- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.401
bu ne cnm açılmadı bende?
Faturalanmıs pekİ kargoya ÇıkıŞ tarİhİ 14 .06 ne zmn elİmde olur sİzce ?
salı günü gelr cnm..
evde değilimde canım ben emin misin pazartesi falan gelmez demi
Ya kızlar k.bakmayın cok soru soruyom ama kafama taklıyor. Benİm faturada Ödenecek tutar 327.21 carİ hesap acıklamasında faturalar var ya bakİye orda da 351.95 yazıyo anlamadım ben hangİsİ ÖdÜcem
ayy ablam makyaj eşyalarını hayvanlar üzerinde deniyolar ya hayvanları bi gör içim gitti ne hale gelmişler bizde alıp yüzümüze kullanıyoruz...ama vaon ve bi kaç marka hayvanlar üzernde deneme yapmıomus Allahtan..
greeneyes önceden faturan varsa o eklnmiştir toplamı
evet gördüm cnm içler acısı alsanaalsanasmile
SİMDİ CARİ HESAP ÖZETİNİ ACTIM .. Numaralı Faturanız. Kamp :2010/07 İŞLEM TUTARI 351,95 YAZIYO .FATURA DETAYINA BAKTIGIM DA ORDA ÖDENECEK TUTAR 327.21 YAZIO
cnm teslimat bilgisine gir bak en üstte yeni bi adsız şey varsa kargon verlmiştir yrn gelr ama yoksa yrn verilir salı gelr..
cnm cari hesaptaki faturayı incele bi fazla bişeymi grdn acaba yada iskonto bölümüne fln bak bi bakalım
cnm cari hesaptaki faturayı incele bi fazla bişeymi grdn acaba yada iskonto bölümüne fln bak bi bakalım
YA AKLIMA TAKILAN SU Kİ BEN İNDİRİM BROSÜRÜNDEN 60 TL LİK SİP. VERMİSTİM ... 2 PARFUM FALAN BİTMİS 20 TL LİK SİPARİSİM GELİYO ONUN AYRI BİR KARGO ÜCRETİMİ VAR Kİ ACABA. TAKIM ÖNCÜME SORMUSTUM ONUN İCİN AYRI KARGO CIKMIYO O YÜZDEN AYRI BEDEL ALINMIYO SORUN OLMAZ FATURAN 300 Ü GCTİ ÖDEMEZSİN KARGO DEMİSTİ AMA BU FARK NE ACIKLAYABİLCK YOK MU TAKIM ÖNCÜMÜ ARASAM ONUN BNA DÖNMESİ AKSAMI BULURR:s:dkötükedihüso
parfümler bitmiş ondan düşmüş limitin
kargo ödemezsin banada oldu aynısı k6 da ödemedim limitim 75altına düşsede
stokta olmayan var galiba düşmüş ödencek kısmında limitt
peki ben simdi hangisi ödücem cari hesap özetindekini mi yoksa faturadaki ödnecek tutarımı ??? önceki faturalarımda ödenecek tutarda yazan lmitle cari hesap özetindeki aynı ama bu niye farklı anlamdm 20den fazla fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?