- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.361
ya ilkşahh süpersinn yaaa..... saol arkadaşım eline emeğine saglık..... yoruldugun için bende sana bişiler ikram edim... buyur canım içelim :içelim:
katalog süpermiş de benim hiç müşterim olmadıgı için her zamanki gibi kendime alacam, gözüme kestirdiğim cok güzel şeyler var, battım yine desenize eyvahedigeldismile
ilkşah bikaç sorum var,yakala geliyo
1) bu katalogta hizmet bedeli yine 75 oluyo demi canım
2) yeni çıkan secret garden parfümden ve ev botundan aldıysan yada biyerlerde gördüysen yorumunu alabilirmiyim ?
3)o dediğin parfüme de mutlaka bakıcam saol tatlım. bikez daha teşekkürler eline sağlık.... çayın bittiyse yine getiriym ? :roflol:.
wish of love gibi kokuları yada fresh kokuları seviyorum ben o yüzden sordum.. teşekkürler bilgi için =))
o zaman secret fantasy i al cnm mutlaka tam senin tarzın
panaromayıda ekleymmi tamamını yeni ürünleri
1)evet cnm 75 tl tabi yine bi kampanya yapmazlarsa
2)ev botundan alcktm vazgeçtm daha havalar sıcak bu ayın sonuna doğru alcm :dance:
secret parfüm çok tatlı şeker bişi hani çocukalr içn saç açıcı war ya ona benzio kokusu birde şıpsevdi tatlı sakızlar vardı hani aynısı:dance:
kuncukcummm ev botundan ben sipariş vermiştim ama gelmedi bi dahaki siparişimde gelicekmiş öle yazıoo...
canım forumda biçok kişi memnun değildi o eyelinerdan bitek ben memnundum, çünkü benim ihtiyacımı karşılıyo....renk vermiyo falan diyolardı valla bendeki gayet rengini veriyo sürümü de rahat ben 2 buçuk yıldır bittikçe yenisini alırım elim buna alıştı başkasını aramıyorum zaten. bayanssulusmilekızlar ya katalogu merak etim 25tl lik sip vericemm kendime su true colour dörtlü göz farları nasıl özellikle pink sans bi fikri olan var mı??
bir de perfect wear likit eyeliner kullanan var mı nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?