- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.481
hoş geldin fıstıkkkslm kızlaaarrr bn geldmmmm :)
anaaamm nasıl özlemişim hepniziii :gitme:
sınava hazırlık başladı okul dersane ew üçgenide başladıı ama sanmayın ki bu kızz sizleri ve avonu unuttuuu :):)
400 tllik sip.girdim şimdi stok sorunumda olmadı..
bidee yardımcı takım öncüsü oldmmm :)
hepiciğinizi çook öpüorm inş.hep gircem bundan sonraa Şeniz
Arkadaşlar Wish of love nasıl sizce? 2 tane almaya değermi bir de kokusu kalıcı mı bu çok önemli. Bide Rare pearls nasıl kullanan varmı ?
Ayrıca burç kolyelerinden de almayı düşünüyorum nasıl duruyo kaba mı ama karar veremedim paranomada alan var mıydı?
kızlar şu burç kolyelerinden aldınızmı panaromadan o taşı nasıl duruo çokmu büyük yoksa ufakmı? bilgisi olan varmmı?
mrhaba bısey sormak ıstıyrum.kardesım sıparısı öğlen gırmıs ama yanlış katolog sıparısı vermıs ıptal edemedım.yenı sıprası gırdım.ama tabıı bu defa 2 tane sıparıs vermıs gıbı görunuyor.nasıl eskısını sılebılırım.eskı sıstemde fauralanmadan sıparısı ıptal edebılıyorduk ya bunda yapamıyor muyuz acaba.acil cevaplarsanız sevınırm
peki faturalanırsa o zamana kadar ıptal ederler mı yıne
Kızlar renkli dudak balmının toz pembe olanından sipariş verdim.. birde marguise yüzük nasıl sizce hoşmu?
selam kızlar
indirim brosündeki
1 manolya kokulu banyo kpügü ?
2 sac bakım ampulleri
3 liw canlandrcı yğz peelngi
4wintage kolye
birde fırsat kösesindeki CIRCULAR NECKLACE
bunlar nasıl sizce lütfen yormlarıınızı beklyrmmm
kızlar temsilciliğimin iptal olmaması için en az kaç ayda bir sipariş vermeliyim??
mesela diyelim ki ekim, kasımda sipariş vermedim ama eylülde vermiştim.. o zaman en geç aralıkta vermeliyim değil mi??
Hayır tatlım iptal etmezler .kutuyu açarfaturada gerekli yerleri doldurur geriiadeyaparsın kutusu ile birlikte iade adersin ..Zatn 15 gün içindede iaden kabul edilir..
selam kızlar
indirim brosündeki
1 manolya kokulu banyo kpügü ?
2 sac bakım ampulleri
3 liw canlandrcı yğz peelngi
4wintage kolye
birde fırsat kösesindeki CIRCULAR NECKLACE
bunlar nasıl sizce lütfen yormlarıınızı beklyrmmm
kızlar siz nasıl sipariş veriyosunuz ben siteye girdiğimde yeni kataloğu göremiyorum bile hala eskisi duruyo ben anlamadım bu işi :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?