Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bende baya ugraştım teslimat bilgisi için ama şu an sipariş takibinden sonuçlar adı altında gösteriyo..galiba gözlüklerde geliyo

bende sonuçlar kısmında daha önce gelen siparişlerim görünüyo yalnızca.senağlama

iyi aksamlar arkadaslar ben bısey sorcakdım.bundan 1 sene once falan avon temsılcılıgı yapdım.uzun zamndır sıparıs vermedıgım için uyelıgım sılınmıs. ve benım ozamn yaklasık 10 lıra falan borcum vardı bende kıymetsız bı para oderım öderım dıye dıye 1 sene gecdı gecenlerde odeyım dıye postaneye gıttım uylıgınız bulunmamakda dedı.icralık falan olurmıyım kı dıye korkmuyo degılım ne yapmayalım sızce mesale yarın odesem ne kadar faiz işlemısdır

aa cnm öle bişey olur mu aa avukata veriolar avukat parasıda bizden kızlar pazartesi halletsin söliyim kadıncağaz

nolurr cevap yazınnn hemen yatırsam ne kadar oderım sızce ama hıc aramadılar numaramı falan bende aramadımmm 1 senedır bole gecınıyoruz avonla:)

fatura detayında gözlük yazıyo canım faturayada fiyat olarak yansımış gelicek bu sefer inşllh..yarın elimde olur galiba
hmm o zmn geliooo hadi gözün aydın
ben pzr grerm o zmn sipariş gözlük gelioo
şimdi grsem olmazz gelir falan cmtsiye denize gtcem

deneme olarak bir temsilcime msj gönderdm ulaştı mesj yazdm alta kime bölümüne temsilci numarasını seçtim yana temsilci numarasını yazdm gönderdim hoşuma gitti
hmm sğl cnmm bilgilendirme içinn

bişey sorcam şimdi siparişimi girsem nezaman elimde olur bide ben pek anlamdım siparişleri girene kadar baya ugraştım

arkadaşlar ben 151 tllik sipariş girdim otomatik ödemeyle ödüyorum normalde 150 tl siparişe 1 ayda ödüyodum bu sefer 15 günlük yazıyo sipariş detayında ne olcak böyle ben 1 ayda ödemek istediğim için 150 tllik sipariş girmiştim napmam gerekiyo

bende bulamıyorum deli olacam. gündüz mesaj geldi en geç pazartesi sevkiyata başlanacak diye. üfff

ben k6 da 2 tane istedim canım 2 sinide gönderdiler bi sorun olmadı stokta olmasa banada göndermezlerdi ben son günlerde vermiştim çünkü

canım ben true forcdan sipariş vermiştim, kampanyanın da ilk haftasının sonuydu diye hatırlıyorum, yani kesinlikle kampanya sonları değildi ve çantalar gelmedi, çantaların gelmediğini öğrenen birçok müşterim de parfümü istemişken almaktan vazgeçti, sırf o yüzden pike hediyem tehlikeye girmişti, zar zor toparlayarak aldım ama parfümlerini teslim ettiğim dört kişi de başımın etini yiyp duruyorlar, haklılar da. Babalar günü için alanlar vardı o yüzden babalar günü öncesi gelsin diye avonu aradım telefondaki kız sipariş çantalarınızı siparişini giriyorum dedi, ama çanta felan gelmedi, neyseki yine zorakişikayet üstüne şikayetle avona babalar günü öncesi gelmeyen 6 perceivemi göndertebildim de biraz durumu kurtardım yoksa bir daha kimseye avon satamazdım. Valla eskiden hiç bukadar stoksuzluk sorunları yaşamazdım, insanlar diyordu da şaşırırdım, ama temsilciliğim eskidikçe git gide stoksuzluk sorunu büyüdükçe büyüdü. 300 tl nin üstünde sipariş giriyorum 50 tl lik ürün ancak geliyor., hatta daha da komiği 13tlilik ürün geliyor. Hatta deneme yaptım, sipariş vermeden önce perceivenin stok durumuna baktım vardı, siparişim zaten bir gün içinde geldi ama benim perceiveler gelmedi, avonu aradım stok bilgisinde perceive var diye gözüküyordu. Yıl başı önceside aynı şeyleri yaşamıştım, insanlar hediye alıyor ürünler gelmiyor. Valla içimi döktüm biraz ama bu konuda da çok doldum artık, hele ki sevgiseli siparişini K6 sonunda girmesine rağmen çantaların ona geldiğini öğrenince gelde iyicene kızma avonun yalancılığına, kaç kere konuştum o müşteri temsilcileriyle, söyledikleri tek şey "bizim hiç haberimiz yok çantalardan hanmefendi, bize hiçbirşey söylenmiyor". Zaten onlar çantaları göndermiyor diye 4 müşterim ürün almaktan vazgeçti, şimdi alanlarınkini de geri iade etmek zorundayım e onları geri iade edince pike takımını da iade etmek zorunda kalıyorum, üstüne milletten okadar laf duydum, zaten insanlar avona gıcık oldu söylemediklerini bırakmadılar "ucuz bir çin malı çantasını bile bukadar sorun yapan bir firmadan ne hayır gelir diye" valla kayıp üstüne kayıp ve ne için? Avonun ama fazladan çanta siparişi vermeyelim,hele bir parfümleri satalım sonra çantaları yaptırır bir ara göndeririz. İade edebilme süremin dolmasına 10 gün kaldı valla önceden sineye çektim ama bukadarı da fazla deyip iade yapabilmek için son bir sipariş girip 8 yıllık Avon temsilciliğimi bitirmeyi düşünüyorum. En azından dürüst davranabilirlerdi;ama bu kesinlikle ilk değil yılbaşı önceside ellerinde kesinlikle pur blanca yoktu ama ertesi gün şıp diye göndermişlerdi, şimdi de 3 kampanyadır elelrinde true force çantaları yok, çantalardan da haberleri yok, ama ne hikmetse bana gelmeyen çanta bir başkasına gelebiliyor. Aynı şekilde bana 20 gün önce gönderilen güneş gözlükleri de başkası için yok oluyor. Ne diyeyim gerçekten de Avon günden güne daha" iy"i hizmet veriyor. Hele sitede onaylamak zorunda kaldığımız sözleşme de cabası. Temsilcilerin adına başkaları sipariş girebilecek, bütün kişisel bilgilerini görebilecek, "ne harika bir uygulama". Takım öncüm benim adıma 100 katalog girerse bidaha uğraş dur derdini avona anlatma , iade de edilemiyorlar, takım öncüsü, bölge sorumlusu desen hayatta ulaşamıyorsun.
Biraz kafanızı şişirmiş olabilirim kızlar; ama gerçekten bukadar yıl emek verdikten sonra her kampanya Avon yüzünden insanlarla sorun yaşamak çok canımı sıktı ve onlarada hak vermiyorum değil; çünkü birçok kişi düğün nişan çeyiz babalar, anneler doğum günleri için ürün alıyor ve ben iyice insanlara karşı mağdur oldum:1no2:

selam canım ayda %4,5 faiz işliyo.faturasına bak nekadar diye hesaplarsın %4,5 tan.. inşallah bi sorun olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…