Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar yeni panaroma merak ettiğinz birşey warsa sorun

Uploaded with ImageShack.us
panaromada bedelli yorya parfümlerde o ne demk oluo cnm anlayamadm

süpersinnnn canımmmm emeğine sağlık hemen bakım bndeee
kızlar ya katalogu merak etim 25tl lik sip vericemm kendime su true colour dörtlü göz farları nasıl özellikle pink sans bi fikri olan var mı??
bir de perfect wear likit eyeliner kullanan var mı nasıl ???

ayyy sakın alma derim renk fln yok kuru gbiii iğrenç

likitten bahsediyo canım... daha önce de begenmediğini yazmıştı ordan biliyorum....ben de çok begeniyorum 2 buçuk yıldır kullanıyorum...işte herkesin beklentisi ve almak istediği performans farklı..... bununla alakalı....

haklsın canım ya bu elma kokulu banyo köpügü nasıl canımm ??

kızlar ben size bişi sorucam
ben avona üye olmadan önce yani qeçen ay eşime parfüm almıştım
ancak eşim hiç beğenmedi qeri vermek istiyor
aldığım kadın da qeri almıyor bilmiyorumkismile
hiç kullanmadı eşim.
onu benim qeri verebilmem mümkün mü acaba???
kadın qeri almıyor yaa
bildiğime qöre 3 ay içerisinde qeri verme hakkı var müşterinin
değil mi?bilmiyorumkismile

evet canımm 3ay ama kadın kesin idae yaparsa panorma hediyesi de iade olmasın dye geri almıyr onun iade etmesi lzm faturasıyla iade oluyr

evet canımm 3ay ama kadın kesin idae yaparsa panorma hediyesi de iade olmasın dye geri almıyr onun iade etmesi lzm faturasıyla iade oluyr

gıcık kadın yaa helal etmiorum paramı ona alsanaalsanasmile
panaroma hediyesi elinde çürüsün inşallah sempatiksalakcinni

teşekkürler...fazla bakamadım ama güzele benziyo ...avon un kafasına taş mı düştü nedir dün sipariş verdim bugün geliyo birazdan alıcam bakıcam

Ya arkadaşlar benim her verdiğim siparişte muhakkak eksik birşeyler gönderiyorlar delleniyorum müşterilerime ne diyeceğimi şaşırıyorum. Sizdede oluyor mu?

Merhaba arkadaşlar, ben de avon temsilcisiyim. Sitenin de yeni üyesiyim. Uzun zamandır siteyi üye olmaksızın takip ediyordum, artık üyeyim. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar avon personel sayısını arttırmış ama sadece kampanya açılış haftaları için çalışacaklarmış o yüzden faturalandı zamanında herkesn ben giriorum 1 saat sonra faturalanmış oluo ertesi gün elimde şaşırdm kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar, ben de avon temsilcisiyim. Sitenin de yeni üyesiyim. Uzun zamandır siteyi üye olmaksızın takip ediyordum, artık üyeyim. :)

aramıza hoş geldin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…