Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

biz onlara calışıyoz zaten başka bişey kalmıyokı geriye

ewt aynen öle..ama bn bugn bi karar verdm bnm müslüman kardeşlerime bu yapıosa bn asla onlara para yollamam..yavaş yavaş başlicam herşeye..önce eti almicm ülker alcam sonra cocacola almicam fln..yavaş yavaş çıkıcaklar hytmdan..onlar olmasada yaşarım bn..

rica ederim canım,inşallah bir an önce gelir kargon,bu arada rozetin de gelicek.. güle güle kullan hediyelerini.. :teytey: ama benden sana tavsiye 10 katalogdan az katalog getirtme,çünkü sadık müşterilerinin olmasını istiyosan kataloglarını müşterilerinde yatıya bırakmalısın,hem panoramadaki hediyeleri kazanmak için en az 10 katalog getirtmen gerekiyor..

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

az önce siparişlerim geldi 212 tl likdi ama hiçbir hediye gelmedi,herkese geliomuydu hediye yoksa banamı gelmedi.true force parfümün çantası gelmemiş..kendimede ella çantadan sölemiştim ayyy çanta çok güzelmiş çok hoşuma gtti..

hayırlı olsun burcuuum hoşgeldin aramıza hediyen gelmesi lazımdı ama sen takm öncünü ara sor istersen çantanıda güle güle kullan canıma.s.

benim k7 de 4oo küsür olucak siparişlerim daha tam tamamlayamadım kettıl haricinde hediye gelir mi bana ..
verdiğimiz siparişe göredemi geliyor hediye..

latilokum bayağı yapmışsın kettle gelir canım da kaçıncı kampanyan ilk 4 kampanyada geliyor hediye daha sonra panoramadaki hediyeler geliye limiti tutturursan

ppufffffffff bu nee her şey oraya gidiyorrrr kötükedihüso kötükedihüso

bimden mi bim veriyo aslında israile para sakın bimden alışveriş yapmayın arkadaşlar bi de panoramadan 5 li parfüm seti sipariş vercektim danışmanım ordan verdiğin siparişler hediye için sayılmıyo sadece katologdan sipaiş vermelisin dedi doğru acaba burda bir kere daha sordum olur dediler şimdide o öyle söyleyince kafam karıştı yeni olduğm için tamda bilmiyorum yardım edn lütfen

evet herkes öye diyor. öyle yapiyim o zaman :)

Yapmayın kızlar İsrailin değil tabiki de avon. Tamam kullandığımız birçok marka İsrailin olabilir ama avon İngilterenin. Kutularının üzerinde barkod numarası var, oraya bakın İngilterenin kodu var. Yanlış araştırmalar yapmayın..:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…