Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canlarr....... yeni ürünler gelen varsa paylaşsın nasıl olduklarını..... merakla bekliyomm.... özellikle yeni çıkan kokuyu secret bilmemne :)) ayak terliğini bide cift taraflı eyeliner ve stik göz farı povderblue yu çok merak ediyom....nolur alan varsa hemencik yazsın emi

Hehehe avon kafayı yemiş..Benim elime geçen siparişlerin karşısında sevkiyata hazırlanıyor yazıyo:))

Günü gelmeden ödeyemiyosun gününde dene,tarihide kartın üzerindeki gibi yazıcaksın.

kızlar bana yardım edin ltfn K9dan geçen pazar sipariş verdim adresi değiştirmem gerekiodu unuttum değiştirmeyi siparişi iptal edemedim hafta sonu olduğundan çarşamba boş eve gitti siparişim alıcı yok diyerek kargoda beklettiler perşembe almaya gittim tekrar kargoyla adrese teslime çıkmış alamadım cuma gittim bnm üyelik ananemin üstüne olduğundan bana vermediler annanem yaşlı şeker hastası yurt içi kargoda bize çok uzakk gidemezdi annanem oraya kadar bana dediler nufus cüzdanını al gel verelim cumartesi nufus cüzdanını alıp gittim bana dediler biz avona gönderdik kargoyu avonu arayın pazartesi yollasınlar tkrar dediler 30 ağustos zafer bayramı olduğundan takım öncüm arayamadı internetten sipariş takibi bölümünden bakıorum sevkiyata hazırlanıo dio pazartesinden beri takım öncüm kampanya bittiği için biraz zor geri yollatırız dedi halletmeye çalışıo napcam kızlar yaa yollarlarmı sizceee????????

merhaba arkadaşlar
ev taşıma ,tatl derken bir süre ayrı kaldım neseki şimdi bitti işim takipteyim artık burayı
k11 i gören var mı?
ben k9da son haftasında verdim sipariş k10 u yeni gördüm bugün kolim geldide nasıl satışlar k10da?

siremim özelden msj atmışsın canım, cevaplayacam ama senin posta girişin dolmuş msjlarını silmen gerekiyomuş...burdan yazmak zorunda kaldım

yoookk aynı olmuyo tatlişşş her ülkenin begeni tarzı, müşteri portföyü, mallarının alıcıları falan değiştiği için böyle bişey uyguluyolar.... ama artık türkiyeye de farklı şeyler gelmeye başladı..... mesela bu ayki katalogda ev botu ve panço var....

Siparisleri yola cikan yokmu
benimkinde kredi kontrolunde yazio yrn gelir heralde...

hayr canm gelmez kredi kontrolü faturalanmayack anlamnda gecikmiş borcundan dolayı cnm

off bnmde başıma ilk defa geldi o kargonun gelmesi gerek yaa müşterilerim beklioolar offf yaaaa :2:

cnm avonu ara değiştrirler bende sabah yaptm bu işlemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…