Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

gözükür canım yada sende ismi yazmayan bi ürün kırmızıyla yazılı olarak faturalanmışsa o kettle dır büyük bi ihtimal kaydirigubbakcemile2

kızlar adres değişikliği yapmıştım tamam dediler ama oturdugum yere gitmiş ve dagıtıma çıkmış katalogu göremiyecem telden verdiğim siparişte katalog gelecekti

bu arada müşterilerin bazılarına saç bakım spreyi vercektim hediye,ama şanslarını kaybettiler,2 tane de onlardan varr..chic deodorantlardan var 3-4 tane..

kızlar adres değişikliği yapmıştım tamam dediler ama oturdugum yere gitmiş ve dagıtıma çıkmış katalogu göremiyecem telden verdiğim siparişte katalog gelecekti

bnde adres değişikliği yaptım dün evde olduğum halde adreste alıcı yok diyip şubeye götürmüşler bugün tekrar adresime getirceklermiş dağıtıma çıkmış hala yok gelen giden uyus oldum sözde erkenden bana yolluolardı hala ulaşamadı kargom bana alsanaalsanasmile

Ayyy biz evde yanıyos dışarda çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun bu sıcaklarda sokakta bi sürü insan var ekmek parası kazanmak için felan ..Tatlım oğluşunuz en yakın zamanda düzelir inş.onlar için herşeyini feda eder insan ..bende çok merak ettim şu blue rush ı gelsin artıkkkk

Benimde siparişlerim hala verilmemiş kargoya yaaa gelsin biran öncee rüyalarıma bile giriyo kaydirigubbakcemile3

Benimde gelmedi kargoya bile verilmemiş anlamadım hiç bişiii saat 17 de vermiştim yok yokkkkk

bu arada müşterilerin bazılarına saç bakım spreyi vercektim hediye,ama şanslarını kaybettiler,2 tane de onlardan varr..chic deodorantlardan var 3-4 tane..

Canım şu bahsettiğiniz sprey hangisi yaaaa bu katalogda kaçıncı sayfada bakim bende

kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar kargosu gelen yok mu?merak ettim de ben daha girmedim siparişlerimi
bnm geldii
arkadaşlar takas yapılıyor mu halaa?bende baya ürün birikti de..

canım çatlak kremi,solutions gece kremi,anew clinical berraklaştırıcı krem 2 tane,perceive erkek,wilderness falan var..

bnde bi tek soft musk var parfüm olarak gece kremi var pembiş olan

eda canım yazar mısın bana indirimleri gözüne çarpanları ablam bu ay parfüm alıcaktı daha indirimliyse almasın .çok sevinirim yazarsan.öptüm

canım 6 7 sayfa önce yazmışsın ben 6 7.sayfalarda diye okudum işteyim ya malüm göz ucuyla okuyabiliyorum huri eline sağlık merakım gitti.teşekkürler edacım sana da

far away adp 30,40
deodorant: 6,00
cilt yumuşatıcı :9.60
pudrası 4.90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…