- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.881
ya benim daha c.tesi verdiğim sipariş gelmedi,kaç gün oldu ya salı günü ödemem vardı gecikti ondan dicem ama sipariş takibindede ne verdiğim siparişler gözüküyo ne borca takıldı yazıyo.avona tel. ediyorum meşgul müşteriler bekliyo ya siparişleri ne iş anlamadım.Aranızdan biri cuma günümü ne vermişti siparişlerini sms gelmiş geç gelicek 1-2 gün diye.Geldimi siparişlerin arkadaşım????
sanırım bahsettiğin kişi benim
evet cuma girmiştim sipariş şimdi buloamıyorum bi türlü
avonu arıyorum orasıda meşgullll
tekrar girsem ya iiki kere gönderirlerse aynı siparişleri
o kadar ürünü napıcam bennn offfffffffffff avonnnnnnnnnn offfffffffffffffff
ya bende tereddüt ettim ama mecburen seçiyosun yoksa siteden atıyo
kızlar aranızda k6 da true force çantalı erkek parfümü siparişi veren varmı?ben sipariş ettim ama çanta gelmedi..faturada sonra gönderilecektri diyodu.hala gelmedibugünde eski faturaya baktım çanta gözüküyodu ama bi sorun olmaz dimi?
sanırım bahsettiğin kişi benim
evet cuma girmiştim sipariş şimdi buloamıyorum bi türlü
avonu arıyorum orasıda meşgullll
tekrar girsem ya iiki kere gönderirlerse aynı siparişleri
o kadar ürünü napıcam bennn offfffffffffff avonnnnnnnnnn offfffffffffffffff
kızlar cari hesap özetime baktım da hesabımda para olmasına rağmen 13.07.10 vadeli ödeme için para çekmemişler gecikmiş borç yazıyo faizemi girdi şimdi ya :umursamaz:
benim ne suçum var erken çekselerdi site yapımıyla ne alakası olabilir ki
kızlar avonun sitesini ilk açtığımda evet kutusunun işaretlenmesi ile" diye başlayan bi metin çıktı onu kabul etmemizde bi sakınca yoktur değil mi?
ben k6 da 2 tane istedim canım 2 sinide gönderdiler bi sorun olmadı stokta olmasa banada göndermezlerdi ben son günlerde vermiştim çünkü
temsilci numarası 9 karakterden oluşmalıdır demek ne?
şimdiye kadar aynı numarayla giriyordum.şimdi ğiriş yapmıyor ayrıca dediğiniz gibi bi metinde çıkmadı..
aynı sorun bendede var kızlar 9 haneli olmalıdır temsilci nosu diyo ama temsilci nosu 8 haneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?