Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

benim satış düşüklüğümün sebebi mesela ablam yazlığa gitti görüşemedik..

komşularına falan veriyordu katalog

onlara ulaştıramayınca baya etkiledi satışlarımı..boshayallersmile

anladım canım benim tatilleri yüzünden düşüyor demek satışlar ..Umarım kısa sürede toparlarsın canım..

Bence zaman kaybediyorsun ablanın gelmesini beklemek yerine katalogları sen dağıt komşulara ..üzerinede telefon numaranı yaz katalogların..

kızlar sizde temsilciye özel kısmında yıldızlar kulübü yazıyor ya orası her siparişinizde yenileniyormu acaba,yoksa benimkindemi bi sorun var

kızlarrr 369tl gecikmiş borcum vardı 1gün gecikti dün takım öncüme para gönderdim 455 tl dün gece 1 de havale yapmıs ama hala gecikmiş borc diyoo ne zmn düser

ßende düşünmüştüm bendemi sorum var diye benimde Yenilenmiyor hep aynı Okyanus'mkafamçokkarıştı

canım yıldızlar kulubü üyesi olmak ayrıcalık altın takı seti falan gönderiyolarms her ay hediyeler gönderiyolarms ama yılda 16 milyarmı ne satıs yapman lazım

Ayda bir milyardan fazla satış yapmak gerek demek oluyor bu .. Takım öncüleri kendi temsilcilerinin satışları üzerinden de yararlanıyor mu bu yıldızlar kulübünde?

Kızlar birşey soracagım benim ayrı ayrı 3 faturam var toplamı 500 lira bunları tek seferde postaneden ..Bi kez ücret ödeyerek gönderebilirmiim ?

anladım canım benim tatilleri yüzünden düşüyor demek satışlar ..Umarım kısa sürede toparlarsın canım..

inş..

Bence zaman kaybediyorsun ablanın gelmesini beklemek yerine katalogları sen dağıt komşulara ..üzerinede telefon numaranı yaz katalogların..

canım evlenince geldiğim semtte yabancıyım..

komşum yok..

anca kendime ve kardeşlerime bişiler alıyorum kaydirigubbakcemile3

yarın çanta ve super curlaus maskara cüzdan ve yeni çıkan parlak kalem far ve jojoba yağlı dudak kremi siparişi vericem ne zamana gelir acep kızlar

kızlar su avonun top allıklarından hangısı ıyı ısıtılı gorunum verenmı bronz gorunum verenmı
bronzu almayı dusunuorum ama cok bronz duruomu kullanan varmı ısıltılımı omu sızde
asllında ben bıraz daha aydınlık gornum veren ıstıorum amabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…