Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya siteye yenı gırebıldım avon sıtesını baya degısmıs.kargomun gönderılıp gönderılmedıgınmı nerden anlıycam yardım edın.carı hesapta görunuyor ama bakamıyorum teslımata.

cuma günü siparişleri giren arkadaşlar. siparişleriniz görünüyo mu? sevkiyatı yada teslimat bilgisi falan. bende hiç bişi yok ya. ne cari hesapta ne sipariş takibinde. bugün takım öncüm aradım. sağolsun çok meşguller. beş dk sonra arayın diyor sonra telefonu 1 saat açık bırakıyor. kapıştık kendisiyle. kim bana yardımcı olacak. bu sorun yalnızca bende mi var yoksa herkeste mi?

kızlar nerelerdesin kimseler girmiyor bu aralar hele tul abla hiç yok ne yapıyor acaba ....

selam hanımlar ben de taze bir avon temsilcisiyim:) bu 3. siparişim oldu daha...
site yenilenmiş, ben az önce girp baktım
geçen pzt verdiğim sipariş bu ct anca gelebildi sistem yenilendiği için gecikiyormuş ama artık gecikmez herhalde

ben bu siparişte kolonya aldım çok hoş kokuyor
ayrıca bali bliss aldım kendime ona da bayıldım tam benlik bir koku
bir de dolgunlaştırıcı şamp aldım
bi kez yıkadım saçımı bakalım nasıl bir dğeişiklik olacak

hoşgeldin sekercik a.s.
benimde 6. kampanyam hihoyyyt
site değişti yavaş yavaş öğreniyoruz arkadaşlarla ne nerde diye
saolsunlar yardımcı olur buradaki herkes :içelim:

şekercik sevgiseli ikinizde hoşgekldinizzzz :))) bende gecen cuma vermiştim daha sevkiyata hazırlanıyomuş ööle yazıyor...... birde bişe öğrenmek istiyorum gözlük almak istiyorum da yeni katalogda varmı acaba?

yeni katalogta gözlük yok malesef canım ben gecen salı vermstim hala kredi kontlnde bekliyr diyor müsteri hzimetleri de paso mesgul cumadan beri cekemdşiler parayı

yeni katalogta gözlük yok malesef canım ben gecen salı vermstim hala kredi kontlnde bekliyr diyor müsteri hzimetleri de paso mesgul cumadan beri cekemdşiler parayı

CADIARZU evet kuzum benimki de daha çıkmamış sevkiyata hazırlanıyomuş işte. hayırlısıyla bi geleydi de bakabilseydim kataloga....... e bu gözlükler ne zaman girecekki yaff

bende ayın 11 ind e göndermiştim siparişi hala sevkiyata hazırlanıyo yazıyo valla sinir oluyorum yaa daha ne kadar beklicez bakalımlmaz:

bilmyrm tatlım valahi ya bende sinir oluyrm ama gzölükleri göndermeye baslamıslar geliyormus blki bnmkide gelir valla hep magdur ediyo avon bizi sinir oluyorum çok artık valla ya

kızlar ben ne kdr bahtsız bir kızım ya kk da da sorun cıkıyr kendi yazdıklarımı göremiyrm malesef silinmiş bbi kacı yaklsk 15 sayfa falan yok sz de de öle mi yorumları göremiyrm kendi yadklarımı

kızlar ben ne kdr bahtsız bir kızım ya kk da da sorun cıkıyr kendi yazdıklarımı göremiyrm malesef silinmiş bbi kacı yaklsk 15 sayfa falan yok sz de de öle mi yorumları göremiyrm kendi yadklarımı

sayfa 1399'dan 1411'e kadarı silinmişti. Ayın 15.07.2010 tarihine kadar olanlar kayıtlı gerisi yok. Bu bütün topiklerde aynı dikkat ederseniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…