Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

nisacım bilgisayar donup duruyo o yüzden bağlantı kopuyo canım,ben de çıkıyorum,sabah 7buçukta oğluşumu hastaneye götürücez,,iyi uykular herkese,Allaha emanet olun.

geç mi vermiştin canım?

ya kızlar hata duzeltıcı maskaradan sıparis vermıstım navy olanını hemde 5 tanee satıstan kaldırıldı yazıyor carı hesapta.acaba stoğa mı yetısemedım yoksa avon mu kaldırmıs onu.hıc anlamadım.onun yuzunden 56 lıraya dustu faturam kargo parası ödermıyım acaba.?

avonun maskaralarını fırçalarından dolayı çoooook seviyorum ama çok çabuk kuruyor duyun beni kaydirigubbakcemile3 çok seviyorum çünkü rimel sürmeyi :kedi:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?huri abla kettle kazandın mı??
yok kız 256 lira :) bakalım yeni siparişler gelir umarım da alırım ...

geç mi vermiştin canım?
hastaydım ben yatak döşek gerçi hala iyileşemedim ama cumartesi akşamı giriş yaptım.

avonun maskaralarını fırçalarından dolayı çoooook seviyorum ama çok çabuk kuruyor duyun beni kaydirigubbakcemile3 çok seviyorum çünkü rimel sürmeyi :kedi:

ay bende bende bu ay kendime alıcam ama karar veremedim hangisini alsam die..galiba suya dayanıklı olan supershocklardan alıcam gibi..

yok hayatım üzülme ödemessin

canlarım ben bişi sorucam aklım karıştı
biliorum çok sorulan bir soru ama emin olmak istedim..
siparişlerim faturalanmış kettıle hala gözükmüyor onu anlayamadım..
soruma gelince istediğim üç ürün stokta yok daha sonra gönderilecek yazıyor..
benim diğer aylarda bir daha bu ürünleri girmiyorum onlar gönderiyorlar değil mi..
yani bişey yapmama gerek yok..

Stokta olmayan ürünlerin stoklarda olunca siparişin ile birlikte gönderirler canım ..Senin satışın ne kadardı kettıle niye gözükmüyor anlamadım

almanya kataloğuna öldmmmm 222 syfa ne dmk yaa ayda 1 milyarlık rahat satarsn bizde 70 syfa anca var öhh yani...ama panaromadaki ürnülern nasıl geldiini zannedioruz avrupadaki rünleri tek tek koyuolar işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…