Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

gamze abla walla ii olur bi saldırak avona kaydirigubbakcemile3
latilokumcm illa k7 olmasına gerek k8 k9 Allah ne vediyse kaydirigubbakcemile3
içmiş gibi gece gece kafayı buldm bn töbe töbee kaydirigubbakcemile3

canım tabiki de k8

sağolun kızlar..

sipariş listem de kettle gözükmüyorda acaba katalog isterken mi yanlışlık yaptım diye merak ettim..

takım öncüme sordum hakketmişsin hediyeyi limiti tammalamışsın gelir dedi bakalım inş

ayyy canım ben de içmeden sarhoş oldum yaa,gülşenin şarkılarını dinliyorum,coştum bu saatte,hayırdır inşallahh. kaydirigubbakcemile3 :teytey: :sm_cool:

inşallah gelirr yaa, umarım girmişsindir katalog,sipariş listende 8,25 liralık ürün görünüyo mu??

Kızlaaarr fırsat köşesinde Ultra Colour Rich Köpük Rujlar var.3 rengi var.
Crushed Rose
Delicate Pink
Mango Sorbet
varmı renkleri hakkında bi fikriniz??alıcam ama hangisini alayım karar veremedim...
yılbaşı kataloğunda var ona bakarak sölüorm
1.kahverengmsi gibi
2.açık pembe
3.şeftali tonlarında

ayyy canım ben de içmeden sarhoş oldum yaa,gülşenin şarkılarını dinliyorum,coştum bu saatte,hayırdır inşallahh. kaydirigubbakcemile3 :teytey: :sm_cool:
:roflol::roflol:
kızlar heyyyytt maşallah 12 kişiyiz..

:teytey::teytey: ayy cidden koptm bn :roflol:

indirim broşüründeki tüy azaltmaya yard. losyon satıştan kaldırılmıştır diyo benim faturada ama maskara-siyah olan gelcekmiş daha sonra

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
eDa17, OkYaNuS_35, SiremimS+, berranurum, cazgul, LaTiLoKuM, mavi26, PessiMisst.91+, ecemnazz

slmmmmmm :teytey:

Benim faturam işlenmiş cari hesaplardan kontrol ettim orda görünüyor. Ama fatura detayda yok... Bir de bişi sorcam... K6'da True Force EDP'nin yanında çantalarım gelmedi. Burda da görünmüyo... Faturada ürününüz en kısa sürede siparişinizle gönderilecektir diyo... Fakat bu işlenmiş cari hesapta bişi görünmüyo çantaya dair... Ne yapcam, çantayı soruyorlar

ınşallah gelme ihtimali vardır diye düşünüyorum. ışlenmemiş ama belki gelecek faturada işlenir... Mesela faturada üyelik ücretim yazıyo ama int. yazmıyo... Bir umut diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…