Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

müşterilere tmsilci fiyatı sölememeye anlaştık önceden buradan o yüzden temsilcinden öğrenebilrsn zemuszemus
huricim yazmış tşkler benim kargo hala gelemedi 19:30a kadar dağıtım yapıyolarmış aradım eli kulağındadır benim kargonunda
yok kıss bna bi kere gece 10da getrdiler kaydirigubbakcemile3

canım sen adresi düzelttnmi artı benm haricimde kalan siparişlerini girdinmi

huri abla solutions karma ciltler için temizleyici? wilderness edt?? perceive erkek? essence? bunları da yazrsan sevinirim... çok sağol yaa yoruldun bizim için..

sğl cnmmmm

huri abla solutions karma ciltler için temizleyici? wilderness edt?? perceive erkek? essence? bunları da yazrsan sevinirim... çok sağol yaa yoruldun bizim için..

karma ciltler için olanı hangisi yazmıyor burda...
turuncu mor yeşil mavi pembe rengini söyle yani karma normal die pek yuazmıyor yada ben görmüğyorum...

wilderness est:34,50

perceive erkek:69.00

essence:69.00

ay kız dur yeşil karma ciltler için gece gündüz bir arada olan krem 20 liraaaa...

cilt temizleyicisi 17

sadece gündüz 25
sadece gece 25
ikisi bir olnan 20 lira
karma ciltler için die kocaman yazıyo ama bu sefer kalktım..

ayyy o 25 tl'lik çanta mahvetti bniiii dibim düştüüüü hmde bu seneki renklermmm akannehir
Allahım bu katalog k8 deil k7 olaydı nolurdu sankiiiii

ayyy o 25 tl'lik çanta mahvetti bniiii dibim düştüüüü hmde bu seneki renklermmm akannehir
Allahım bu katalog k8 deil k7 olaydı nolurdu sankiiiii

keşke öyle olsaydı ben de kırmızı çantaya bittiimm. perceive ve duş jelini satıp çantayı kendime alırdım,sanırım ben de artık fazla satış yapamıycam,arkadaşlarla atıştık soğudum açıkçası sayelerinde,tabi ben yine avon satmaya devam edicem ama kendime pek bişey almıycam..

konu ne bilmiorm ama önmli bişe deildir inşallah düzelr a.s.
okullar kapandı ama millet tatile gitmese satrm ynedee işte durmazlar bnce kampanyalar 3 hafta deil 2 hafta olsn yaa..zaten son haftalarda verilenler siparişlern çoğu gelmio..

Benim kargom da yola çıkmış.çok şükür tamam hepsi.stok sorunum yok.

saat,lerde geliyor....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…