Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu siparişler ne zaman gelir canlarım ...kuzu sarmalarım :ecrin_bebek::roflol:

ay valla deli oldummm hepsini yazdımm ilerlemedi bitürlü dondu sonrada indirim broşüründeki rimellerden biribitti deyince bende hemen yanındaki bi farklı olan rimelden aldım :) ikiside aynı gibi zaten...sonunda verdimm

bende sipariş vermişim ..vermişim diyorum çünkü son sayfada gönder dedim işlem yapmayınca faturaya baktım 121 lira...dedim bari 150 olsun baktım sipariş almıyo sonra tekrar baktım yenide gözülküyo.. neyse ince broşürdekileri verdim..şimdi rahat rahat kalanları sipariş edebilrim..bende 08341 i alamadım ötekinden sipariş ettim.galiba telaşla 7-8 tane rimel yazdım :)

:)) evet orimel hemen bitti ama yanındakide ona çok benzer bişe bende ondan aldım ikisinin arasındaki farkı göreceğiz gelince

ya sitede biraz karıstı ben ilk 2 dkda yazdım herseyi devam dedim kaç kez ama ilerlemedii

ben kendim dahil 2 temsilcimnde bayağı bir çok olan siparişlerini girdm rahata erdim sonunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…