Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar bu k-6 dan yine sipariş verdim 77 tl lik ama bi ürün yokmuş sonra gönderceklermiş.. şimdi fatura tutarı 73 tl ye düşmüş :S kargo ücretini ben mi ödicem şimdi :S
Bence almamaları lazım kargo ücretini yani sen uğraşıp 77 lik yapmışsın kargo ücreti ödeme diye bi stok yüzünden(o da senin yüzünden diil avon kaynaklı bi durum )olmaz böle bişi bence 77 den hesaplaması gerek yine de faturayı 73 den kesmeli

selam arkadaslar bol satislar kucuk bi sey soylemek istedim AVON amerikanin ISRAILE gitmiyor yani paralar

öyle mi israel in değil yani...
iyi o zaman bende onu soracaktım haa saol canikom...
k7 den siparişlerim birikti onu düşünüyordum ne etsem diye ...az kaldı yeni siparişleri girmeye ben şu borçları toparlıyım da ancak öyle giriş yapacağım..

cidden israilemi gidiyor:1no2: benimde hevesim kaçtı

evet canım sana hak veriyorum cidden herşey o pisliklere gidiyor :1no2:

selam arkadaslar bol satislar kucuk bi sey soylemek istedim AVON amerikanin ISRAILE gitmiyor yani paralar
amerika direk israile vermiomuydu ya :s bak kafam karıştıııı eğer israile gitmiosa ne güzel çünkü çok vicdan azabı çekiodm çoook

ya kızlar kargoya gidip kendimiz yapacagımız iadelerden ücret alınacak ya ama bu ücret temsilciye özel indirimli fiyattan olacak bu fiyat ne kadar acaba öğrenemezmisiniz... kargoyu arıyorum dünyadan haberleri yok
ablam bn dün iade yaptm ve bnden sadece 2 tl aldılar avonun özel indirimi varmış zaten..

ayy kızlar 300e tamamladm ama bu ay ki param avona gitck yaz gelio e tabi okullarda kapanıo bnm satışlar hç olmick şmdiden stok yapıcm kaydirigubbakcemile3 ayy bu arada fergie mi celebre mi yaz için ???

hayır canım sen ödemessin kargo ücretini

ohh be rahatladım teşekkürler arkadaşlar =)

merhaba arkadaşlar ,opuyorumnanaktan
bende yaklaşık 2 hafta önce avon ailesine katıldım:) k6dan ilk siparişimi geçen cuma verdim ama elime hala ulaşmış değil. 200 liralık sipariş verdim ama bunun %25ini çıkartıyoruz yani 150 ediyo. Şimdi bana hediye fiilan gelicekmi acabaa :/ k7dende şuanda 195liraık siparişim var bunda hediye kazanmak için ne kdr yapmam lazım bilen varmı? ya da hediye varmı :) bi de k7 siparişlerini ne zaman verebiliyoruz? daha yeni olduğum için pek bişey bilmiyorum arasıra başınızı ağrıtırım artk :)

hoşgeldinn. a.s ilk ayın olduğu için geliş fiyatı üzerinden 145 liralık liralık satışa göz makyaj temizleyicisi hediye.. siparişlerinin neden eline ulaşmadığını anlamadım,bence takım öncünü ara sor bi.. k 7 kataloğu var mı elinde yeterli sayıda? k 7den hediye kazanmak için geliş fiyatından 165 liralık sipariş vermen lazım,rimel hediye.. ama eğer ben panoramadaki kettle ı istiyorum diyosan geliş fiyatı üzerinden 300 liralık sipariş vermen gerekiyor.. bu arada avondan kazandığın ilk hediyenle birlikte avon rozeti gelicek sana.. k 7 siparişlerini 11 haziranda saat 16dan sonra verebiliyorsun.. kolay gelsin... opuyorumnanaktan

ne demk arkadaşım
yok demekki stokta yoksa gözükürdü cnmm
ama inş çıkar kargondan

selam kızlar

bende yeniyim biliyorsunuz

cuma günü 150 tl lik siparişimi verdim takım liderine pazartesi geldi siparişlerim
zaten ilgisiz saçma sapan bir kadın yani o yüzden hepsini birden vermedim ya

faturam gelince bende hemen diğer 180 tl lik siparişimi bugün öğleden sonra girdim netten, işlendi yazıyor ama gönderim yok daha yarın olar herhalde

arkadaşın dediği spreylerden bende sipariş verdim ama stokta yok felan yazmadı yaaaa

ben yanlış bişey mi yaptım acaba???

