Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar netten verince siparişi daha mı geç gelio

c.tesi akşamüstü verdim ilk defa netten normalde bgn sabah gelmesi gerekiodu..

Mrb kızlar a.s.
Ben K6 dan sipariş verdim faturam işlenmiş ama Little Black Dress vücut spreyi stokta kalmamış daha sonra gönderilecektir yazıyo
şimdi birdahaki siparişime mi gelecek şimdi bu bilmiyorumkismile
ikinciside true force edt çanta hediyeliydi faturada çanta gözükmüyor oysa siparişi girdiğimde kazanılan hediyeler kısmında çıkmıştı
plaj çantası gözüküyor onunda gözükmesi gerekmiyormu gelmeyecekmi yoksa anlamadım
ne güzel eşime sürpriz yapacaktım :çok üzgünüm:

kızlar netten verince siparişi daha mı geç gelio

c.tesi akşamüstü verdim ilk defa netten normalde bgn sabah gelmesi gerekiodu..
Ben hep internetten veriyorum siparişi en geç 3 günde geliyor canım
seninkide daha fazla gecikmez sanırım yarın gelir belkide hafta sonu girdin diye öyle olmuştur

merhaba dil_nur,
benimde sipariş verdiğim 3 ürün stoklarda kalmadığı için gelmedi.(bir taneside little black dress:) acaba k6 katalok fiyatıyla bir dahaki sipariş vermemde mi yolayacaklar?

gelmeyen ürünleriniz stoğa girmesiyle birlikte yollanır ya birdaha ki sipariş yada daha sonraki siparişlerinizde kızlar..

gelmeyen ürünleriniz stoğa girmesiyle birlikte yollanır ya birdaha ki sipariş yada daha sonraki siparişlerinizde kızlar..

cevabın için teşekkür ederim canım
ama stokta olmadığı için gönderilemeyen ürün kısmında sadece little black dress vücut spreyinin adı yazıyor
çantayı eklememişler acaba hediye olduğu için mi dersin bilmiyorumkismile
inşallah birdahaki sefere yollarlar ya insanın hevesini kırıyolar ya böyle alsanaalsanasmile

Of yaa acaba teyzeme geldi mi.. Ben çok istiyordum spreyimiiii :sinifsinif:

ben true force aldım çantayı hediye bölümüne yazmışlar,bana geldi cnm sen avonu arayıp bi sor yanlışlık yapmış olabilirler.

KIZLAR bu ay kesilmesini istediğim için kargonun gelmesinibeklemeden ben kargoya gittim iade yaptım 4.5 ytl aldılar haberiniz olsun :)

valla sipariş vermekte geç kaldık canım ondan oldu galiba bende çok istiyordum
Allahtan diğeri varmış bali bliss bayanssulusmile

bali bliss resmen kavun kokuyo sanki insanın kafasına kavun geçirmişler gibi:) alcaktım o parfümü sonra testerına bakınca vazgeçtim

bali bliss resmen kavun kokuyo sanki insanın kafasına kavun geçirmişler gibi:) alcaktım o parfümü sonra testerına bakınca vazgeçtim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlaarrr benim spreylerim gelmiiiş.bayanssulusmile Herkes bayılmış birsürü kişi koklayınca tekrar sipariş vermişler ama stokta yoookk.. :umursamaz:

arkadaşlar bu k-6 dan yine sipariş verdim 77 tl lik ama bi ürün yokmuş sonra gönderceklermiş.. şimdi fatura tutarı 73 tl ye düşmüş :S kargo ücretini ben mi ödicem şimdi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…