- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.281
secret fantasy parfümü alan varmı arkadaşlar kokusu güzele benziyo ama kalıclığı nasıl merak ettim önerirmisiniz
kuzenim aldı katalogta göründüğü kadar ihtişamlı gelmedi bana küçücük bir şişe
kokusu da hafif....
teşekkür ederim o zaman değmez almayalmaz::lepi:
Arkadaşlar Wish of love nasıl sizce? 2 tane almaya değermi bir de kokusu kalıcı mı bu çok önemli. Bide Rare pearls nasıl kullanan varmı ?
Ayrıca burç kolyelerinden de almayı düşünüyorum nasıl duruyo kaba mı ama karar veremedim paranomada alan var mıydı?
very vibrantı arkadaşımın kardeşi kullanıyormuş ve gzlmiş arkadaşımda hemen verdi bi sipariş çok gzlmiş sürüşü duruşu falankızlar ben şu ufak tester rujlardan almıştım ben dudak rengi olarak bir tek 16 ruj arasından color trendin pink sunrise rengini beğendim hemen k11den sipariş verdim çok beğendim ben rujum nasıl dediğimde eşim rujmu varki dedi :)))) pek belli olmuyor ama dudak rengi çokkkkkkk beğendim hemen tükettim testırını alıcak olanlara duyurulur...----------------- k 11 deki yeni çıkan güllü anahtar süslü secret
fantsy süper kokuyor ama bence uçucu bir parfüm fiyatından belli zaten ama kokusuna bittimboshayallersmile son olarak bide size birşey sorucam sipariş vericekytimde vazgeçtim sizce şu arabian glow serisindeki 4lü kremsi ışıltılı renkli farlar dan natural shimmer var birde very vibrant bu very vibrant renkleri süper kullanan varmı yapısı kadifemsi sürüşü kolay kaliteli birşeymi CADIARZU
rare pearls şuanda ben kullanyorum güzel bi kokuArkadaşlar Wish of love nasıl sizce? 2 tane almaya değermi bir de kokusu kalıcı mı bu çok önemli. Bide Rare pearls nasıl kullanan varmı ?
Ayrıca burç kolyelerinden de almayı düşünüyorum nasıl duruyo kaba mı ama karar veremedim paranomada alan var mıydı?
kızlarr K11 siparişlerimizi ne zaman giriyoruuuz??? indirim broşüründen de siparişim var da.. K11 için kamp. başlangıç tarihi 24 ü yazıyo ama mesaj geldi bana K10 siparişlerinizi 24 eylül saat 16.00 a kdar girebilirsiniz falan diye? bu ne şimdi anlamadım
cnm k11 24 eylul saat 16o dan ıtıbaren baslıo ozamana kadar k 10 devam eedıyor:1rolleyes:
kızlar takım öncülüğünde kazanç nasıl yani aman aman bi kazanç yoksa girmek istemem sadece 5 kişi bulabiliyorum ne eksik ne fazla :) sizce ne kadar kazanırım her ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?