- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.201
slm kızlar düzleştirici istiyordum birisine hediye amaçlı ya dedim sanırım alamam.uğraşmadım da ama son dakika siparişleri galiba kurtardı beni :))
Kızlar birşey soracagım benim ayrı ayrı 3 faturam var toplamı 500 lira bunları tek seferde postaneden ..Bi kez ücret ödeyerek gönderebilirmiim ?
salı gibi elinde olur sanırım ..
walla benim yıldızlar kulübündeki limitler site yenilendi yenileneli hiç değişmiyor aynı bi sorun mu var ki tek bende de diilmiş sanırım eee nası olcak aslında her yeni faturada güncellenmiş durumda gözüküyor ama sitede öyle gözükmüyo.Bir de önceden faturalarımızda panoramadaki hediyelere ne kadar daha satış yaparsak kazanabileceğimiz yazıyordu onu neden kaldırdılar ki???
cuma günü vermştim sipariş bugün akşam 21:00 da geldi...iadem vardı onuda verdm..ama kargo görevlisi bana fatura falan vermedi..inş sorun çıkmaz ya hay Allah...çıkarmı acep kızlar...
Kızlar bu kampanya şu havlu setini çok beğenmiştim.kesin kazanırım diyodum ama sadece 91 liralık satış yapabildiminşallah katalog 10 hepimizin iyi olur....
yeni ayak kremleri nasıl acaba kızlar ya isteyen var da inşallah iyidir CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?