- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.101
kızlar ödemenn vadesi ne kdr gecnce şiparsler glmio
Ben hep internetten veriyorum siparişi en geç 3 günde geliyor canımkızlar netten verince siparişi daha mı geç gelio
c.tesi akşamüstü verdim ilk defa netten normalde bgn sabah gelmesi gerekiodu..
evet canım düzenli kullanımda ben faydasını gördüm onun........
Mrb kızlar a.s.
Ben K6 dan sipariş verdim faturam işlenmiş ama Little Black Dress vücut spreyi stokta kalmamış daha sonra gönderilecektir yazıyo
şimdi birdahaki siparişime mi gelecek şimdi bu bilmiyorumkismile
ikinciside true force edt çanta hediyeliydi faturada çanta gözükmüyor oysa siparişi girdiğimde kazanılan hediyeler kısmında çıkmıştı
plaj çantası gözüküyor onunda gözükmesi gerekmiyormu gelmeyecekmi yoksa anlamadım
ne güzel eşime sürpriz yapacaktım :çok üzgünüm:
cidden israilemi gidiyor:1no2: benimde hevesim kaçtı
teşekkür ederim...gelmeyen ürünleriniz stoğa girmesiyle birlikte yollanır ya birdaha ki sipariş yada daha sonraki siparişlerinizde kızlar..
gelmeyen ürünleriniz stoğa girmesiyle birlikte yollanır ya birdaha ki sipariş yada daha sonraki siparişlerinizde kızlar..
cevabın için teşekkür ederim canım
ama stokta olmadığı için gönderilemeyen ürün kısmında sadece little black dress vücut spreyinin adı yazıyor
çantayı eklememişler acaba hediye olduğu için mi dersin bilmiyorumkismile
inşallah birdahaki sefere yollarlar ya insanın hevesini kırıyolar ya böyle alsanaalsanasmile
Hayır canım İsraile gitmiyor Avon.lmaz: İngilterenin diye biliyorum ben. Barkod kodları İngiltereye ait çünkü..
cevabın için teşekkür ederim canım
ama stokta olmadığı için gönderilemeyen ürün kısmında sadece little black dress vücut spreyinin adı yazıyor
çantayı eklememişler acaba hediye olduğu için mi dersin bilmiyorumkismile
inşallah birdahaki sefere yollarlar ya insanın hevesini kırıyolar ya böyle alsanaalsanasmile
Of yaa acaba teyzeme geldi mi.. Ben çok istiyordum spreyimiiii :sinifsinif:
valla sipariş vermekte geç kaldık canım ondan oldu galiba bende çok istiyordum
Allahtan diğeri varmış bali bliss bayanssulusmile
bali bliss resmen kavun kokuyo sanki insanın kafasına kavun geçirmişler gibi:) alcaktım o parfümü sonra testerına bakınca vazgeçtim
KIZLAR bu ay kesilmesini istediğim için kargonun gelmesinibeklemeden ben kargoya gittim iade yaptım 4.5 ytl aldılar haberiniz olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?