Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok haberim faceden cnm hemen bakım bi nolmuş sempatiksalakcinni

bnmki halaaaaaaaa işlenmemişşşşşşşşşş CADIARZU
:roflol::roflol:
ne evlenmesi kız eda :)) bende anlamadım
ablam k.bkmayın çağıramadm düğüne :roflol::roflol: ayy koptm yaa facede bak ablam görürsn kaydirigubbakcemile3
allah allah benim tek benim siparişmi faturandırılmış yollanıo bilmiyorumkismile
yok cnm bnmde yolda
bekleriz edacım gelin tabiiki laelaelaelaelae :bbo:

gelmedi hala kargom merakla bekliorum gelir gelmez yazcam kataloğdaki indirimleri bi gelemedi ya mafoldumben
hele bi yazma kız hele yazma aha sna bunu yaparm alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
bnmde aynı puff
kızlar intten toplam 227 liralık girmiştim,aynen de öyle görünüyo fatura tutarı yani siparişler tam mı gelicek katalogtan???
ablam cari hesap özetnde bakıcaksn orada belli olur herşey stokta olup olmadıı hediye gelp gelmedii fln
işlenmiş mi dye bakıcam açılmıyor sayfaaaa offfffff
bnmde öle yaa şu güncelleme bi btse...

edacım ah o cari hesap bi açılsa bakıcam ama açılmıyo velett
faturalanıodur ürünler abla güncelleme vardır sitede akşam üzeri açılır
gördüm edaaaa karıştırmışın ortalığııııı kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
siparişleri gelen varmı arkadaşlar
:1no2: inş.ya akşam yada yrn gelick ama yrn annem anjiyo oluck bnde aricm çarşamba getrsnler die ewde olmicm

ay şükür kesilmiş faturam.indirim broşüründeki siyah rimel stokta kalmamış sonra gönderceklermiş.essencenin saatleride geliyo.2 tane essence siparişim vardı.sanırım yarın gelir kargom.gerçi daha yola çıkmamış

kızlar ben adres değişikliği yapacaktım telden verdiğim siparişler için bu sabah aradım yarın arayın kargoya verirken yapalım dediler şimdide fatura kesilmiş

kızlar ben adres değişikliği yapacaktım telden verdiğim siparişler için bu sabah aradım yarın arayın kargoya verirken yapalım dediler şimdide fatura kesilmiş

şimdi ara hemen cnm fatura kesildiğinde yapıolar bende sabahtan beri arıorum adres değişikliği içn fatura kesildiğinde arayın dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…