Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

almanya kataloğuna öldmmmm 222 syfa ne dmk yaa ayda 1 milyarlık rahat satarsn bizde 70 syfa anca var öhh yani...ama panaromadaki ürnülern nasıl geldiini zannedioruz avrupadaki rünleri tek tek koyuolar işte..

tatlım bizim katalog da 120 sayfanın altına düşmüyo,onların 222 sayfa ama çok pahalı kuzum yaa.baktın mı fiyatlara,bizde 5 lira olan allık fırçası orda indirimli halde 18 liraa.. bizim katalogdaki plaj çantası orda 2 katı fiyatına satılıyoo.. çok güzel ama çok da pahalı,özellikle iç çamaşır seti vardı burdan onu 15 liraya alırsın orda 56 lira yuhh yaniii... bu arada 1 tane saat var oranın kataloğunda siyah büyük bişey,ben onun aynısını 2 yıl önce öss de kullanmak için almıştım çarşıdan 5 tl ye,orda 27€ yani 54 lira abartmışlar da abartmışlar,sonra da kekini kabartmışlarrr kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Kızlar panaromadan bena kolye ve küpe sip.eden var mı çok değişik duruyor merak ettim

canım naber nasılsın? ben baktım da panoramaya güzel değildir yaa çok basit duruyo bence,tabi yine de yakından görmediğim için kesin bişey diyememm.onun altındaki bertrona takı seti var ya ben de onu beğenmiştim,hoş duruyo..

cnm çok farklı duruyo ne bilim yakından görmek lazım bende bertrona beşi bi yerde gibi geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canımmm çok sıcakkkkkk yanıyo istanbul yaaa onun dışında iyiyim bide kargom gelseydi yarına kaldı artık sen nasılsın

Canımmm çok sıcakkkkkk yanıyo istanbul yaaa onun dışında iyiyim bide kargom gelseydi yarına kaldı artık sen nasılsın

ayyy burası da felaket canım yaa,yanıyoruzz..sabahtan beri hastanedeydik,1 de geldik eve mahvolduk yaa..yorgunum biraz ama önemli değil oğluşum için gittik,o iyileşsin de ben yorgunluğa razıyım.. kargon neden yarına kaldı?benimkiler de saat 12.55 te verilmiş kargoya,tlfdan verilenler yani,diğeri daha onların elinde :gitme: .. inşallah yarın kavuşucam kargoma,perşembe yada cuma günü aşkım gelicek,onun yanına giderken blue rush da sıktım mı değmesinler keyfime:dance: ah bi de oğluşum iyileşse bayram edicez..

geçmiş olsun huriş opuyorumnanaktan

huri abla geçmiş olsun,yazdıkların gözümden kaçmış,inşallah toparlarsın kendini biran önce,bu arada inşallah biraz daha sipariş verip alırsın kettle ı...

kızlar ben de ne hikmetse bu sefer kargom gelmediği için pek üzülmüyorum ne bileyim nedense,sadece parfüm, oje ve saati çok merak ediyorum ama açıkçası pek de heyecanlı değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…