Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yatta dinlen canım geçmiş olsun valla kafamçokkarıştı gezmeler bitti yaa şimdi evimdeyim artık

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

siparişlerim faturalanmışşş ama malesef yine eksik varrrrrr
k6 daki şu 16,5 lik üçlü yüzük varyaa stokta kalmaış
müşteri hizmetlerine sordum
stoklara ne zaman girer bilgi yok elimizde dedi (

yeni twmsilci geliştirme programına göre hediye maskaram ve rozetimide eklemişler faturama

herkese gunaydınn bazı arkadaslar gıbı bende bu ay ılk defa 75 e ulaşamayacağım galiba.daha 61 lıralık olmuş baktım dun gece.avonunun umduğu gıbı yenı katoloklarını cok da seven olmadı:) gecen aykı butyun hedıyeoerı almıstım ama sanırım bundan sıpariş bile vermeyeceğim.aslında kendımde hıc beyenmedım dıyebılırım.zaten artık ağzımın tadı kaçtı kızlar herkes alırken ıyı hatta ne zaman gelecek dıye sureklı sıkboğaz ederken ıyı,para ıstediimde mıllet ortadan kayboluyooo.o zmaanda ben kötu satıcıyım.anlayışsızıım...çok bunladım gecen ayın borçlarını toplamaya calışıyorum mıllete yalvarmadaığım kalıyoo..sıkıldım sanıyorum işin içine para girince insanlar gercek yuzlerını gösterdı bana.sanıyorum bırakacam.zevklı bır deneyımdı.

günaydın arkadaşlar,ben küçük dolu başlangıç seti istemiştim avondan, 3 bölmeli çantanın içinde geliyo ya numuneler benim çantanın 3 bölümü de falçatalanmış değişim yapçam ama nası yapılıyor yada versem yenisini avon ne zaman yollar bi bilgim yok sizin bilginiz var mı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…