- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.141
biz onlara calışıyoz zaten başka bişey kalmıyokı geriye
çok teşekkür ederim gamze :) o zaman temizleyiciyi kazanmışımdır yehuuuukaydirigubbakcemile3 k7 katoluğunanda 3 tane var elimde 1 tanede siparişle gelir yeter sanıyorum bana:) bi an önce kolim gesin istiyorummmmzemuszemus
günaydın kızlar,
az önce siparişlerim geldi 212 tl likdi ama hiçbir hediye gelmedi,herkese geliomuydu hediye yoksa banamı gelmedi.true force parfümün çantası gelmemiş..kendimede ella çantadan sölemiştim ayyy çanta çok güzelmiş çok hoşuma gtti..
benim k7 de 4oo küsür olucak siparişlerim daha tam tamamlayamadım kettıl haricinde hediye gelir mi bana ..
verdiğimiz siparişe göredemi geliyor hediye..
latilokum bayağı yapmışsın kettle gelir canım da kaçıncı kampanyan ilk 4 kampanyada geliyor hediye daha sonra panoramadaki hediyeler geliye limiti tutturursan
işte kazancı israile giden ürünlerin listesi:
KRAFT:milka,toblerone,çerezos,cipso,patos,maxwell house,jacobs,tang
PHİLİP MORRİS:marlboro,camel,winston,parliament,philip morris,more,davidoff,kent,hollywood,L&M,vouge,chesterfiled,bond street,pierre cardin,trussardi,mone carlo(bunlar kazancı israile giden sigaralar).
COLGATE VE PALMOLİVE:hacı şakir,palmolive,ajax,lady speed stick,protex,colgate.
DANONE:activia,akmina,birtat,danette,danino,hayat,şaşal,tikveşli.
KİMBERLY-CLARK:goodnites,huggies,cottonelle,poise,kleeney,depend,viva,littleswimmers,scott,pull-ups,pedo,vitolity.
LOREAL:biotherm,diesel,inneov,la roche posay,ralph lauren,lancome,kerastase,matrix,maybelline,viktorrolf,polo,cacharel,vichy,garnier.
COCACOLA:damla,cocacola,fanta,sprite,cappy,burn,schweppers,powerade.
FRİTOLAY:cheetos,tombi,lays,çerezza,alaturca,ruffles,rocco,doritos.
PEPSİ COLA:7up,lipton,yedigün,tamek,fruko,gatorade,aquafına.
İNTERGUM:falım,first,rio,taxi,freshbol,sulıgöz.
KENT:kakao,bonibon,missbon,olips,poptip,tipitip,minti,pola,party time,mino,toybox,turbo,nazar,jelibon,tofita,topitop,trident.
DİĞER FİRMALAR VE ÜRÜNLER:avon,mcdonalds,burger king,shell,xerox,bp.
NESTLE:mövenpick,maggi,nesquik,nespresso,nestle waters,coffee-mate,nescafe,purina,erikli,crunch.
THE PROCTER &GAMBLE COMPANY:ariel,ace,alldays,alo,pampers,blendax,braun,discreet,head&shoulders,duracell,febreze,mcclean,hugo,align,gillette,ipana,wella,koleston,mr proper,pringles,maxfactor,newwave,olay,boss,rejoice,oral-b,lacoste,pantene,secrel,puma,prima.
UNİLEVER:algida,axe,becel,calve,cartedor,cif,clear,cornetto,domestos,dove,elidor,knorr,lipton,lux,magnum,omo,rexona,rinso,sana,signal,yumoş.
AMWAY:loc,body series,e.funkhouser,artistry,sa8,nutriway,espring,satinique,protique,glister,hynn for men,dish drops,peter lsland,tolsom.
nette buldum....
bimden alışveriş yapın kızlar ben öyle yapıyorum..
rica ederim canım,inşallah bir an önce gelir kargon,bu arada rozetin de gelicek.. güle güle kullan hediyelerini.. :teytey: ama benden sana tavsiye 10 katalogdan az katalog getirtme,çünkü sadık müşterilerinin olmasını istiyosan kataloglarını müşterilerinde yatıya bırakmalısın,hem panoramadaki hediyeleri kazanmak için en az 10 katalog getirtmen gerekiyor..
siparişlerim bugün geldi ama çanta yok canım ya çıkmadı kargodanne demk arkadaşım
yok demekki stokta yoksa gözükürdü cnmm
ama inş çıkar kargondan
kızlar ödemenn vadesi ne kdr gecnce şiparsler glmio
cnm sn ayın 11ine kdr ödeme yapmazsan sipariş verdiğinde gelmez..yada şimdi sipariş vermek istiosn dimi verirsn gelmez eğer yatırmadğn fatura varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?