Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben secret fantasyi çok beğendim kalıcı olduğunu da düşünüorum elime sıkmıştm bir kaç kez yıkadm ama hala kokuodu

Çokrenklikız; Bahsettigin Parfüm Şuan da Benim Kullandıgım Parfüm Kokusu Bana Göre Çok Hoş..Çok Hafif Olmamakla Birlikte Çok da Ahım Şahım Bi Kalıcılıgı Yok.. Ama Olsun Deger Bence Çünkü Parfümün Bize Gelişi 13 tl Olacak Şüper Fırsat..

rare pearls, çok güzel bence çokta agır değil.ve acaip kalıcı bi parfüm.indirime girse hemen alıcam yine.tavsiye ederim.

very vibrantı arkadaşımın kardeşi kullanıyormuş ve gzlmiş arkadaşımda hemen verdi bi sipariş çok gzlmiş sürüşü duruşu falan
rare pearls şuanda ben kullanyorum güzel bi koku

Kızlar indirim broşüründe 2 sayfada K11 şu rımellervarya orada baskı hatası var aynı fiyatüzerinde birise ayakta birisi yana yatış ama rımellerfarklı ..mıdnıgat hangisi oluyor??? netbişi söyleyin lütfen ..anlamadım hangisi hatalı basılmış?

kızlarr K11 siparişlerimizi ne zaman giriyoruuuz??? indirim broşüründen de siparişim var da.. K11 için kamp. başlangıç tarihi 24 ü yazıyo ama mesaj geldi bana K10 siparişlerinizi 24 eylül saat 16.00 a kdar girebilirsiniz falan diye? bu ne şimdi anlamadım

cnm k11 24 eylul saat 16o dan ıtıbaren baslıo ozamana kadar k 10 devam eedıyor:1rolleyes:

kızlar takım öncülüğünde kazanç nasıl yani aman aman bi kazanç yoksa girmek istemem sadece 5 kişi bulabiliyorum ne eksik ne fazla :) sizce ne kadar kazanırım her ay

kızlar takım öncülüğünde kazanç nasıl yani aman aman bi kazanç yoksa girmek istemem sadece 5 kişi bulabiliyorum ne eksik ne fazla :) sizce ne kadar kazanırım her ay

temsilcilerinin satışlarına bağlı cnm temsilcilern satış yaptığında almıosn primi o faturalar ödenince toplam o ay ne kadr ödeme yapıldıysa o ödemenin %4 civarı prim olarak hesaplanıo benm aylık en az 2000 oluo toplam genelde 3000-4000-5000 gibi ne kadr artarsa ödeme o kadr çok prim

ben takım öncümü aradım olmak istiyorum diye çorumdan bölge sorumlusu gelsin yapalım sen 3 4 üye bul dedi ben 1 kişiyi buldum gerisi yok

bir tanesini üye yaptım ya kendi siparişimi bölmek istemiyorum o yüzden başka semtlerden istiyorum temsilcilerimi..Benim toplam sipariş500 600 oluyor aslında beşi arasında bölerim ama paronama hediyeleri güzel oluyor işimede yarıcak o yüzden bana satış yapıcak kişiler lazım teklifsundum bi kaç kişiye ama bulurum buaysonuna kadar inşaALLAh aklımdavarepey birileri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…