- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.261
ervaaa_42 canım 14 lira şuan katalogtan baktmyerimseniben
Evet Canım O Ürün k10 da 3 Tanesi 15 tlydi. Sipariş Verdim 1 Tane Geldi 10.5 tl Aldılar :S
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i-burasi-yerimiz-olsun-1588.html#post15167645
pançonun fotoları cnm kuncuk
Evet Canım O Ürün k10 da 3 Tanesi 15 tlydi. Sipariş Verdim 1 Tane Geldi 10.5 tl Aldılar :S
faturada daha sonra gönderilecek yazıyor mu canım eğer yazmıyorsa sipariş takibinden verdiğin siparişine bak faturana değil ama eğer siparişinde war ise yazıyorsa müşteri iletişm merkezini ara cnm bana da daha önce göndermeleri gerek bir hediye vardı onun yerine rolon koymuşlar ama faturaya hediyeyi yazmışlar aradm söyledm ama bişey kanıtlamayamayacğm içn uğrşmak istemedm bıraktım
cnm 3 adet die girmediysen öyle gelmişitir.çünkü promosyonda bu sayfadan 3 tane seçen diyordu.farklı renkler olduğu için belirtmek zorundasın.eğer tek ürün olsaydı ( mesela pur blanca parfüm)o zaman aynısından gönderiyor.
Arkadaşlar Wish of love nasıl sizce? 2 tane almaya değermi bir de kokusu kalıcı mı bu çok önemli. Bide Rare pearls nasıl kullanan varmı ?
Ayrıca burç kolyelerinden de almayı düşünüyorum nasıl duruyo kaba mı ama karar veremedim paranomada alan var mıydı?
Arkadaşlar Wish of love nasıl sizce? 2 tane almaya değermi bir de kokusu kalıcı mı bu çok önemli. Bide Rare pearls nasıl kullanan varmı ?
Ayrıca burç kolyelerinden de almayı düşünüyorum nasıl duruyo kaba mı ama karar veremedim paranomada alan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?