Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ya bu kampanyanın neden indirim katalogu yok.
diğer kampanyanın var dı
ben dort gözle onu beklıyodum yaa.
üzüldüm simdi.

inşallah toplarsın canım yaa ama panorama cok kötü ya söyle ceyizlik biseyler vereylerdi iyiydi
ewt tatlım ama iiki vermemişler yoksa çok üzülürdmm
takım öncümün umrunda bile değil. iadeyi ben yapabilrmişim ancak. öyle dedi kendisi. neyse artık 63 lira fazladan ödeyecem yani nasıl yapacaksam artık
cnm iadeyi sn yapıcaksn faturanın aslını doldur imzala git yurtiçi kargoya bn avon temsilcisiyim iadem var de 2 tl ver onlar herşeyi halledio 1 haftaya kadarda faturadan düşer yazık günah az para deilkilmaz:
kızlar yeni panoramada bronoz takımı ve sac düzlestirici var 400 bilmem kac yapınca
kııızz nerden duydun hemen kaydirigubbakcemile3

takım öncüm söyledi

YENı ıNTERNET SıTEMıZ 15 TEMMUZ'DA HAYATA GEÇıYOR! YENı SıSTEME GEÇıŞ ÇALIŞMALARINDAN NELER ETKıLENECEK?

Mevcut internet sitemize 09 Temmuz Cuma saat 16:00’dan, 13 Temmuz Salı akşamına kadar kısıtlı erişim olacaktır. Bu tarih aralıklarında;

1. Mevcut internet sitemizden 09 Temmuz Cuma saat 16:00'dan, 13 Temmuz Salı akşamına kadar sadece sipariş girişi yapılabilecektir.

2. 09 Temmuz Cuma saat 16:00'dan sonra, 13 Temmuz Salı günü saat 16:00'ya kadar girilen siparişler 15 Temmuzdan itibaren sevk edilmeye başlanacaktır. Bu süre boyunca Temsilcilerimize sevkiyatlarında yaşanacak gecikme ile ilgili SMS ile bilgi verilecektir.

3. Mevcut internet sitemize kısıtlı erişim süresi boyunca internet sitemizdeki Yurtiçi Kargo Sipariş Takibi açık olacaktır. Sadece Kampanya 7'den işleme alınan siparişlerin sevkiyatları buradan takip edilebilecektir. Kampanya 8'e ait siparişlerin takibi 15 Temmuz itibariyle yeni siteden yapılabilecektir.
4. ınternetten Girilen Siparişler Raporu 09 Temmuz Cuma saat 16:00’dan, 13 Temmuz Salı akşamına kadar açık olacaktır.

5. Aktivite Raporu sipariş girişi yapıldığı süre boyunca (13 Temmuz Salı akşamına kadar) açık kalacak, ancak güncellenmeyecektir. Aktivite Raporu, Kampanya 7'nin tüm siparişleri faturalandıktan sonra son bir defa Cuma gecesi güncellenecektir.

6. Diğer raporlar ve Bilgi Güncelleme, Tahsilat, Avon'a Sor gibi diğer sayfalar tamamen kapalı olacaktır.

7. ınternet sitemiz, 13 Temmuz Salı akşamından itibaren, 15 Temmuz Perşembe sabahına kadar, geçiş işlemleri nedeniyle erişime tamamıyla kapalı olacaktır.

8. Yeni internet sitemiz hizmete açıldığında Takım Öncülerimize SMS ile bilgi verilecektir.

Mevcut Sitemizdeki Kayıtlı Geçici Teslimat Adresi Bilgilerinin Yeni Siteye Aktarılması

09 Temmuz Cuma saat 16:00'dan sonra; mevcut sitemizde kayıtlı tek Geçici Teslimat Adresi bulunan Temsilcilerimizin geçici adres bilgileri yeni internet sitemize aktarılacaktır.

Mevcut sitemizde 1'den fazla kayıtlı Geçici Teslimat Adresi bulunan Temsilcilerimizin ise sadece en son girilmiş olan ve Kayıtlı Adresler bölümünde en alt sırada yer alan geçici adresleri yeni internet sitesine aktarılacak ve diğer adres bilgileri silinecektir.

Mevcut internet sitesi üzerinden, Kampanya 8 başlangıcı itibari ile (09 Temmuz Cuma saat 16:00'dan sonra) yapılacak yeni Geçici Teslimat Adresi değişiklikleri kaydedilemeyecek ve yeni internet sitemize aktarılamayacak, sadece o sipariş için kullanılacaktır.

Son düzenleme:
kızlar siparişim olmamasına ragmenkargodan bi mesaj geldi ücretsiz katalogunuz gelmişitir ama teslim edilememiştir diye avon ücretsiz katalogmu dağıtıyo sizede geldimi bu mesaj acaba k9un katalogumu?

Günaydınlar Kızlar nolmuş bu avona
haftasonu il dışındaydım, plansızdı normalde cuma girecektim siparişlerimi fakat faturam gelmemişti cumartesi gelmiş bende sipariş neyin giremedim,
şimdi bu son düzenlemey göre zaten girsem de 15. inden önce teslim edilmeyecek diğmi?

dün gece sifre almaya çalışırken kayıtlı e posta bulunamadı dedi Sayın temsilcim mailimi bile isteme zahmetinde bulunamamış kaydı nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecekmisiniz?

kızlar siparişim olmamasına ragmenkargodan bi mesaj geldi ücretsiz katalogunuz gelmişitir ama teslim edilememiştir diye avon ücretsiz katalogmu dağıtıyo sizede geldimi bu mesaj acaba k9un katalogumu?

jnm bnm bıldıgım toplantıda duymusdm bu ay cıkıs yapan uyelere bıle katolog dagıtılacak dıe o dur sanırım gerı donuslerımız cogalsn ama dımı kaydirigubbakcemile3

kızlar orıflame hakkında yorumlar duydum evt kotuluolar bızım avonu bunla savasın bı sekılde o kdar ii deıller onlar bn 2 tane oriflame uyesını avon a kyt yapdım avon fırsatları fark edınce bırakdılar onlarda 2 sıde bnm uyem =)

ohh ellerine sağlık canım :lepi:

kesinlikle AVON diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…