- 12 Mart 2008
- 2.707
- 47
- 688
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.861
Günaydınlar Kızlar nolmuş bu avona
haftasonu il dışındaydım, plansızdı normalde cuma girecektim siparişlerimi fakat faturam gelmemişti cumartesi gelmiş bende sipariş neyin giremedim,
şimdi bu son düzenlemey göre zaten girsem de 15. inden önce teslim edilmeyecek diğmi?
dün gece sifre almaya çalışırken kayıtlı e posta bulunamadı dedi Sayın temsilcim mailimi bile isteme zahmetinde bulunamamış kaydı nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecekmisiniz?
kaydirigubbakcemile3aynen öle ablaa bnde anew alcm..
ayy bnm içinde çok güzeldi sip.yok int.sıkıntısı yook..ohh bir dönüm bostan yan gel yat osman(eda)kaydirigubbakcemile3:roflol:
kıızz maşallahkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canmm özlettin kendini Şenizcanlarımm ben geldimmm :)) 1 aydır giremedim ..... aklım hep burdaydı... gecmiş sayfaları okuyamadım............öyle özledimki sizleri....... inşallah hepiciğiniz teker teker iyisiniz...... ben de iyiyim hamdolsun..........buraya gelince bi rahatlama geldi birden.... gercekten öyle cok özlemişim ki sizi......internetsizlik çok kötü bişimiş...... şimdik girebildim de gönlüm rahata erdi :))) umarım kaçırdıgım önemli şeyler olmamıştır :))))) inşallah satışlarınız da iyidir........... Rabbim hepimize bol kazançlar nasip etsin inşallah.... ayy canlarım benim yaaa........ tekrar sizinleyim ne güzel...... bi mutlu oldum şincik :)))) öpüyom hepinizi :)) ALLAHA EMANET OLUN.
aaa yok muu olması lazım ama normalde geçen ay yoktu bu ay olması lazmdııı boshayallersmilekızlar ya bu kampanyanın neden indirim katalogu yok.
diğer kampanyanın var dı
ben dort gözle onu beklıyodum yaa.
üzüldüm simdi.
slm kızlar ilk k9 ve panaroma bana geldi sanırım
ayy canım yaa azcık yazsana neler var indirimde ??
canım bu advange serileri varya paso katalog onlarla dolu. simdi seyler var bi alana bi bedava paket fiyatlar falan var ama ne bileyim ben pek begenmedim.panoroma güzel ama hediyeleri alabilmek icin 16tane advange serilerinden satmk gerekiyyor ne bileyim kızlar özel olarak sormak isteginiz bisi varsa sölerim :tomato:
kızlar ben bugün k8 in siparişini vermek istiyodum vermeyimmi sizce?
kız özel olarak ne demek tteeeeek teeekkk yazıosn kırarım kafanı kemanımla alsanaalsanasmile
çabuuk yazz çabuuk ayol çatladıkkkkaydirigubbakcemile3
15 inde önce zaten gelmeyecek bekle istersen siparişin çoğalır belki
bende vermştm cuma sonra haberi okuyunca iptal ettm hepsini beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?