Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benim de k.7 den ilk siparişlerim dudak dolgunlaştırıcısı,saat veren erkek parfümüyle açılıp kapanabilen göz kalemi oldu,hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5iyi gider inşallah

Selam kızlaar, nasılsınız?opuyorumnanaktan
Ben bu ay çok fazla satış yaptım teyzeme. Okul bitiyor artık ihtiyacı olan olmayan birsürü şey aldı. Bütün hediyeleri gelir herhalde.. Çok mutluyum.. Daha teyzemin haberi yok, sürpriz yapıcam ona. Hiç satamadım teyzoş falan demiştim.. kaydirigubbakcemile3 Yaşasın zemuszemus

herkeze iy pazarlar dün çok geç yattım kızlar eurovision yarışmasını seyrettim manga 1 numaraydı harikalardı malesef 2. olduk almanya hiç haketmedi şarkıları berbattı aslında buna şarkı yarışması degilde ülkelerin dayanışması deseler daha iyi olacak en azından gırtlak patlatmazlar

Aynen öyle ketcim. Bu şarkıya bayıldım ben.opuyorumnanaktan 1. Biz olmalıydık..:hooray: Olsun aRtık haksızlık, hep haksızlık.. klava:

Slm,rosıe kÜpe ve yÜzÜk alanınız var mı?nasıl acaba gÖrÜndÜĞÜ gıbı gÜzel mı ??almayı dÜŞÜnÜyorum da.

afiyet olsun lokumuuummm opuyorumnanaktan

sağol tatlım opuyorumnanaktan

kzılar bugün çok şaşkınım sempatiksalakcinni
aylardır 75 i zor tamamlıyordum akannehir
bugün tüm ayların acısı çıktı kaydirigubbakcemile3
tam 465 tl lik satış yaptım :lepi:
ama şansıma hediyeyi beğenmedim malesef kettle güzel değil ama olsun heyecan yaptım böyle satış yapınca alkisalkisalkis

Kızlar iygeceler k-5 indirim broşüründeki fresco ruby diye bi far vardı yanlış hatırlamıyosam far dı,onun fyatını yazarmısınız bana elmde kalmadı fiyatıda hatırlamıyorum.

helaaaaaaaalll darısı başımıza inşallah..

selammmm kimsecikler yok mu?? çok uykum var ama yinede gireyim dedim kimse yok sanırımm.. bu ay zor satış yaparız diyodum,dediğim gibi de oldu,arkadaşım sağolsun az da olsa sipariş toplamış ama herkese 2-3 lira indirimli vermiş,en azından kettle a ulaşsaydım bari,Allah büyük,inşallah hem kar yaparız hem de kettle ı kaparım.. hepimize bol satışlar versin Allahım..

ben buradayım tatlım nasılsın görüşmeyeli

ben buradayım tatlım nasılsın görüşmeyeli

ayy sağol canım ya vallla çok yorgunum,bugün ev çok kalabalıktı,son zamanlarda evi ilk defa bukadar kalabalık gördüm,sabah zil ve telefon çalmaya bi başladı ardı arkası kesilmedi,canı sıkılan herkes burdaydı,ben de onlara hizmet edeyim derken ruhumu teslim edicektim az dahaa...Allahtan ablam ve kardeşim de yardım etti yoksa cinnet geçirirdim heralde..k7 den ben de fazla satış yapamadım ama gün doğmadan neler doğar satarım belki.. sen nasılsın?gezmeler bitti mi? a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…