- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.161
bn sadece ince katalogtakileri girdm şmdi yenileri grcem..stok sorunum çok olmaz normal katalogta..
yenilerini girdiğin zaman ayrımı faturalıyolar yoksa aynı gün girdiğin için tek bi faturada mı topluyolar siparişleri
evet canım parfümü beğendi eşimmm saatte çeşit oldu kendisineeSaati bilmem ama parfüm müthiş kokuyoorrr.. bayanssulusmile[/FONT][/SIZE]
ayrı faturalanır ama aynı kolide gelr..
rocco_x, 3549gamze+, Sympathetic, mavi26, ilksah, eDa17
hepinizin siparişleri tamam mı??
anladım hayırlı olsun cnm ii satışlar yerimseniben
anlaşılan takım öncüm girmemiş,internetten verilen siparişlere bakıyorum yok bişey.ooffffffffff oooooooooffffffff bıktım yaaaaaa
canım telden vermiştirr teldee gözükmüyor ancak faturalanınca gözüküyorr endişelenme
ay deli olacağım, essence parfüm siparişlerim var ama saatlerdir giremiyorum sisteme
stoklarla sınırlıdır yazıyor diye acele ediyorum saat için aldı millet bide sadece parfümü yollarlarsa mahçup olurumkalmışmıdır acaba saat kaçta girebileceğim belli değil sistem deli etti beni
ay deli olacağım, essence parfüm siparişlerim var ama saatlerdir giremiyorum sisteme
stoklarla sınırlıdır yazıyor diye acele ediyorum saat için aldı millet bide sadece parfümü yollarlarsa mahçup olurumkalmışmıdır acaba saat kaçta girebileceğim belli değil sistem deli etti beni
seni üzmek değil amacım ama bence kalmamıştır,ama temennim kalmış olması,çünkü saat bana kalsın diye parfümü 33ten sattım,a benim salak kafam yaaaaaa........
bu arada saat 5 civarı,tlfda az kontör olduğu halde siparişleri telle vereyim dedim.heyecandan ve sinirden 0212 411 73 73 ü aramışım ya,adam diyo kimi aradın ay dedim avon değilmi orası ne anası diyo....
canım kalmıştırrr yaa kalmasaa bile saat yine gelcek sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?