip önüme bir yığın ürün koymasından bıktımsempatiksalakcinni
ama her defasında kanıp alıyorum..
sonuçmu anında sivilceler basar suratımı sonra dayanamam bende sıkarım al sana mayınlı bi suratkafamçokkarıştı
hesap sormaya gittiğimde de hep aynı cevap deri altındaki sivilceleri çıkartıyo sonra düzene giricektir,,ama bunlar hiç geçmioo ..:1no2:
kardeşim de aldı bu katologtan clear skin ürünlerinden alma dememe rağmen,
ertesi gün anında yüzünde 2 sivilce sonraki gün bitane daha..
bu böle uzayp gider ne gerek var. en iyiysi innova köpük temizleyeci kullancaksan onu kullan bi tane bile sivilce çıkarmaz derinlemesine de temizler,ben 2 senedir kullanıyorum çokta memnunum:hooray:

benim kargom geldi canım bugün..

cumartesileri de çalışıyor yurtiçi..

canım allık geldi bugün sempatiksalakcinni

eccük ufacık kaydirigubbakcemile3

25 ml kadar:)

aklında olsun..

ay ayyy geldimi allık latilokummm....... eccük bahsetsene nası bişe? renk nasıl ? yapısı nasıl terracota gibi mi? kolay renk veriyomu?ay çok mu sordum ne bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…