- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.001
ben k7 den ilk siparişlerimi aldım çok şükür :)
indirim broşüründe ki mavi parmak arası terlikle , birde katalogda ki siyah parmak arasını istediler..
birde 42 tl lik inci saati..
hadi bakalım hayırlısı:)
kızlar 37 numara terlik isteyen birine 35-37 noyu mu yoksa 38-39 mu istemeliyim
plaj terliği büyük olmalı,ben normalde 37 giyiyorum ama plaj terliğim 38.bence 38-39 derim ama büyük de gelebilir,kalıbını bilmiyoruz ki çok saçma yapmışlar yaa,ortasını bulamamışlar..
ne zamandan itibaren cnm trh yazıomu?ablacım evet k6 da,stoklarla sınırlıymış..
kimsecikler yok mu???
ne zamandan itibaren cnm trh yazıomu?
ben 27 sinde grdim kçrdık mı yoksa brde bn neden göremyrm nerde cnm trf eder msn avonun sitesnde
bn varım opuyorumnanaktan
yaa kızlar bu yeni çıkan parfümden isteyeceğimden panoromadan 5li bu ketılı almamız için sadece katologdan mi satış yapmalıyız yoksa panoromadn istediğimiz şeylerde buna dahil mi acil cevap lütfen
bnde çıkmıo canım yaa zaten kargom da geldi yok hediye falan bu avon uyuz valla yaablacım,avonun temsilciye özel giriş sayfasını açıyosun,orda çıkıyo direk zatenn..75 tl ye,takı,krem,parfüm falan varr..
cnm k7 11 haziranda giriliyo amaherkeze iyi akşamlar arkadaşlar k 7 den sipariş vermicem dedim herkez bişeyler istedi vericem artık haftaya cumaya kadar siparişimi tamamlayıp vericem bu katalok hiç ama hiç hoşuma gi,tmedi valla ben bu işten anlamadım hoşuma giden kataloktan daha az satış yaparken hoşuma gitmeyen kataloktan daha fazla yapıyorum
bu arada tul canım sen neler yapıyosun gözükmüyosun hiç
bnde çıkmıo canım yaa zaten kargom da geldi yok hediye falan bu avon uyuz valla ya
cnm k7 11 haziranda giriliyo ama
bnmde kargom geldi ilk iademi de yaptım detayları anlatırım bi ara şimdi msafr gelcek bu arada cleardan gelen çanta harikaymışş sğl gamzecimm sen dedin diye tamamladım aldım vallla iiki almışım
cnm kettle için k7den satış yapman gerek o 5li seti alırsan pikeyi kazanabilirsn..
ayrıca hediyeler için panorama+ind.broşürü+katalogtan satış yapıp limitlere ulaşırsan kazanırsn..
edacığım k7 nin panoromasının ilk sayfasındada yeni çıkan parfümlerden 5li set olaak sipariş edebilirsiniz diyo ben onun için sormuştum :sm_cool:sağol canım[/QUOTE
bn onu görmemişim cnm ya k6da bi tek öle bi paket var sanıordum kaydirigubbakcemile3
bu kataloğu hç sewmedm demiştim ya haklıymışım en çok sattıığım müşterm bile beğenmedi sadece 150tl'lik satış yapabildm şimdiye kdr:umursamaz:
ayy çok sevindim ablacım,güle güle kullan inşallah... :dance: :dance: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?