- 27 Nisan 2010
- 171
- 7
- 318
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #15.381
canım forumda biçok kişi memnun değildi o eyelinerdan bitek ben memnundum, çünkü benim ihtiyacımı karşılıyo....renk vermiyo falan diyolardı valla bendeki gayet rengini veriyo sürümü de rahat ben 2 buçuk yıldır bittikçe yenisini alırım elim buna alıştı başkasını aramıyorum zaten. bayanssulusmile
kızlar ya katalogu merak etim 25tl lik sip vericemm kendime su true colour dörtlü göz farları nasıl özellikle pink sans bi fikri olan var mı??
bir de perfect wear likit eyeliner kullanan var mı nasıl ???
cnm dörtlü göz farları güzel tavsiye ederim. ama eyeliner için aynı şeyi söyleyemem hiç renk vermiuyor. aldım ama kullanamıyorum.
teşkürler csnımpeki farlar ?
kızlar ya katalogu merak etim 25tl lik sip vericemm kendime su true colour dörtlü göz farları nasıl özellikle pink sans bi fikri olan var mı??
bir de perfect wear likit eyeliner kullanan var mı nasıl ???
teşkürler csnımpeki farlar ?
kızlar k 11 de indirim kataloğu yokmu :uhm:
kızlar benm gecikmiş 2tane faturam var...birini çektirmek istiyorum şu anda..işaretliyorum ordan çıkamıyorum ne yapcam...
berbat etmişler bu ne ya..önce f5 e basardık.çekerdi hemen karttan...öfffffff
merhaba,elinde avonun first kiss ruju olan var mı?.
stok olarak elinde olan varsa ve bana haber verirse cok mutlu olurum...
bir tane almıcam en az 5-6 tane istiyorum hatta varsa 9-10 tane de olabilir.haberlerinizi bekliyorum.. a.s.
first kiss rujlardan elnde olan pek çıkacağını sanmıorum cnm kiss&go lar ancak wardr onlardan yardmcı olabilrm
kızlar benim kargomda yarın gelicek.İlkşahın eklediği kataloğa bamadım valla heyecanım kaçmasın diye:))delimiyim neyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?