- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.921
İnşallah canım bakalım hayırlısı ne ise o olsun ya sonuçta severek yapıyorum bu işi ..Yardımcı olmak istedim ama maalesef kuzum kiraz kokulu güzeldir ama indirimde değil
indirim broşüründe ilk sayfadaki rimel nasıl acaba??
olsun ozaman kiraz kokuluyu yazıcam mecburen..bu indirim broşüründeki rimel nasıl acaba?? ben de istiyorum takım öncüsü olmayı ama üye bulamam..
Az önce t.ö konuştum da kapaktaki rimelden bi kadın aradı az önce 20 tane sip.verdi diyo şok oldummmmm telle sip.giricem dedim bence internet ten gir diyo telle uğraşmakta kolay değil diyo bide benim evde tel yok ceptende çok kont.gider ya oturcam artık netten giricem ne kadar uğraşırsam uğraşıyim kararımı verdim kısmetimizde varsa gelir ürünler napim
canım valla doğru söylemiş ya internet elinin altında hiç değilse,hem takip edersin,daha iyi bence internet..
nasipse gelir ürünler canım valla aynen katılıyorum..
evet yaaa hemde garanti telle biraz riskli gibi kodları bi yanlış girsen amannn bi sürü uğraşş netten en iisi
canım kendime 2 tane blue rush yazdım,ama kettle için 22 lira eksiğim var gelişten,acaba stok mu yapsam tatlım yaa,k7 kaçta verilmeye başlanıcak,ben çok heyecan yaptım nedense ??
Saat 16:00 dan sonra vericez siparişleri kataloglarıda dahil ettin mi stok için canım o göz kalemleri çok uygun açılıp kapanan siyahı ve mavisi güzel yaz istersen alan oluyo baya blue rush fazla yazsan olmaz mı sende görüp alabilirler olmadı iade edersin
canım kataloğu ekledim.. geçen ayki siparişlerimden 2 şampuan ve 1 yüzük stoklarda yoktu,onlar gelirse bu faturaya mı işlenirki?ama öyle olsa t.öncüm geçen ay örnek olarak sen 390 versen,siparişlerin stokta kalmasa bile pike hanene işlenir demezdi.
ewt gerçektn çok güzel bndede var ohh mis gibi temiz temiz kokuo insn opuyorumnanaktankendime yazıcam kesinlikle,belki 2 tane yazarım hazır indirimdeyken.. bence de güzeldir,ferah ferah gezerim,ohh misler gibi.. sağol canım.
hee bnde pembesi vra:sinifsinif:
masmavi olan canım..
mavi olan nemlendirici oluyor ...
diğerleri berraklık veren,yenileyici,olgun ciltler için felan..
mavi şişedekiler nemlendirici bende gecesini istiyorum...???
ya eğer çok pahalı bişey gerekmiosa kndine al gelsn çay takımınkızlar son hazırlıklarımı yaptım ben ..
listemi güzelce hazırladım..
504 tl lik sipariş giricem ..kettle gelicek yani..
bir tanecik sipariş daha olsa çay setinide alırdım ama şimdilik olmayacak gibi..
bakalım..
bn ondan 10 tane sattm :teytey:indirim broşüründe ilk sayfadaki rimel nasıl acaba??
cnm her ikisi için ayrı ayrı deil bi 10 katalog ytr..yani mesela ilk siparişte 10 katalog istedn kettle geldi ya 2.siparişte çay takımı gelick bi dha 10 tane istemene gerek yok..Lokumum ne güzel yaaa Allah artırsın
bende bu ay hiç beklemiyordum ama baya iyi oldu bir türlü gelişlerine bakamadım ama 600 tl oldu. tabi geliş fiyatından değil bu tüketici fiyatından
kettle kesin ama diğeri meçhul ama belkide olur yaaa daha bir ay var
birde şey sorcam kızlar şimdi kettle için 10 lu katalog alcam ya
çay seti içinde 10 tane daha mı alıcam
yani toplam 20 tane...
yoksa bir tane 10luk katalog ikisinin de işini görüyo mu ???
indirim broşüründe ilk sayfadaki rimel nasıl acaba??
Birde bir sorum daha olucak daha önce iade yapmadım iade yapınca nasıl düşüyorlar cari hesaptan mı yoksa bir sonraki verdiğimiz siparişin faturasından mı düşüyor biraz karışık oldu anlatamadım ama
cari hesap özetinden düşüyolar canım
kızlar son hazırlıklarımı yaptım ben ..
listemi güzelce hazırladım..
504 tl lik sipariş giricem ..kettle gelicek yani..
bir tanecik sipariş daha olsa çay setinide alırdım ama şimdilik olmayacak gibi..
bakalım..
Çok saol canımmm ya içim rahatladı iadede düşünüyorumda faturadan limit düşücek die endişelenmiştim
canım eğer hediye kazandığın bi faturadan iade yapcaksan limitin altına düşer hediyeni vermek zorunda kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?