Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar slm herkese size bir sorum olacak.
ben avon üyesi değilim.bu arada o yüzden yardım rica ediyorum.
benim yiğenim okulda acılan kermesden bir ruj tester ı almıs minikler varya onlardan arkasında shellyazıyor bir türlü bulamadım ruju avon olduğunu söyledi ama sizden yardım rica etsem daha öncemi vardı acaba.

cnm baktım ama shell die bi ruj yok fondöten var :s

super shock maskara 11,00

25 lik alış veriş yapana çanta 25 lira güzel bir çanta ayrıca yanında mini bakım makya jçantasıda var...beyaz üzerine mavi mor puantiyeli ama hoş resmini çekerim..

günlük kullanım için kolonyalar çıkmış lavanta ve limonlu 7,50

banyo köpüğü 5,90

kidsler 5,40

senses mamzon duş jelleri 6,00

kız uyanmıştı uyuttum tekrar hızlı yazmaya çalışıyorum ...

arkadaşlar yaa ben takım öncüme bütün siparişleri vermiştim,o sadece bir kısmını girmiş,yani katalog ve ind.broşründekilerii,ama müşterilerim bana ayın 12sinden sonra ödeme yapsak olurmu demişti, olur demiştim.peki ben bu 84 lirayı ayın 29unda nasıl ödiycem yaa kadın beni çıldırttı..?...

üneş kremleri iyice düşmüş
çocuk lar için olanlar
rol on 8 lira
koruyucu 15
kremi 11 lira olmuş.
yetişkinler için kremi 11:50
koruyucu:10.00
yüz kremi :9.50

güneş ürünlerinde en pahalısı 15 lira yanii...

:s ne takım öncüleri var hyr yapamam diosn yapma zorlamı.....ayy bnm takım öncüm bi melek resmen opuyorumnanaktan hmm gelenlerin ürünlerini verp parayı alıcksn abla başka çare yok..

tamm canım takip ettigim kadarıyla önce yüzde 25 yapıyolar daha sonra yüzde 40 şimdi yüzde 50 yaptılar herhalde nasıl sizce günes kremleri avonun iyi mi ?

ARABIAN GLOW serisi
bronzlaştırıcı allık 19:50
sıkılaştırılmış pudrası 13,50
4 lü göz farı :13,00

çok amaçlı makyaj kalemi 8.70
göz farı ve eyliner olan kahverengi olan salak şey 10,90

meyvalı vücut losyonları naturals serisinde inidirim yok....

planet spa serisinde yarı fiyatına indirim var
yüz maskesi 7,90
rahatlatıcı el ayak kremi 11,00
vucut peeleng:7,90
arındırıcı maskeleri 9,40

naturals serisi aloa özlü şampuan:4,90 750 ml
maturals aloa özlü saç maskesi 5,60 750 ml

ADVANCE TECHNIQUESPROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERıSıNDEDE %55dirim var...

kırık saçlar için serum: 6,70
şekillendirici sprey:6,00
bukleler için sprey:6,00
saç spreyi:6,00
kuru saçlara bakım spreyi: 6,80
bakım serumu:12,00

:s ne takım öncüleri var hyr yapamam diosn yapma zorlamı.....ayy bnm takım öncüm bi melek resmen opuyorumnanaktan hmm gelenlerin ürünlerini verp parayı alıcksn abla başka çare yok..

ama alamamki yaa,zaten bi arkadaş var hep onun ablası kaynanası falan almıştı,o arkadaşla da 2 gündür acayip bi şekilde tartıştık,ürünleri iptal ettiricekti,kusura bakma onları girdim bile,bu son olsun bidaha sizin siparişlerinizi girmiycem ama bunları mecbur alıcaksınız dedim.. şimdi nasıl halledicem bilmiyorum ama bakıcaz bi çaresine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…