Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

almanya kataloğundaki sarı ojeye bayıldım,ay bu yaz rengarenk olmak istiyorum nedense,halbuki oje süren biri de değilim ama bu aralar coştum bizim katalogdan kızdaki yeşil ojeden sipariş verdim,kıydım paraya,daha önceleri 1 lira bile vermezdim aslında ojeye.. almanyanın kataloğu güzel ama pahalı gerçekten..

sağol canım iyiyim. ay canım ya temizlik hiç bitmiyo dimii? siparişlerinin tam olmasına sevindim canım,okadar merak ediyodun bak hepsi tam geliyo,benim de tam ama kargoya verilmemiş henüz..bu arada almanya kataloğuna baktım,güzel şeyler var ama pahalı yaaa..Allahtan türkiyedeyim.. alkisalkisalkis

Evet canım ben çok endişelenmiştim telden sip.verdiğim için bide ilk olunca ama çok şükür neti beklicek zamanım yoktu kızım durmadı ..Temizlik biter miii canım çıktı valla ama büyük işler bitti çok şükür rahatladım vallaaa ..Bende baktım kataloğa çok pahalı yaaaa altın fırsattaki anew krem vardı indirimli hali 30€ şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…