- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.501
ohh herkezz burda nasılsınız kızlarr :))
:roflol::roflol:yok haberim faceden cnm hemen bakım bi nolmuş sempatiksalakcinni
bnmki halaaaaaaaa işlenmemişşşşşşşşşş CADIARZU
ablam k.bkmayın çağıramadm düğüne :roflol::roflol: ayy koptm yaane evlenmesi kız eda :)) bende anlamadım
yok cnm bnmde yoldaallah allah benim tek benim siparişmi faturandırılmış yollanıo bilmiyorumkismile
bekleriz edacım gelin tabiiki laelaelaelaelae :bbo:
hele bi yazma kız hele yazma aha sna bunu yaparm alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3gelmedi hala kargom merakla bekliorum gelir gelmez yazcam kataloğdaki indirimleri bi gelemedi ya mafoldumben
bnmde aynı puffbenim cari hesap özeti bölümü çıkmıyo
''Görüntülemek istediğiniz sayfa, geçici olarak kullanıma kapatılmıştır.
Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. ''yazıyo heralde güncellemeyebaşladılar heran faturalanabilirzemuszemus
ablam cari hesap özetnde bakıcaksn orada belli olur herşey stokta olup olmadıı hediye gelp gelmedii flnkızlar intten toplam 227 liralık girmiştim,aynen de öyle görünüyo fatura tutarı yani siparişler tam mı gelicek katalogtan???
bnmde öle yaa şu güncelleme bi btse...işlenmiş mi dye bakıcam açılmıyor sayfaaaa offfffff
faturalanıodur ürünler abla güncelleme vardır sitede akşam üzeri açılıredacım ah o cari hesap bi açılsa bakıcam ama açılmıyo velett
:roflol::roflol:gördüm edaaaa karıştırmışın ortalığııııı kaydirigubbakcemile3
:1no2: inş.ya akşam yada yrn gelick ama yrn annem anjiyo oluck bnde aricm çarşamba getrsnler die ewde olmicmsiparişleri gelen varmı arkadaşlar
iyiyim bende kolay gelsin benim faturam çıkmamış baktımda
ilkşahcım öğrendin mi canım o konuyu???
kızlar ben adres değişikliği yapacaktım telden verdiğim siparişler için bu sabah aradım yarın arayın kargoya verirken yapalım dediler şimdide fatura kesilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?