Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

işte bende sürekli o kıyafet tarzı şeyler aldığım için bu sefer başka tür almak istiyorum neyse yarın ola hayrola bakıcam bişeyler şimdi ytıp uyuyayım çok yorgunum akşam misfirler vardıda sositososito

kızlaaar sizebişey sorucam yarın kocişimin doğumgünü kıyafet haricinde ilginç bişey almak istiyorum ne alsam acep fikir veriiiin

Canım eşim bana bi küre yaptırmıştı içinde resmimizin olduğu çok güzel duruyor camdan ışıklı ve dönüyor çok hoşuma gitmişti öle bişey düşünmez misin

Canım eşim bana bi küre yaptırmıştı içinde resmimizin olduğu çok güzel duruyor camdan ışıklı ve dönüyor çok hoşuma gitmişti öle bişey düşünmez misin

ayy canım süper ya çok merak ettim valla,nerde yaptırdı acaba bence de çok hoş olur,harika olur hatta.. acaba ben de mi yaptırsam aşkıma.. ama en iyisi evlenince yaptırayım..

Canım sen sonuçta ödemişsin 0,64tl kalmış onun üzerinden faiz işler .Bu arada bayılıyom şu ifadeye alıyo beni bi gülme kaydirigubbakcemile3 işte buuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınn hayırlı sabahlar herkeseeee :teytey: nisam ALLAH hep güldürsün inşallah kzuummm .
kızlar forumdan bi arkadaşımız (ki sanırım siremimdi) güneş kremimi kullandıktan sonra yorumumu bekliyodu.....bu haftasonu 2 gün kullandım........bi kere aldıgım; 50 faktörlü hassas ciltler için parfümsüz olandı....büyük boyutlu olan.........bir de stikli olanını aldım..... şimdi, hassas ciltler olanın acayip yogun bi dokusu var onu söyleyim.........sür sür yayılmıyo. o da neden koruyuculugunu artırmak için yağı fazlalaştırmışlar tabii,içeriğine baktım. o yüzden kolay yayılmıyo ama ben roaaccutane kullandıgım için bunu aldım . memnun kaldım gün içinde kızarma yanma olmadı bende.....tabii uzun süre daha denemk lazım......ben bekleyen var diye hemen yorum yazmak istedim.......ucu stik olandan da almıştım,o da cabuk biter diyodum 5-6 keredir kullanıyorum, sert bi yapısı oldugu için epey bereketli ......çabuk bitecek gibi değil,krem kısmı da karpuz kokuyo. orası da yüz kremi olarak kullanılıyo.......bi kez kısa mesafeli biyer için kullanmıştım. küçük allık yorumumu da daha önce yapmıştım gerci ama yine tekrar yazayım ; kontör belirgenliştirmek için daha uygun oldugunu düşündüğüm sevimli bi allık. tavsiye ederim.işte böyle kızlarım :teytey:

ışıltılıda demişlerdiii sanki evet cnm

nezoxcum soru mu gördün mü bi bakar mısın?

canım skın soft serisindeki ışıltılı kremleri diyosan bi harika pişmanolmazsın orda jel vucut yagı var ben onu gördüm ışıl ışıl yapıyo cildini valla yağ diyo ama yaglı vıcık vıcık deği hiç

Gamzeciimm, Rare Pearlsı eniştem ablama almıştı taaa sevgililerken.. O zaman bayılmıştım ben kokusuna kaçırıp kaçırıp sıkıyordum..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ağır bir kokusu var nasıl diyeyim. Gece için uygun bir koku. Yaz için pek hoş olmaz, ağır sıcakta da çekilmez. Little Black de bana ağır geliyor. Pur Blanca indirime girerse bence ondan al, hem çok hafif hem çok hoş kokuyor. Tam yazlık. Ben bu indirim broşüründen Blue Rush alıcam o da çok hoş, ferah kokuyor.. Tercih senin tatlım. Avon parfümlerinin çoğunu biliyorum. Yine sorarsan yardımcı olmaya çalışırım, öpüyorum. opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım benim.. Allah daha zor hastalık, dert vermesin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

huriş ablam gece kremi ama hangi gece kremi bnde bi tane var..

ya o parfüm hacı yağı gibi kokuo çok kötü..k7de geliş fiyatı 33 liracık:)

masmavi olan canım..
mavi olan nemlendirici oluyor ...
diğerleri berraklık veren,yenileyici,olgun ciltler için felan..
mavi şişedekiler nemlendirici bende gecesini istiyorum...???

Canım ben onu renksiz diye biliyorum. Gözenekleri düzgünleştirici ve parlamayı önleyici etkisi vardı. a.sKendim kullanmadım. Alan olmadı. Magix Kaşmir Yumuşaklığında fondotenden arkadaşım aldı çokta memnun. İstersen onu kullanabilirsin. Gerçekten güzel bir fondoten.hihoyyyt

ben değildim cnm bende aldım kendimede daha kullanmadımm denizde artık
hımm sağol cnm

sağol tatlım :)

canım çok teşekkür ederim ben de blue rush yazıcam. Allah kimseyi sağlığından etmesin inşallahh.. öpüyorum canım :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…