Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Ya kızlar k.bakmayın cok soru soruyom ama kafama taklıyor. Benım faturada Ödenecek tutar 327.21 carı hesap acıklamasında faturalar var ya bakıye orda da 351.95 yazıyo anlamadım ben hangısı ÖdÜcem

evet gördüm cnm içler acısı alsanaalsanasmile

SıMDı CARı HESAP ÖZETıNı ACTIM .. Numaralı Faturanız. Kamp :2010/07 ıŞLEM TUTARI 351,95 YAZIYO .FATURA DETAYINA BAKTIGIM DA ORDA ÖDENECEK TUTAR 327.21 YAZIO

cnm cari hesaptaki faturayı incele bi fazla bişeymi grdn acaba yada iskonto bölümüne fln bak bi bakalım

YA AKLIMA TAKILAN SU Kİ BEN İNDİRİM BROSÜRÜNDEN 60 TL LİK SİP. VERMİSTİM ... 2 PARFUM FALAN BİTMİS 20 TL LİK SİPARİSİM GELİYO ONUN AYRI BİR KARGO ÜCRETİMİ VAR Kİ ACABA. TAKIM ÖNCÜME SORMUSTUM ONUN İCİN AYRI KARGO CIKMIYO O YÜZDEN AYRI BEDEL ALINMIYO SORUN OLMAZ FATURAN 300 Ü GCTİ ÖDEMEZSİN KARGO DEMİSTİ AMA BU FARK NE ACIKLAYABİLCK YOK MU TAKIM ÖNCÜMÜ ARASAM ONUN BNA DÖNMESİ AKSAMI BULURR:s:dkötükedihüso

parfümler bitmiş ondan düşmüş limitin
kargo ödemezsin banada oldu aynısı k6 da ödemedim limitim 75altına düşsede

parfümler bitmiş ondan düşmüş limitin
kargo ödemezsin banada oldu aynısı k6 da ödemedim limitim 75altına düşsede

peki ben simdi hangisi ödücem cari hesap özetindekini mi yoksa faturadaki ödnecek tutarımı ??? önceki faturalarımda ödenecek tutarda yazan lmitle cari hesap özetindeki aynı ama bu niye farklı anlamdm 20den fazla fark var

ödenecek tutar kısmını
daha önce iaden falan var mıydı belk artı olarak o düşmüştür yada başka stokta olmayan ürün vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…