- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #13.841
off ben bittim o zaman ya haftaya burda olmucam ki napıcam ben bilmiorum eyvahedigeldismile kötükedihüso
kızlar merhaba ben de yeni buldm sayfanızı herkeze selam ben izmirden takım öncüsüyüm sizlerle herkonuda görüşebilirim ve bu arada temsilci olamkisteyen varsa onlarıda temsilci ypabilirim.haberiniz olsun
e iptal mi oldu canım kalem
ewt tatlım ama iiki vermemişler yoksa çok üzülürdmminşallah toplarsın canım yaa ama panorama cok kötü ya söyle ceyizlik biseyler vereylerdi iyiydi
cnm iadeyi sn yapıcaksn faturanın aslını doldur imzala git yurtiçi kargoya bn avon temsilcisiyim iadem var de 2 tl ver onlar herşeyi halledio 1 haftaya kadarda faturadan düşer yazık günah az para deilkitakım öncümün umrunda bile değil. iadeyi ben yapabilrmişim ancak. öyle dedi kendisi. neyse artık 63 lira fazladan ödeyecem yani nasıl yapacaksam artık
kııızz nerden duydun hemen kaydirigubbakcemile3kızlar yeni panoramada bronoz takımı ve sac düzlestirici var 400 bilmem kac yapınca
ewt tatlım ama iiki vermemişler yoksa çok üzülürdmm
cnm iadeyi sn yapıcaksn faturanın aslını doldur imzala git yurtiçi kargoya bn avon temsilcisiyim iadem var de 2 tl ver onlar herşeyi halledio 1 haftaya kadarda faturadan düşer yazık günah az para deilkilmaz:
kııızz nerden duydun hemen kaydirigubbakcemile3
kızlar siparişim olmamasına ragmenkargodan bi mesaj geldi ücretsiz katalogunuz gelmişitir ama teslim edilememiştir diye avon ücretsiz katalogmu dağıtıyo sizede geldimi bu mesaj acaba k9un katalogumu?
kızlar orıflame hakkında yorumlar duydum evt kotuluolar bızım avonu bunla savasın bı sekılde o kdar ii deıller onlar bn 2 tane oriflame uyesını avon a kyt yapdım avon fırsatları fark edınce bırakdılar onlarda 2 sıde bnm uyem =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?