Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

:) bende bi kaç bişiyi kafadan aldım ama olsun deydi..Güzl günlerde kullan canım benim ..Ben K10u pek begenmedim bu ay sanırım paronama hediyelerden yararlanamam ..narenciye sıkacagı güzelmiş zorlayacagım bakalım umarım olur..Kahvaltı seti bi işe yaramz..

benim narenciye sıkacağım var zaten başka bi marka ama idare ediyorum, kahvaltı seti fena değil hediyelik olarak güzel olurdu aslına kuzenim evlenecek mesela byramdan sonra alsam ona götürürüm hediye olarak ama 300 liralık sipariş bulmak lazım K10 dan da zor biraz pek uygun gelmedi bana :uhm:

Evet hediyelik için ideal ama 300 falz istemişler ya yani degmez milyoncularda 10 liraya satılıyor buna benzr şeyler..

narenciye sıkacağı yerine katı meyve sıkacağı verselerdi bari,ayrıca kahvaltı takımı da çok basit

ayy ewet ya süper olurduuuu kaydirigubbakcemile5
hemde aynı fiyata, kahvaltı takımını da hiç bari 150-200 lira filan deselerdi 300 liraya porselen takımı alır insan aklinialirimsmile

benim k10dan siparişlerim 160 tl anca oldu.ben ancak şu kahvaltı setini alabilcem,narenciye sıkacağına zorlamaya gerek yok zaten alamam biliyorum o kadar siparişim olmaz benim

ya en azıdan bu kampanya temsilci fiyatıyla 25tl lik siparişe kargo parası ödenmicek..
bayramda falan bi parfüm istense direk gir ver müşteriye..:):teytey:

arkadaşlar bana iade nasıl yapılır anlatır mısınız lütfen arka sayfalarda var dı ama aradım bulumadım şimdi de kargo gelecek hemen vermem lazım

bana bi tane rimel ve her zaman olduğu gibi rozet geldi bi sürü rozet oldu evde sempatiksalakcinni
ohh ohh ne güzel tam avoncuusun sen artık :))

aman kahvaltı setinin daha güzel cicisini 10 liraya aldım benc e gerek yok narenciye sıkacağı da bence gereksiz onun yerine katı meyve sıkacakları aldı zaten..bi pertakal sııkmaya da makina açılmaz ya...

benimde durumum aynı hiç sipariş alamadım. bayramdan umutluyum biraz bayanssulusmile

bayramda belki olur..bu ay düzleştiriciyi sırf birisi için istemiştim o da geldi..bisüürüü şampuanım oldu ki zaten kullanıyorum seviyorum..kaybım olmadı yani..ama k10 da değer bişey yok...onlarda farkında sanırım 125 hediyeleriyle kurtarmaya çalışıyolar..bana daha önceden narenciye sıkacağı gelmişti.ama dediğim gibi benim istediğim katı meyve sıkacağı..ondan alıcam..narenciye sıkacağının kutusunu bile açmam sanırım..çeyize kaldırdım onu da..kalabalık dursun :) ama avonun bu huyunu seviyorum..kettle tost mak narenciye sıkacağı havlu tava vs vs vs derken çeyizin küçük başlarını toparladım :))

ya en azıdan bu kampanya temsilci fiyatıyla 25tl lik siparişe kargo parası ödenmicek..
bayramda falan bi parfüm istense direk gir ver müşteriye..:):teytey:

cnm yaz aylarında sipariş veremediği için üyeliği silinecek olanlar varsa asıl onlar için önemli..avon temsilcisini kaybetmek istemiyo..siparişi 45 oolmadığı için silinecek olanlar boşver siyodu ama bunu görünce diyecek 10-20 sattım az daha alayımda bari üyeliğim gitmesin..

arkadaşlar acil cevap lütfen bir saat sonra kargo gelir iadem var ama nasıl olacak faturanın hepsini mi göndermem gerek nasıl dolduracağım bi kutuya mı koycam lütfen acil cevap

kargo yaptı gene yapacagını gel burdan al diyolar gene neymiş teslimatçı buraya gelemezmiş geçen gene aynısını dediler sonrada ya pardon adrese teslim zorunluymuş dediler bunların bir dedgi digerini tutmuyo bakalım saat 1den beri gelecekler nezaman gelir ama yurtiçi kargoya şikayettede bulundum zaten paketi yanlış ilçede bırakmışlar bu yetmiyo gibi 1haftadır paketin gelmesini bekliyorum çünkü sırf kargo yüzünden avonu bırakıcam

arkadaşlar acil cevap lütfen bir saat sonra kargo gelir iadem var ama nasıl olacak faturanın hepsini mi göndermem gerek nasıl dolduracağım bi kutuya mı koycam lütfen acil cevap

cnm evet mutlaka bir kutuya koy..ben bir poşete koydum bir de kutu buldum ama kutu ürünlere göre çok büyüktü..bende hani sallanıp zarar görmesin diye ürünlerin etrafını kağıtla doldurdum.sonra faturada 2 sayfa geliyo ya..sadece bir örneğini doldurdum dğerini bıraktım.iade değişim neyse onu seç.fiyatını adedini filan o satırda ne gerekliyse doldur mutlaka ama mutlaka imzala mutlaka..kutunun içine koy.güzelce bantla..kargo geldi mi sadece kutuyu alıyo t.c. numaranı istiyo filan..ben öyle yaptım..bikaç gün sonra da konrtol ettim aynen düşmüm ödemem gerekn miktardan.avon sayfasında da yazıyo iadeler

dedin mi avona..bi de kargoyu ara kim yetkiliyse yada bu kargo firmalarında yetkili olan bi kurum kuruluş vardır..evine teslim olan bişeyi her defasında sorun çıkardıklarını söyle..olmadı yurtiçi genel merkezini ara..böyle böyle sizi şikayet edeceğim zarara uğratıyosunuz beni..ben üye olurken bana eve teslim dendi..demkki siz anlaşmanızı eve teslim olarak yapmışsınız.ama benim evime teslimde sorun çıkartıyolar siz anlaşma şartlarını yerine getirmiyorsunuz bu da anlaşma ya aykırı davranmanız demektir.gerekli yerlere bu nedenle şikayet edeceğim ne demk bu filan söyle..genel merkez harekete geçer zaten..büyük firmalar müşteriyi zarara uğratmaz..bu tarz şikayetlerde alta bozuk atmak yerine direk yukarıya şikayet edin.daha etkili her zaman..size gelin dediklerinde bozuk atmanıza rağmen gidip alyosanız eğer nasılsa alıyo sorun çıkmıyo boşver konuşsun benzin gitmesin bile diyebilirler..günahlarını almak istemem ama sorumlulukları var..avon bize eve teslim diyo..demek ki anlaşmaları bu..1 günde bile teslim yaptıklarını söylüyolar..havaya değil yani..yapıyolar..
ya pazartesi kargo çlaışırmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…