Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben k7 den ilk siparişlerimi aldım çok şükür :)

indirim broşüründe ki mavi parmak arası terlikle , birde katalogda ki siyah parmak arasını istediler..

birde 42 tl lik inci saati..

hadi bakalım hayırlısı:)

hadi gözünaydın..ben de indirim broşüründen küpeyle katalogdan 3lü temizleyici,tonik,nemlendirici varya 5,5 tl ondan aldım:1no2: sayfa 97deki chic lerden aldım 3 tane, sayfa 81deki kolye ve bileklikten aldım,başka da yok..

yaa kızlar bu yeni çıkan parfümden isteyeceğimden panoromadan 5li bu ketılı almamız için sadece katologdan mi satış yapmalıyız yoksa panoromadn istediğimiz şeylerde buna dahil mi acil cevap lütfen

yaa kızlar bu yeni çıkan parfümden isteyeceğimden panoromadan 5li bu ketılı almamız için sadece katologdan mi satış yapmalıyız yoksa panoromadn istediğimiz şeylerde buna dahil mi acil cevap lütfen

cnm kettle için k7den satış yapman gerek o 5li seti alırsan pikeyi kazanabilirsn..
ayrıca hediyeler için panorama+ind.broşürü+katalogtan satış yapıp limitlere ulaşırsan kazanırsn..

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar k 7 den sipariş vermicem dedim herkez bişeyler istedi vericem artık haftaya cumaya kadar siparişimi tamamlayıp vericem bu katalok hiç ama hiç hoşuma gi,tmedi valla ben bu işten anlamadım hoşuma giden kataloktan daha az satış yaparken hoşuma gitmeyen kataloktan daha fazla yapıyorum

bu arada tul canım sen neler yapıyosun gözükmüyosun hiç

ablacım,avonun temsilciye özel giriş sayfasını açıyosun,orda çıkıyo direk zatenn..75 tl ye,takı,krem,parfüm falan varr..
bnde çıkmıo canım yaa zaten kargom da geldi yok hediye falan bu avon uyuz valla ya

cnm k7 11 haziranda giriliyo ama

bnmde kargom geldi ilk iademi de yaptım detayları anlatırım bi ara şimdi msafr gelcek bu arada cleardan gelen çanta harikaymışş sğl gamzecimm sen dedin diye tamamladım aldım vallla iiki almışım

ayy çok sevindim ablacım,güle güle kullan inşallah... :dance: :dance: :teytey:

cnm kettle için k7den satış yapman gerek o 5li seti alırsan pikeyi kazanabilirsn..
ayrıca hediyeler için panorama+ind.broşürü+katalogtan satış yapıp limitlere ulaşırsan kazanırsn..

edacığım k7 nin panoromasının ilk sayfasındada yeni çıkan parfümlerden 5li set olaak sipariş edebilirsiniz diyo ben onun için sormuştum :sm_cool:sağol canım

evet kargo geldi k5 den değiştirileblr küpe seti almştım onu iade etmk istedim doldurdum faturanın aslını hazırladım yurtiçi krgo poşetne kargocu geldi kolimi aldım benim paketi vercem biz almıyoruz böyle bşy demez mi bana ya diyorum broşürü gösteriyorum yazılanları tamam ben bi araca inim sorum diyor nese götürdü paketimi geri getirdi yok almıyormuşuz dyor hala
bende aldım paketi elinden hala anlatmaya çalışıom tamam ben araçtaki arakadaşı çağırım o gelsin ben yeniyim bilgim yok dedii gidiş o gidiş ne gelen var ne gden basmışlar gtmşlerrr
bende aradım şubeyii size avon böle böle talimat vermedi mi dedim evet dedi adam e o zaman çalışanlarınız almadı paketimi dedim tamam hanımefendi hemen yolluyorum geri evinize dedi kapattık
ve geldi snra bu sefer başka biri geldi e tabii öncekinin yüzü yok gelmeye neyse doldurdu fatura daha doğrusu ben tarif ettim bak temsilci nomu falanda yazcan diye elimdeki broşürden yönlendiriyorum
sonunda hallettk gttii paketimmm inş sağ sağlim ulaşırr
sanırım urfada daha ilk iadeyi ben verdim kapıdaa bilmiyorlar öğrenmiş oldularr işte böyleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…