Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

teşekkür ederim ilkşahçım ne bilim takım öncüm bana öle dedi normalde 24ünde bitiyomuş istanbulda ama bursada 2gün önce kapanıyo dedi,bişeyden haberimiz yok haliyle tmm ddm.iyiki sordum sana bana neler yutturcakmış meğeralsanaalsanasmile

Kızlar Acil Bilen Cvplasın Şu Pırıltılı Dudak Ve Yanak Balmı Var 3 Tanesi 15 tl.. Ondan Getirttim 1 Tane Göndermişler Faturaya da 10.5 Tl Yazmışlar Diger 2sini Gönderirler mi? Neden Böyle Oldu Stoklarda Bittigi İçin Diger Aya mı Attılar ki ?

kızlar 10 dakikadır bakıyorum bulamıyorum, ilkşahın panço için koydugu resimler hangi sayfaların ordaydı hatırlayan varmı?

Evet Canım O Ürün k10 da 3 Tanesi 15 tlydi. Sipariş Verdim 1 Tane Geldi 10.5 tl Aldılar :S

faturada daha sonra gönderilecek yazıyor mu canım eğer yazmıyorsa sipariş takibinden verdiğin siparişine bak faturana değil ama eğer siparişinde war ise yazıyorsa müşteri iletişm merkezini ara cnm bana da daha önce göndermeleri gerek bir hediye vardı onun yerine rolon koymuşlar ama faturaya hediyeyi yazmışlar aradm söyledm ama bişey kanıtlamayamayacğm içn uğrşmak istemedm bıraktım

Evet Canım O Ürün k10 da 3 Tanesi 15 tlydi. Sipariş Verdim 1 Tane Geldi 10.5 tl Aldılar :S

cnm 3 adet die girmediysen öyle gelmişitir.çünkü promosyonda bu sayfadan 3 tane seçen diyordu.farklı renkler olduğu için belirtmek zorundasın.eğer tek ürün olsaydı ( mesela pur blanca parfüm)o zaman aynısından gönderiyor.

Canım Siparişi Girdigimde 3 Adet 15 Tl Yazıyordu Ama Sonra 1 Adet Diye Faturalanmış Anlamadım Gitti Müş İletişim Merkezinin Nosunu Yazarmısın Canım ?

Ama Daha Önce de Böyle Girmiştim Gelmişti Onu Gören Bi Kaç Kişinin Hoşuna Gitti Tekrar Sipariş Verdim Böyle OLdu :s

Arkadaşlar Wish of love nasıl sizce? 2 tane almaya değermi bir de kokusu kalıcı mı bu çok önemli. Bide Rare pearls nasıl kullanan varmı ?
Ayrıca burç kolyelerinden de almayı düşünüyorum nasıl duruyo kaba mı ama karar veremedim paranomada alan var mıydı?

meraba canım Wish of love parfümünü arkadaşım kullanıyo, kokusu fena deil.
rare pearls benim parfümüm. kokusu çok hoşuma gidiyo kalıcı da üstelik.
tavsiye ederim :hooray:

parfümleri denemedim hiç ama burç kolyesinden aldım ve beğenmedim kataloktaki gibi çıkmadı görüntüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…