Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım telden vermiştirr teldee gözükmüyor ancak faturalanınca gözüküyorr endişelenme

internetten vermesi gereken siparişlerim de vardı ama..ben tam 302 tl lik verdim sipariş,eğer stokta olmayan ürün varsa ki bence var malesef kettle ilk siparişimle gelmiycek,anca diğer siparişimde gelir..fırsat köşesinden ayaklar için krem vardı güzel bişeye benziyen ondan yazdım 2 tane,umarım stokta vardır onlar..

ya bu avon müşteri hizmetlerinde çalışanlar da yanlış bilgi veriyo anlaşılan tel. ettiğimde şu banyo köpüklerini sormuştum ya şimdi nete giriş yaptım doğrumu diye 1 alana bir bedava diyo ya seçebiliyosunuz bedavasını ii ki de bakmışım,bi de kadın aldığınızın aynısı gelir bedava olarak diyo alla alla ya artık var ya kendin pişir kendin ye oldu biz de araştırmasak hiçbişiden haberimiz olmıcak ne iş anlamadımklava:

Son düzenleme:
ay deli olacağım, essence parfüm siparişlerim var ama saatlerdir giremiyorum sisteme
stoklarla sınırlıdır yazıyor diye acele ediyorum saat için aldı millet bide sadece parfümü yollarlarsa mahçup olurum kalmışmıdır acaba saat kaçta girebileceğim belli değil sistem deli etti beni

seni üzmek değil amacım ama bence kalmamıştır,ama temennim kalmış olması,çünkü saat bana kalsın diye parfümü 33ten sattım,a benim salak kafam yaaaaaa........

telle verin arkadaşım 02124731111

bu arada saat 5 civarı,tlfda az kontör olduğu halde siparişleri telle vereyim dedim.heyecandan ve sinirden 0212 411 73 73 ü aramışım ya,adam diyo kimi aradın ay dedim avon değilmi orası ne anası diyo....

bu arada saat 5 civarı,tlfda az kontör olduğu halde siparişleri telle vereyim dedim.heyecandan ve sinirden 0212 411 73 73 ü aramışım ya,adam diyo kimi aradın ay dedim avon değilmi orası ne anası diyo....

kaydirigubbakcemile3 hayyy allah adama bakkk sağır duymaz iyi yakıştırmış kaydirigubbakcemile3

canım kalmıştırrr yaa kalmasaa bile saat yine gelcek sana

aaaa öylemi? ama katalogda stoklarla sınırlı yazıyo.. inşallah dediğin gibidir ablacım yaa,vallahi inan öğleden beri bilgisayar başındayım,siparişleri topladım,ayarladım ama bi türlü giremedim,umarım hayırlısıyla irmiştir takım öncüm de biran önce kavuşurum siparişlerime.. daha bu akşam sipariş verecek olanlar vardı,stok sorunundan dolayı acele ettim..neyse artık bidahaki sefere girerim onları,yani bi 10 gün sonra..

benden kızımdan kontrol edemedim siparişi telle verirken bakalımm doğrumu girmişimm
şimdi bu stres var bende herkesde olduğu gibii
bu avonn hasta etmese iyi temsilcilerini klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…