hemde bana göz makyajı temizleyici bu kutuda mı gelecek ki ilk kutuda gelmedi

çok teşekkür ederim gamze :) o zaman temizleyiciyi kazanmışımdır yehuuuukaydirigubbakcemile3 k7 katoluğunanda 3 tane var elimde 1 tanede siparişle gelir yeter sanıyorum bana:) bi an önce kolim gesin istiyorummmmzemuszemus

kızlar şuna netlik getirebilirmiyiz????
bizim avon satışlarımız israel e gidiyor mu? gitmiyor mu?

ayy abla hçç bilmiorm ama gidio die biliorm..amerikanınsa zaten direk gitmiomu..siyasetten pek anlamam ama amway avon israile gidio..bi tek dore ülkerin olduu için gitmio..

bende yeniyim pek anlamam ama ilk siparişte gelmesi gerekiyodu sankiii.. ama karını çıkartıp hesapladın dimiii. karsız hesaplanıyomuş. Bide bende cuma günü verdim siparişi benimki niye haalaa gelmediii bilmiyorumkismile

işte kazancı israile giden ürünlerin listesi:
KRAFT:milka,toblerone,çerezos,cipso,patos,maxwell house,jacobs,tang
PHıLıP MORRıS:marlboro,camel,winston,parliament,philip morris,more,davidoff,kent,hollywood,L&M,vouge,chesterfiled,bond street,pierre cardin,trussardi,mone carlo(bunlar kazancı israile giden sigaralar).
COLGATE VE PALMOLıVE:hacı şakir,palmolive,ajax,lady speed stick,protex,colgate.
DANONE:activia,akmina,birtat,danette,danino,hayat,şaşal,tikveşli.
KıMBERLY-CLARK:goodnites,huggies,cottonelle,poise,kleeney,depend,viva,littleswimmers,scott,pull-ups,pedo,vitolity.
LOREAL:biotherm,diesel,inneov,la roche posay,ralph lauren,lancome,kerastase,matrix,maybelline,viktorrolf,polo,cacharel,vichy,garnier.
COCACOLA:damla,cocacola,fanta,sprite,cappy,burn,schweppers,powerade.
FRıTOLAY:cheetos,tombi,lays,çerezza,alaturca,ruffles,rocco,doritos.
PEPSı COLA:7up,lipton,yedigün,tamek,fruko,gatorade,aquafına.
ıNTERGUM:falım,first,rio,taxi,freshbol,sulıgöz.
KENT:kakao,bonibon,missbon,olips,poptip,tipitip,minti,pola,party time,mino,toybox,turbo,nazar,jelibon,tofita,topitop,trident.
DıĞER FıRMALAR VE ÜRÜNLER:avon,mcdonalds,burger king,shell,xerox,bp.
NESTLE:mövenpick,maggi,nesquik,nespresso,nestle waters,coffee-mate,nescafe,purina,erikli,crunch.
THE PROCTER &GAMBLE COMPANY:ariel,ace,alldays,alo,pampers,blendax,braun,discreet,head&shoulders,duracell,febreze,mcclean,hugo,align,gillette,ipana,wella,koleston,mr proper,pringles,maxfactor,newwave,olay,boss,rejoice,oral-b,lacoste,pantene,secrel,puma,prima.
UNıLEVER:algida,axe,becel,calve,cartedor,cif,clear,cornetto,domestos,dove,elidor,knorr,lipton,lux,magnum,omo,rexona,rinso,sana,signal,yumoş.
AMWAY:loc,body series,e.funkhouser,artistry,sa8,nutriway,espring,satinique,protique,glister,hynn for men,dish drops,peter lsland,tolsom.

nette buldum....

biz onlara calışıyoz zaten başka bişey kalmıyokı geriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…