Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

avon.com.tr kapandı arkadaşlar hadi hayırlısı bence daha ii olcak ve inşallah indirim broşürünün olduğu kampanyalardaki aksaklık artık yaşanmaz

evet yaa site kapanmış bende sipariş vercektim yaa ben cumartesi tatile gidiyorum ben gelene kadar da bu kampanya bitecek ne olacak yaa üff tam zamanını buldular site yenilemenin

avon kapalı kk kapalı noluyo ya..ama farkettim son yazılanlar silinmiş kk da ama avon un son hali daha sade..yalnız fırsat köşesini bulamadım bulan varmı?

ya benim daha c.tesi verdiğim sipariş gelmedi,kaç gün oldu ya salı günü ödemem vardı gecikti ondan dicem ama sipariş takibindede ne verdiğim siparişler gözüküyo ne borca takıldı yazıyo.avona tel. ediyorum meşgul müşteriler bekliyo ya siparişleri ne iş anlamadım.Aranızdan biri cuma günümü ne vermişti siparişlerini sms gelmiş geç gelicek 1-2 gün diye.Geldimi siparişlerin arkadaşım????

kızlar avonun sitesini ilk açtığımda evet kutusunun işaretlenmesi ile" diye başlayan bi metin çıktı onu kabul etmemizde bi sakınca yoktur değil mi?

sanırım bahsettiğin kişi benim
evet cuma girmiştim sipariş şimdi buloamıyorum bi türlü
avonu arıyorum orasıda meşgullll
tekrar girsem ya iiki kere gönderirlerse aynı siparişleri
o kadar ürünü napıcam bennn offfffffffffff avonnnnnnnnnn offfffffffffffffff

ya bende tereddüt ettim ama mecburen seçiyosun yoksa siteden atıyo
kızlar aranızda k6 da true force çantalı erkek parfümü siparişi veren varmı?ben sipariş ettim ama çanta gelmedi..faturada sonra gönderilecektri diyodu.hala gelmedi bugünde eski faturaya baktım çanta gözüküyodu ama bi sorun olmaz dimi?

tekrar girme aynı siparişleri cnm ,bende öle yapmayı düşündüm ama tel.imize sms yolladılar kayıtlarda tutuyolardır siparişleri bende onu öğrenmek için avona tel.ediyorum ama meşgul,heralde çok araan oluyo onlarda meşgule aldılar.biz de burda meraklanıyoruzeyvahedigeldismile

ben k6 da 2 tane istedim canım 2 sinide gönderdiler bi sorun olmadı stokta olmasa banada göndermezlerdi ben son günlerde vermiştim çünkü

kızlar cari hesap özetime baktım da hesabımda para olmasına rağmen 13.07.10 vadeli ödeme için para çekmemişler gecikmiş borç yazıyo faizemi girdi şimdi ya :umursamaz:
benim ne suçum var erken çekselerdi site yapımıyla ne alakası olabilir ki

temsilci numarası 9 karakterden oluşmalıdır demek ne?

şimdiye kadar aynı numarayla giriyordum.şimdi ğiriş yapmıyor ayrıca dediğiniz gibi bi metinde çıkmadı..

benimde aynen senin anlattığın gibi oldu canım cuma sipariş girdim sipariş alındı deidi sonra da tele mesaj geldi sipariş 2-3 gün geç gelecek diye sabah girdim ama yok o verdiklerim bir türlü bulamadım şimdi bi daha versem ben ne yapayım o kadar ürünü ne olacak bilmiyorum ki

evet arkadaşım benimde dün iki ödemem vardı avon çekmemiş para olmasına ragmen niye çekmedi anlamadım üfff yaa

kızlar avonun sitesini ilk açtığımda evet kutusunun işaretlenmesi ile" diye başlayan bi metin çıktı onu kabul etmemizde bi sakınca yoktur değil mi?

bnde mecburen eveti işaretledimmm
ama orda bahsettiği gibi benden habersiz gremez üzerimden sipariş takım öncüsüüü klava:
bu arada yeni sistemle birlikte otamatik olarak onlar değiştircek bölgemi ohhh beee
urfa bölge sorumlusunu beklemekten kurtuldum niahayet avona sonsuz teşekkürlerr
sanırım bu kuralın çıkmasına ben neden oldumm zırt zırt arayarakk ohhhh ne ii olduuuuuuuuuuuu :dance:

merhaba arkadaşlar
ben avon satış temsilciliğine başvurmayı düşünüyorum
bana yardım edermisiniz lüften
ne givbi artıları ve eksileri var temsilciliğin
maddi yönden güzel karlar elde edilebiliniyo mu
benim maddi sıkıntılarım yüzünden ek gelir için düşünüyorum sizce başarabilirmiyim yani bu işle uğraşıp iyi para kazanan veya ciddi zarar edenler varmı
ne olur bana akıl verin kızlar
birde bu işi için iyi bi çevre lazım siz neler yapıyosunuz

temsilci numarası 9 karakterden oluşmalıdır demek ne?

şimdiye kadar aynı numarayla giriyordum.şimdi ğiriş yapmıyor ayrıca dediğiniz gibi bi metinde çıkmadı..

aynı sorun bendede var kızlar 9 haneli olmalıdır temsilci nosu diyo ama temsilci nosu 8 haneli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…