Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Şimdi kimse bana yardımcı olamayacakmı:dilcikar:

Herkese merhaba;
Avon'un True force diye parfümü vardı çanta veren.O çanta stoklarda kalmadı mı?Bi tanıdığımız almıştı bir buçuk aydır çanta bekliyor.Haziran ayındaki siparişlerde göndercez demişler gelmemiş.İnternetten almış, gerçi temsilci aynı ile olduğu için elden almış, şimdi de satan kişiye de ulaşamıyor.

aynen öle ablaa bnde anew alcm..
ayy bnm içinde çok güzeldi sip.yok int.sıkıntısı yook..ohh bir dönüm bostan yan gel yat osman(eda)kaydirigubbakcemile3:roflol:

kıızz maşallahkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canmm özlettin kendini Şeniz
kızlar ya bu kampanyanın neden indirim katalogu yok.
diğer kampanyanın var dı
ben dort gözle onu beklıyodum yaa.
üzüldüm simdi.
aaa yok muu olması lazım ama normalde geçen ay yoktu bu ay olması lazmdııı boshayallersmile

iiakşamlar avoncu güzeller
siteye ne olmuş öyle avonun yaaa akannehir
15ine kadar yok demek sipariş
ee 10 gün daha bekleymde bi kereden toplu verim barii gözlüğüm de gelsinn hemmm
annemdeyim bende aydındaaa pek bakamıyorumm buraya
gezip tozmaktannn zemuszemus
herkesi opuyorumnanaktan

ayyy bendeee kafayı yıycemmm kurtulamadım şu şanlıurfadan
gümüşhaneye çıktı tayinim 1 haftadırr değiştirmek için uğraşıyorum bölgemi
arıyorum avonu döncek size bölge sorumlunuz diyorrr yokkk dönemedi daha 1 haftadırrrr ne zaman dönceksee
bilerek yapıyorar sanırım
çnkü ilk aradığımda avonu sölediğimde kıvracık takım öncüm onun takım öncüsü aradılar değiştirme diyeee yalvar yakarrr bi hal oldularr
amaaa kafayı kydm yarında arıycam avonuuu aramıyor bölge sorumlusu o zaman silin üyeliğimi diycemmmm
yeterrr ama yaaaa benn 1 hafta boyunca aradım zaten paramı tel faturalarına mı yatırcammmm
offf :mymeka:

ayy canım yaa azcık yazsana neler var indirimde ??

canım bu advange serileri varya paso katalog onlarla dolu. simdi seyler var bi alana bi bedava paket fiyatlar falan var ama ne bileyim ben pek begenmedim.panoroma güzel ama hediyeleri alabilmek icin 16tane advange serilerinden satmk gerekiyyor ne bileyim kızlar özel olarak sormak isteginiz bisi varsa sölerim :tomato:

kız özel olarak ne demek tteeeeek teeekkk yazıosn kırarım kafanı kemanımla alsanaalsanasmile
çabuuk yazz çabuuk ayol çatladıkkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…