- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.241
bende simbonunkini almıştım çok pişman oldum verdiğim paraya hiç bi işe yaramıyordu görümceme vermiştim bi daha da saç düzleştirici alasım gelmemişti
çok kararsız kalmıştım siparişlerin eksik kalanlarını tamamlayıp alsam mı diye ama şimdi deneyince iyiki almışım dedim
düzleştirici uğruna ihtiyacım olmayan bi sürü şey aldım kaydirigubbakcemile3
:) bende bi kaç bişiyi kafadan aldım ama olsun deydi..Güzl günlerde kullan canım benim ..Ben K10u pek begenmedim bu ay sanırım paronama hediyelerden yararlanamam ..narenciye sıkacagı güzelmiş zorlayacagım bakalım umarım olur..Kahvaltı seti bi işe yaramz..
benim narenciye sıkacağım var zaten başka bi marka ama idare ediyorum, kahvaltı seti fena değil hediyelik olarak güzel olurdu aslına kuzenim evlenecek mesela byramdan sonra alsam ona götürürüm hediye olarak ama 300 liralık sipariş bulmak lazım K10 dan da zor biraz pek uygun gelmedi bana :uhm:
Evet hediyelik için ideal ama 300 falz istemişler ya yani degmez milyoncularda 10 liraya satılıyor buna benzr şeyler..
K10 da fazla bi kampanyada yokki hani 200 lira filan olsa hadi parfüm vs bişiyler alıp tamamlanır 300.
ama ben K10 u beğenmedim :1no2:
narenciye sıkacağı yerine katı meyve sıkacağı verselerdi bari,ayrıca kahvaltı takımı da çok basit
kızlar siz yine iyisiniz benim hiç siparişim yok
ohh ohh ne güzel tam avoncuusun sen artık :))bana bi tane rimel ve her zaman olduğu gibi rozet geldi bi sürü rozet oldu evde sempatiksalakcinni
aman kahvaltı setinin daha güzel cicisini 10 liraya aldım benc e gerek yok narenciye sıkacağı da bence gereksiz onun yerine katı meyve sıkacakları aldı zaten..bi pertakal sııkmaya da makina açılmaz ya...:) bende bi kaç bişiyi kafadan aldım ama olsun deydi..Güzl günlerde kullan canım benim ..Ben K10u pek begenmedim bu ay sanırım paronama hediyelerden yararlanamam ..narenciye sıkacagı güzelmiş zorlayacagım bakalım umarım olur..Kahvaltı seti bi işe yaramz..
benimde durumum aynı hiç sipariş alamadım. bayramdan umutluyum biraz bayanssulusmile
ya en azıdan bu kampanya temsilci fiyatıyla 25tl lik siparişe kargo parası ödenmicek..
bayramda falan bi parfüm istense direk gir ver müşteriye..:):teytey:
arkadaşlar acil cevap lütfen bir saat sonra kargo gelir iadem var ama nasıl olacak faturanın hepsini mi göndermem gerek nasıl dolduracağım bi kutuya mı koycam lütfen acil cevap
kargo yaptı gene yapacagını gel burdan al diyolar gene neymiş teslimatçı buraya gelemezmiş geçen gene aynısını dediler sonrada ya pardon adrese teslim zorunluymuş dediler bunların bir dedgi digerini tutmuyo bakalım saat 1den beri gelecekler nezaman gelir ama yurtiçi kargoya şikayettede bulundum zaten paketi yanlış ilçede bırakmışlar bu yetmiyo gibi 1haftadır paketin gelmesini bekliyorum çünkü sırf kargo yüzünden avonu bırakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?