Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya arkadaşlar ben 2gündür paketi beklerken demin mesaj geldi benim paketi alanya ya degilde serike bırakmışlar yarın artık bunla ugraşmam gerekecek anlamdıgım daha öncede biz götüremeyiz siz gelip alın dediler alanya şubeden sonrada pardon adrese teslimmiş dediler bu kargonun tersligi hep banamı rastlıyo nedir yurtiçi sizlerede aynı şeyi yaptımı

yurtiçi kargo çok gıcık evde olduğum halde evde değildiniz teslim edemedik şubeden alın demişlerdi bana da ben de ufak bebeğim var gelemem dedim bi de ben ilçedeyim onlar ilde. ile gitmemi istiyorlar yani siz getirin dedim getirdiler çok gıcıklar çok

amaaan ben de anlamıyodum bu avonu zaten
bikaç kişiye anca satıyorum bi de kendim alıyorum bi bakıyorum kazandığımdan çoğunu harcamışım:)

aynen benimde öyle olur
olsun ama yaa en azından kendi aldıklarımın parasını karşılamış oluyoruz

cnm zaten sipariş veriyoruz dayanamayıp topladığımız para kendi ürünlerimize gidiyor. iyi hoş alıyoruz indirimli diye de benim evde sadece kullanmadığım onlarca ürün var ki çekmecelerde kutularda orada burada olan ürünler hariç..millete hediye verdiklerimi demiyorum bile..hayır neyime gerek o kadar ürün ki birini kullanmadan birini alıyorum.biz bayanların ortak özelliği dayanamayıp almak.bi tane maske yeter ama bende 3-4 tane sadece avonlar var ki diğer markaları saymıyorum.
ahh ahh almasak cebe kalacak paracıklar..ben son aylarda azalttım da rahatladım azcık ama bu ay düzleştirici sevdasına bisürü şampuan aaldım :))
cleopatra avatar çok güzel o eller sizin mi :kedi:

merhaba :)) numuneler günlük hediye de etkili oluyormu çok az bir miktar kaldı günlük hediye içinde numune alıyım bari dedim :) bide karışık parfümleri tavsite edermisiniz numune olarak güzel kokular geliyormu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…