Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayy sednacığım çok sağol yaa avon sayfalarında kaybolmuştum çok teşekkürler dediğin gibi yaptım ama kutu yok gelen ürünleri hemen çıkarır onu koyarım artık çok sağol

inşallah kargo pztesi çalışır. geçen kampanyadan 25inde sipariş verdim bugün bizim burdaki şubeye teslim edilmiş ama zaman yetmediği için göndermemişler.daha yeni kataloğu ve panaromayı göremedim ve biran önce for away setinden girmem gerekiyor..yoksa çanta gitcek elden...

postaneden avon faturası nasıl yatıracagım kızlar..İki üç faturasını birden bi kez ücret ödeyerek yatıran oldu mu ..He fatura için ayrı ücretmi istiyorlar..Ne kadar alıyor postane her fatura için? sadece temsilci numarammı gerekli? faturalarımın toplamını tek seferde yatırsam acaba avon alır mı?

kaç lira aldığını tam hatırlamıyorum ama her fatura için ayrı para alıyor ne yazıkki
ben kredi kartıyla alıyorum hemde taksit yapıyorum arada fatura çok olunca
tavsiye ederim tatlım kaydirigubbakcemile5

canım sanırım aynı soruyu daha öncede soran sendin ve ben yine cevap vermiştim o zaman da.... her faturan için ayrı para kesiliyor tabiiikide.... çünkü hepsi için ayrı ayrı işlem uygulanıyor. 2 buçuk tl karşılıgında temsilci numaranla her ay sorunsuz yatırabiliyosun ben öyle yapıyorum...

Ya benim söyle bi sorunum var iki adet iadem oldu farklı zamanlarda şimdi tek tek faturalardan düşülmemiş sadece genel toplam borcumda eksiltme yapılmış..Ben şimdi hangi faturayı eksik yatıracagım ..Faturanın tutarında eksilme yok sadece genel toplamda ..Müşteri hiz. defalarca aradım açmıyorlar öyle bekletiyorlar ..ne yapacagım ??

merhabalar kızlar yeni siparişi girenler vardır ben salı faturamı yatırcam ondan sonra zaten 30 tl lik az siparişim var mafoldumben

kızlar ödeme yapamıyorum avon a.ödeme sayfasına giriyorum bilgilerini kredi kartının.sonra devam ya da onayla felan gibi bişi yok.enter a da basıyom.ilerlemiyor.yarın son günü ne yapacamm.bir de kredi kartının son kullanma tarihine 2013 mü yazacam hoksa kartın üzerindeki gibi 04/13 mü yazacamm.acil yardım edin

alışverişi kartla yapıyorsun bildiğim kadarıyla sonradan kartla borç ödeme şeklinde olmuyo
04/13 şeklinde yazacaksın

ARKADAŞIM KREDİ KARTI İLE YATIRDI İNTERNETTEN.HİÇ SORUN ÇIKMADI DEDİ.SAYFA DA SORUN OLABİLİR DEDİ.OFF NE YAPACAM YAA YARIN SON GÜN.BAŞKA NASIL ÖDENİYOR Kİ ACABA.eyvahedigeldismile

kızlar merhaba
bu avon bana kafayı yedirecek ya.
kampanya 9 a ait 2 siparişim vardı onlar geldi bana . 27 sindede kampanya 10 için sipariş verdim onun işlenmesini beklerken bi baktım takip sayfasında bana gelen kamp.9 a ait 2 eski siparişimin yanında sevkiyata hazırlanıyor yazıo. gelmesini beklediğim siparişimin yanında hiç bişey yazmıo.bu avon napıo çok merak ediyorum ya.

daha öncede işbankası hesabıma talimat yollamadıkları için ödemelerimi yapamıştım. ödemelerimi yapamayınca vadesi geçti , faiz işlettiler, yeni sipariş veremedim, müşterilerim 10 gün beklemişlerdi.
bu avon'un bana garezi var herhalde.

Son düzenleme:
kızlarr sweet candy banyo köpüğü var fırsat köşesinde harika kokuyo ya arkdsımın ablasında görmüstüm baktım kalkmıs avonda yok tesadüf fırsat kösesine koymuslar tavsiye ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…