Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar bende erken vermiştim siparişlerimi ama faturam girilmemiş bi öbnceki faturamı ödemediğimden olabilir mi ? ama gecikmiş değil vadesi 1 temmuz
Ayrıca indirim broşrndeki rimel kalmamıştır dimiii
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız? hepiniz uyudunuz anlaşılan.. benim fatura hala işlenmemiş,dün öğlen 12-1 arası girmiştim,amaaan ben zaten umudu kestim bu ayki siparişlerden,hiçbişey kalmamıştır bana stoktaa..

saol ablacm tsk ederrz el öpmeye gelrz inşallah :roflol:kaydirigubbakcemile3

ayy abla mahvettn bni gece gece :roflol: :roflol: :roflol: facedeki olay kaydirigubbakcemile3

yok haberim faceden cnm hemen bakım bi nolmuş sempatiksalakcinni

bnmki halaaaaaaaa işlenmemişşşşşşşşşş CADIARZU

kızlar benim siparişimi cumartesi verdim akşamına işlenmişti dün baktığımdada kargoya verilmişti bugün yola çıkmak üzere varış tarihide bugün gelcek yani kargom k8 kataloğundaki indirimleri gelir gelmez sizi haberdar edicem kaydirigubbakcemile2

ben cuma verdim hala işlnmemiş arayıp sordum gün içinde faturalandırılır dediler sabah :sinifsinif:

ben çıkıcam şimdi önce bi yere uğrıycam sonra oğluşu okula götürücem görüşürüz şekerler..boshayallersmilezemuszemus

günaydın:) bende az önce baktım daha işlenmemiş fatura oooffff oooooffff ne bu ya netten sipariş verseymişiz hemen işleniyomuş o kadar bekletiyolar insanı lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…