Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm kızlar düzleştirici istiyordum birisine hediye amaçlı ya dedim sanırım alamam.uğraşmadım da ama son dakika siparişleri galiba kurtardı beni :))

Bronz benimde siparişim olacak nasıl durdugu konusunda hiç bi fikrim yok canım .. Kendime alacak olsam ışıltılı alırdım ..

Kızlar birşey soracagım benim ayrı ayrı 3 faturam var toplamı 500 lira bunları tek seferde postaneden ..Bi kez ücret ödeyerek gönderebilirmiim ?

hayır cnm bir işlem ücretiyle 3ünü kapatamıyosun diye biliyorum ben 3 faturan olduğu için herbirine ayrı ayrı işlem ücreti ödeniyor

walla benim yıldızlar kulübündeki limitler site yenilendi yenileneli hiç değişmiyor aynı bi sorun mu var ki tek bende de diilmiş sanırım eee nası olcak aslında her yeni faturada güncellenmiş durumda gözüküyor ama sitede öyle gözükmüyo.Bir de önceden faturalarımızda panoramadaki hediyelere ne kadar daha satış yaparsak kazanabileceğimiz yazıyordu onu neden kaldırdılar ki???

cuma günü vermştim sipariş bugün akşam 21:00 da geldi...iadem vardı onuda verdm..ama kargo görevlisi bana fatura falan vermedi..inş sorun çıkmaz ya hay Allah...çıkarmı acep kızlar...

allık bende alıcaktım ama pembe istiyorum ve ışıltılı ama avonda öyle bi ürün yok o bronz ve ışıltılı olan allık sanki ışıltılı güzel ama sankide çok parlak :S bende almak istiyordum ama ya güzel değilse çok parlaksa die vazgeçtim keşke bunlarında numunesi olsa ne kadar güzel olur ya

ambar tesellüm vermesi gerekirdi inşaALLAH çıkmaz canım benim iadem 1 hafta sonra görünmüştü cari hesabımda..Bir daha almamazlık yapma çünkü çok sorun çıkıyor fatura ve iadelerde..

Ya benim faturamda artık hiç bişi yok anlayamıyorum tertemiz geliyor ilk faturada hediye ürün limitleri hediye ürünler falan verilmişti .Bunda bi tutar var bide bilmem gereknler .. Kızlar sizinde mi öyle sorun bende mi

cuma günü vermştim sipariş bugün akşam 21:00 da geldi...iadem vardı onuda verdm..ama kargo görevlisi bana fatura falan vermedi..inş sorun çıkmaz ya hay Allah...çıkarmı acep kızlar...

ben de ilk iademde bilmiyordum bana verilmesi gereken fişi ama sağsalim ulaşmıştı cnm sorun çıkçağını sanmıyorum

Kızlar bu kampanya şu havlu setini çok beğenmiştim.kesin kazanırım diyodum ama sadece 91 liralık satış yapabildim inşallah katalog 10 hepimizin iyi olur....

Kızlar bu kampanya şu havlu setini çok beğenmiştim.kesin kazanırım diyodum ama sadece 91 liralık satış yapabildim inşallah katalog 10 hepimizin iyi olur....

katalog 10 şuan benim elimde var
satışını yapmaya başladım
indirimde bayağı ürünler var
inşallah qüzel satışlar yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…