Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar benmkide faturalanmamş ama temsilcilerimn hepsi faturalanmış telefonla verilen siparişlern bir çoğunu faturalamadılar sanırım ama sonuçta ürün sırasına girdik çünkü internetten nasl sipariş verirken bir süre sonra bazı ürünler içn stokta kalmadı uyarısı çıkıo halbuki herkes sadece sipariş girio paketlenmio siparişleri ama ürün sırasına girio telefn verdiğimz siparişlerdede ürün sırasına girdk bence eksiksz gelcekler inşallah çünkü benmki de hepsi broşürdü :S

bende cuma gece bir de verdim netten cumartesi 5 te filan faturalandırılmış ama bugün mesaj filan gelmedi kargodan gelmeyecek herhalde inş yarın gelir rimellerde mavi ve siyah vermiştim mavisi geliyo siyah kalmamış yok

ohhh maşallah,inşallah çay setini de kazanırsın,bidaha sipariş verirsin ve kazanırsın umarım...

Canım mahşallah yaaa İnşallah çay setinide alırsın

inş kızlar..

Lokumum ne güzel yaaa Allah artırsın

amin canım hepimiz için kaydirigubbakcemile5

ya eğer çok pahalı bişey gerekmiosa kndine al gelsn çay takımın

canım eğer alırsam hep kendime almam gerekecek ben o parayla başka yerden alırım çay setini boşuna para harcamak istemedim kaydirigubbakcemile3

bence kaçırma çay setinide al bu ay en çok sattığın üründen getirttir yada beğendiğin almayı düşündüğün ürünü getirttir olumunekankayizsmile

çok sipariş vermem gerekiyordu kendime canım..bende kettılla yetindim..

parmak arası terlik kalmamış

evet canım ya kalmamış..
benim aklım karıştı biraz akannehir
şimdi nasıl olacak ..
parmak arası terliği sonradan gönderirler mi?
şimdi faturama işlenmiyor gönderdikleri zaman mı işleyecekler tutarınıakannehir
birde acaba müşterim parasını peşin vermişti geri mi versem parayı ama o zamanda sonradan geliyorsa ben ne yapacağım terliği
ayy soldan soldan bastılar beni:)
kızlar bir el atın bana..

indirim broşüründeki terlikse gelmez tekrar göndermezler yani bu yüzden müşterine para iadesi yapmanı tavsiye ederm cnm katalog ürünlerini stok bittiğinde göndermeleri zorunlu ama broşürdekilerde sorumluluk kabul etmiolar cnm göndermezler

birde kızlar bir srum daha var..

siparişlerimi girdim ama kettle kazandınız falan demedi..

yazmasada gönderiyorlar mı..

yoksa belirtmelerimi gerekiyor sipariş girerken..

tamam canım çok teşekkür ederim..

parasını iade ederim o zaman..

iyiyim bende kolay gelsin benim faturam çıkmamış baktımda

sağol cnm benm ki de daha çıkmamış

birde kızlar bir srum daha var..

siparişlerimi girdim ama kettle kazandınız falan demedi..

yazmasada gönderiyorlar mı..

yoksa belirtmelerimi gerekiyor sipariş girerken..

hayır cnm siparişin faturalandıktan sonra faturanda kettle da yazıosa kazanmışsnr yazmıosa eksik sipariş girmişsindr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…