Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar ben göz altıma color trendin kapatıcısını kullanıyordum.katalog 11 de şu ideal shide likit kapatıcı indirimde. nasıl kullanan varmı memnunmusunuz color trendimi alayım yine yoksa öbürünümü???

ilksah allah bereketini arttırsın maşallahh ya yok bende bazen 500 tl bazen 100 tl oluo siparişler hiç beli olmuo ki benim bulduklarımda anca bu kadar yapar o zaman ben kazanamamda yani boşuna uğraşmayayımm o zaman dimivereliniortak

canım bende onu cok düşündüm ikisindedesiyah pigmentler var aynı gibi ama kodları farklı ürünlerin bAK DİKKATLİ OKURSAN birinde yoğun miktarda pigment içeriri diyo

diğerindede hafifi miktarda diyo bence biri cok parıltılı diğeri az

cnm bende cok düşündüm ama almısken iyisine alayım dedim bende alıcam inşllh iyi çıkar bi arkadas güzel ben kullanıyorum dedi bana

bu arada bugun hepimize kolay gelsin kızlar indirim broşüründeki ürünler yüzünden site saat 4 de yine kitlencek bizde bi heyecan bi stres yaşıcaz bugun yine

bu arada bugun hepimize kolay gelsin kızlar indirim broşüründeki ürünler yüzünden site saat 4 de yine kitlencek bizde bi heyecan bi stres yaşıcaz bugun yine

MERHABA iadem var kargo gelecek adres şu iadeyi anlatan kağıttaki değilmi yardımcı olurmusunuz ??? birde indirim broşüründeki fiyatlarla temsilci fiyatları aynımı yoksa farklımı?? karımız varmı onlardan ?? geliş fiyatımı yoksa? birde arkadaşım super scohk maskara hem katalogta hemde indirim broşüründe indirimli biri ışıltılı diğeri ışıltılı deil ne fark var normal ışıltılı olmayandan ??

evett o kağıtta yazan adres..indirim broşürün de geliş fiyatı var o müşteri satış fyatları..

canım bu yeni sistemde bi kez iade yaptım ben ama kapıda yapmadan gittim kargoya verdim...faturadan iade edeceğin ürünü işaretliyosun kutuya iade edeceğim ürünle faturayı koyup avona yolluyosun..ekstradan adres yazmana gerek yok diye biliyorum ben dediğini tam anlayamadım.

inidirim broşüründeki fiyatlar temsilci fiyatı değil canım iniyo onlarında fiyatları.

inidirim broşüründeki iki tane super full mascara varya....onlar aynı değil...

birinde yoğun siyah pigment içerir diyo yani ışıltısı yoğun demek heralde

diğeride hafif formüllü diyo onun ışıltısıda daha az galiba ben öle anladım..İLKŞAH gelirse daha iyi anlatır öyle galiba..

selam hanımlar önceden kullandığım bir ürünün üretimi kaldırılmış.
BODY serisinden NARLI VÜCUT PEELİNGİ çok iyi bir üründü.baya kullandım.

elinde bu ürün bulunan avon satıcısı varmı aranızda ?
varsa ne kadara veriyorsunuz
özelden mesaj atarsanız çok memnun olurum

ya bu ay ki katalogtan pek satış yapamıcam anlaşılan bakan beğenmiyo hiç pahalı olunca almazlar ucuz oluncada almazlarakannehir 75i buldursak bari aklinialirimsmile

wallla bakalım ümitsiz olmak istemiorum çünkü katalog daha yeni başladı aslında.yani biraz elimize biraz erken alınca hemen satlsın istiyoruzaklinialirimsmile geçen ay uçtum satışta ama bu ay böle olcanı önceden tahmin etmiştimeyvahedigeldismile nese daha göstermediğim bi sürü arkadaşım var umarım pintilik etmezlerrrzemuszemus

evt gecen ay benım de ıyıydı kı bu katolog da ındırım brosuru olunca daha cok umıtlenmıstım sanırım ondan ınsallah ıyı olur yıne herzaman kı gıbı:hulya:

aaa ne güzel fikirr yaparlar mı öyle güzellikkk ?? napmalıyım acaba??

kızlar saat 16'da hemen bitiyo mu süper indirimli ürünler nası gelişiyo olay?? heyecan yaptımm

benım takım oncum cok yardımcı oluyor her konuda cok saolsun dolduramadıgımda kendı verıyor ya da bana sıparıs verıyoropuyorumnanaktan tam 4 de gırılmeyebılıyor sıte guncellendıgı ıcın gırebıldıgın kadr hızlı gırmeye calıs ınce brosurdekılerı ozelllıkle sotklarla sınırlı oldugu ıcın cabuk tukenebılıyor bazen saat 7 ye kadr ugrastıgımı bılırımkaydirigubbakcemile3 ben de cok heyecanlıyım sımdıden kolay gelsın herkesezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…