- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #11.901
Afiyet olsuunn kuncuukuumm.. :1hug:
Günaydııınnn..opuyorumnanaktan Nasılsınız kızlarr?
gamzecikk geçmiş olsun yeğenin mi haşta olduu akannehir
arkadaşlar telefonla sipariş verme konusu açılmıştı onu bulamadım
evet ablacım yaa,bu arada yaş kaçtı,ben abla diyorum ama.. bizim oğlan 10 gündür kekeliyo,daha 2 buçuk yaşına girmesine 2ay var,bi de şimdi sol ayağı topallamaya başladı,aslında hiç hastalığı falan olmuyodu,nazara geldi galiba.doktor filmde bişey çıkmadı demiş ayağı için,kekelemesi için de zorla yemek vermeyin,daha yaşı küçük,zamanla geçer dedi,inşallah geçer,annesi mahvoldu sürekli ağlıyo,babası tır şoförü olduğu için bu ay hep şehir dışında,o da telefonda ağlıyo.. inşallah düzelir.. fisfisfis
Konu silinmiş canım. kötükedihüso
canım çok geçmiş olsun Allah kimseye evlat acısı göstermesin valla çok zor inşallah geçicidir canım :Saruboceq:
kızlar son hazırlıklarımı yaptım ben ..
listemi güzelce hazırladım..
504 tl lik sipariş giricem ..kettle gelicek yani..
bir tanecik sipariş daha olsa çay setinide alırdım ama şimdilik olmayacak gibi..
bakalım..
arkadaşlar bi soru sordum kimseden cevap gelmedi,ayaklar için nemlendirici güzel kokulu losyon istediler,sizce napayım,ne yazayım.??sayfa 115deki parafinli el ve ayak kremi yazsam olur mu,kokusu nasıl sizce??
kızlar son hazırlıklarımı yaptım ben ..
listemi güzelce hazırladım..
504 tl lik sipariş giricem ..kettle gelicek yani..
bir tanecik sipariş daha olsa çay setinide alırdım ama şimdilik olmayacak gibi..
bakalım..
arkadaşlar bi soru sordum kimseden cevap gelmedi,ayaklar için nemlendirici güzel kokulu losyon istediler,sizce napayım,ne yazayım.??sayfa 115deki parafinli el ve ayak kremi yazsam olur mu,kokusu nasıl sizce??
hiç bi fikrim yok o ürünler hakkında
Bu ay takım öncüsü adayıyım kızlar dua edinde bana üye bulabiliyim
ayy inşallah canım yaa inşallah çok üye bulursun,evet indirim broşüründekine ben de bakmıştım ama topuk yumuşatıcı malesef.. sağol canım yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?