Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar selamm a.s. size sorularım var,ayaklar için nemlendirici losyon yada ne bileyim krem istiyo bi müşterim,güzel koksun istiyo sizce ne vereyim ona? ve siparişlerimi internetten vermek istiyorum,indirim broşüründeki siparişlerimi de normal katalogdakiler gibi yazıcam dimi,gerçi öyle olması gerekiyor ama yine de sorayım dedim,heyecan yaptım biraz..

gamzecikk geçmiş olsun yeğenin mi haşta olduu akannehir

evet ablacım yaa,bu arada yaş kaçtı,ben abla diyorum ama.. bizim oğlan 10 gündür kekeliyo,daha 2 buçuk yaşına girmesine 2ay var,bi de şimdi sol ayağı topallamaya başladı,aslında hiç hastalığı falan olmuyodu,nazara geldi galiba.doktor filmde bişey çıkmadı demiş ayağı için,kekelemesi için de zorla yemek vermeyin,daha yaşı küçük,zamanla geçer dedi,inşallah geçer,annesi mahvoldu sürekli ağlıyo,babası tır şoförü olduğu için bu ay hep şehir dışında,o da telefonda ağlıyo.. inşallah düzelir.. fisfisfis

kızlar son hazırlıklarımı yaptım ben ..

listemi güzelce hazırladım..

504 tl lik sipariş giricem ..kettle gelicek yani..

bir tanecik sipariş daha olsa çay setinide alırdım ama şimdilik olmayacak gibi..

bakalım..

canım çok geçmiş olsun Allah kimseye evlat acısı göstermesin valla çok zor inşallah geçicidir canım :Saruboceq:

arkadaşlar bi soru sordum kimseden cevap gelmedi,ayaklar için nemlendirici güzel kokulu losyon istediler,sizce napayım,ne yazayım.??sayfa 115deki parafinli el ve ayak kremi yazsam olur mu,kokusu nasıl sizce??

ohhh maşallah,inşallah çay setini de kazanırsın,bidaha sipariş verirsin ve kazanırsın umarım...

Canım mahşallah yaaa İnşallah çay setinide alırsın

arkadaşlar bi soru sordum kimseden cevap gelmedi,ayaklar için nemlendirici güzel kokulu losyon istediler,sizce napayım,ne yazayım.??sayfa 115deki parafinli el ve ayak kremi yazsam olur mu,kokusu nasıl sizce??

Gamzecim fırsat braşüründede bi krem var ama ayak için kokusu nasıl acaba fiyatıda çok uygun ondan yaz bence 1 tane

ayy inşallah canım yaa inşallah çok üye bulursun,evet indirim broşüründekine ben de bakmıştım ama topuk yumuşatıcı malesef.. sağol canım yine de..

İnşallah canım bakalım hayırlısı ne ise o olsun ya sonuçta severek yapıyorum bu işi ..Yardımcı olmak istedim ama maalesef kuzum kiraz kokulu güzeldir ama indirimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…