- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.181
porselen canım o set bence resimdede bariz belli zaten..
Hadi ßakalım K10 da Herkese ßol SatışLar ßende DahiL :lepi:
Kızlar yaz gelince satışlarınız düşüyor mu? Bunun sebebi nedir ? Kışa özel katalogda ne gibi ürünler oluyor??Benim yaz olmasına ragmen satışlarım iyi zaten 2.kampamdı iki kampanyada toplam 700 satış yaptım..Eylül katalogundanda şimdiden 200 tl civarinda sipariş aldım ..
benim satış düşüklüğümün sebebi mesela ablam yazlığa gitti görüşemedik..
komşularına falan veriyordu katalog
onlara ulaştıramayınca baya etkiledi satışlarımı..boshayallersmile
benim satış düşüklüğümün sebebi mesela ablam yazlığa gitti görüşemedik..
komşularına falan veriyordu katalog
onlara ulaştıramayınca baya etkiledi satışlarımı..boshayallersmile
kızlar sizde temsilciye özel kısmında yıldızlar kulübü yazıyor ya orası her siparişinizde yenileniyormu acaba,yoksa benimkindemi bi sorun var
Evet benim hep yeniliyor ne kadalık sipariş verdi isem ekleniyor.. Yıldızlar kulubune geçsek ne olacak ki ne özelliği var?
kızlarrr 369tl gecikmiş borcum vardı 1gün gecikti dün takım öncüme para gönderdim 455 tl dün gece 1 de havale yapmıs ama hala gecikmiş borc diyoo ne zmn düser
canım yıldızlar kulubü üyesi olmak ayrıcalık altın takı seti falan gönderiyolarms her ay hediyeler gönderiyolarms ama yılda 16 milyarmı ne satıs yapman lazım
anladım canım benim tatilleri yüzünden düşüyor demek satışlar ..Umarım kısa sürede toparlarsın canım..
Bence zaman kaybediyorsun ablanın gelmesini beklemek yerine katalogları sen dağıt komşulara ..üzerinede telefon numaranı yaz katalogların..
inş..
canım evlenince geldiğim semtte yabancıyım..
komşum yok..
anca kendime ve kardeşlerime bişiler alıyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?