Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar yaa bu kadınlar kulübü nie böyle yapıo sürekli mesajlarımı silio eksiltio dün gece özel msjlarım wardı okunmamış sonra okurum dedm bugün baktım son 4 günüm silinmiş 4 gün içnde yazdığım tüm msjlarda silinmiş konu açmıştm o da onlara dahil olduğu içn konumda silinmiş

hoşgeldin şekerim
kolanyanın han gisini aldın canım ?

canım herkesin ki silindi senin değil sadece
güncelleme yapıyorlarmışşş
hal olur biranevel inş..

slm arkadaşlar laptopumun şarjı btmek üzere hemen yazım çıkım sahildeyim
dün grmiştim sipariş bugün işlenmiş ve kargoya verilmişş bilee
sevkiyata ahzırlanıyor diye bekleyen arkadaşlar bi sorun olmasınnn sizden sonra verdim sipariş işlemişler bilee bi arayın avonuu sonra stok sorunu falan yaşamayın
bu arada gözlükde geliyor şükür şakkıdı
çay takımımdaa :icecream:

kızlar yeni katalokta açılıp kapanabilen göz kalemleri ve rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondöten indirimdemi?

ikiside indirimde ama paket şeklinde mesela fondotenin yanında rimel beraber 21 ytl

kalemde yine bi paket içinde indirimde

bana bi alkış lütfen. bu ay 257 liralık satışa ulaştığım halde siparişe yanlışlıkl on katalog değilde beş katalog girdiğim için hediye parfümüm gelmedi. nolacak şimdi yaaa?

ya kızlar iki ayrı sipariş girdim biri 209 tl diğeri 48 tl. birinci siparişin son ödemesi ağustos 16 ama ikinci siparişin yani 48 tl olanın son ödemesi ağustosun 3ü. neden böyle olmuş normalde daha fazla olması gerekmezmi?

bir sorum daha var. pro colour&gloss ruj ve dudak parlatıcının panaroma üzerinde yani katalogta dördüncü sayfada resimdeki rengi ne.perfect pink istedim kahve tonlarında bi renk gelmiş. ama müşteri tamda resim üzerindeki o pembe rengi istemişti. bilgisi olan lütfen yardım etsin.

cnm limon turunçgil olanı aldım
ben yeni katalogu gördüm ama salak gibi 5 tane filan almayı unutmuşum bu katalogda acayip indirimler var
zaten benm müşteri sayımda çok az geçenki siparişlerin sahipleri de tatilde daha veremedim onları bile
ya ben de avonu aradım bugün true force un çantası için ama kız bu ayın sonunda bitmesi bekleniyor dedi yani hala yok 17si demişlerdi daha önce sinir oluyorum iice bulaşmadan bu işe bıraksam mı ne diyorum?

canım 150 tl niin altı siprslerde 15 gün vade oluyor onun icin daha az
bir kez dha siprs girip 5 katalog eklersen hediyelere sahip olabilrsin canım istersen idae yap tkrar gir katalogta ekle

Selammm kızlar aranıza bende katıldım..
Artık bende Avon Satış Temsilcisiyim
Hayırlı olur inşallah .

cnm zaten istediin renk katalogtada var kahverengi yani bi yanlışlık yok..
Hayırlı olur inşallah .
hoşgeldn cnmm opuyorumnanaktan

Hayırlı olur inşallah .
hoşgeldin canım hayırlı olsun opuyorumnanaktan

peki şekercik fikir oldu sağolasın...
45lik sipariş grersin tekrar istersin canım katolok ondan sonra geri kalan siparişlerini girersinn
benim o katolokta true force siparişim yoktu allahtan yoksa çanta mağduru olanlardan olcaktım a.s

günaydın fıstıklarr
bende az önce yeni bölge sorumlusunu aradım sipariş grdim bölgem daha değişmemiş diye 1 hafta içinde değişcek dediii şükürler olsunnn alkisalkisalkis
ne iyiymiş gümüşhanenin bölge sorumlusu yaaa şak diye cep telinden ulaşıverdimmm
no stres :lepi:

alla alla bu avonn sapıttı iice dün siparişim kargoya verildi yazıyordu bugünde sevkiyata hazırlanıyor yazmışlarr
bu ne demek oluyo anlamadım

kızlaaar acil cvp sipariş girdim iptal etcem nasıl olucak acilllll

kız ne siparişi bırak doğum gününü stressiz geçirrr bariii sırnaşık şey
burdan da kutlamak istiyorummm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
i-yi-ki doğ-dun e-daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alkisalkisalkisc alkisalkisalkisc
bu da hedayem a.s.

opuyorumnanaktan

alla alla bu avonn sapıttı iice dün siparişim kargoya verildi yazıyordu bugünde sevkiyata hazırlanıyor yazmışlarr
bu ne demek oluyo anlamadım

Bende de aynı durum var hatta kargo takibinden kontrol ettim, ben bi sipariş daha girdim üstüne acaba ondanmı dedim ama bilmiyorum ki ya ne iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…