- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #12.721
kızlar avonda 48 gün gecikmiş faturam var normal fatura tutarım 65 milyon ne kadar faiz gelmiştir kızlar biri söylebilir mi
şimdiden saol cnmŞeniz
şimdiden saol cnmŞeniz
şimdiden saol cnmŞeniz
toplam ölemi allah razı olsun ya
almanya kataloğuna öldmmmm 222 syfa ne dmk yaa ayda 1 milyarlık rahat satarsn bizde 70 syfa anca var öhh yani...ama panaromadaki ürnülern nasıl geldiini zannedioruz avrupadaki rünleri tek tek koyuolar işte..
Kızlar panaromadan bena kolye ve küpe sip.eden var mı çok değişik duruyor merak ettim
canım naber nasılsın? ben baktım da panoramaya güzel değildir yaa çok basit duruyo bence,tabi yine de yakından görmediğim için kesin bişey diyememm.onun altındaki bertrona takı seti var ya ben de onu beğenmiştim,hoş duruyo..
canım naber nasılsın? ben baktım da panoramaya güzel değildir yaa çok basit duruyo bence,tabi yine de yakından görmediğim için kesin bişey diyememm.onun altındaki bertrona takı seti var ya ben de onu beğenmiştim,hoş duruyo..
Canımmm çok sıcakkkkkk yanıyo istanbul yaaa onun dışında iyiyim bide kargom gelseydi yarına kaldı artık sen nasılsın
yok kız 256 lira :) bakalım yeni siparişler gelir umarım da alırım ...
hastaydım ben yatak döşek gerçi hala iyileşemedim ama cumartesi akşamı giriş yaptım.
ay bende bende bu ay kendime alıcam ama karar veremedim hangisini alsam die..galiba suya dayanıklı olan supershocklardan alıcam gibi..
cnm baktım ama shell die bi ruj yok fondöten var :s
shell die ruj bende görmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?