- 5 Eylül 2009
- 949
- 7
- 116
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.301
temsilcilerinin satışlarına bağlı cnm temsilcilern satış yaptığında almıosn primi o faturalar ödenince toplam o ay ne kadr ödeme yapıldıysa o ödemenin %4 civarı prim olarak hesaplanıo benm aylık en az 2000 oluo toplam genelde 3000-4000-5000 gibi ne kadr artarsa ödeme o kadr çok prim
Kızlar indirim broşüründe 2 sayfada K11 şu rımellervarya orada baskı hatası var aynı fiyatüzerinde birise ayakta birisi yana yatış ama rımellerfarklı ..mıdnıgat hangisi oluyor??? netbişi söyleyin lütfen ..anlamadım hangisi hatalı basılmış?
Kızlar ben göz altıma color trendin kapatıcısını kullanıyordum.katalog 11 de şu ideal shide likit kapatıcı indirimde. nasıl kullanan varmı memnunmusunuz color trendimi alayım yine yoksa öbürünümü???
bu arada bugun hepimize kolay gelsin kızlar indirim broşüründeki ürünler yüzünden site saat 4 de yine kitlencek bizde bi heyecan bi stres yaşıcaz bugun yine
MERHABA iadem var kargo gelecek adres şu iadeyi anlatan kağıttaki değilmi yardımcı olurmusunuz ??? birde indirim broşüründeki fiyatlarla temsilci fiyatları aynımı yoksa farklımı?? karımız varmı onlardan ?? geliş fiyatımı yoksa? birde arkadaşım super scohk maskara hem katalogta hemde indirim broşüründe indirimli biri ışıltılı diğeri ışıltılı deil ne fark var normal ışıltılı olmayandan ??
MERHABA iadem var kargo gelecek adres şu iadeyi anlatan kağıttaki değilmi yardımcı olurmusunuz ??? birde indirim broşüründeki fiyatlarla temsilci fiyatları aynımı yoksa farklımı?? karımız varmı onlardan ?? geliş fiyatımı yoksa? birde arkadaşım super scohk maskara hem katalogta hemde indirim broşüründe indirimli biri ışıltılı diğeri ışıltılı deil ne fark var normal ışıltılı olmayandan ??
cnm bende cok düşündüm ama almısken iyisine alayım dedim bende alıcam inşllh iyi çıkar bi arkadas güzel ben kullanıyorum dedi bana
ya bu ay ki katalogtan pek satış yapamıcam anlaşılan bakan beğenmiyo hiç pahalı olunca almazlar ucuz oluncada almazlarakannehir 75i buldursak bari aklinialirimsmile
wallla bakalım ümitsiz olmak istemiorum çünkü katalog daha yeni başladı aslında.yani biraz elimize biraz erken alınca hemen satlsın istiyoruzaklinialirimsmile geçen ay uçtum satışta ama bu ay böle olcanı önceden tahmin etmiştimeyvahedigeldismile nese daha göstermediğim bi sürü arkadaşım var umarım pintilik etmezlerrrzemuszemus
aaa ne güzel fikirr yaparlar mı öyle güzellikkk ?? napmalıyım acaba??ben sımdılık bulamadım takım oncume verdırcem sıparıslerımı:çok üzgünüm:
aaa ne güzel fikirr yaparlar mı öyle güzellikkk ?? napmalıyım acaba??
kızlar saat 16'da hemen bitiyo mu süper indirimli ürünler nası gelişiyo olay?? heyecan yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?