Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yaa kızlar nası yapıyosunuz bu kadar satış? benim çevremdeki insanlarmı çok pinti anlamadım senağlama K10da 200tl yaptım ama K11 benim için tam bir fiyasko oldu.K10dan sattığım ürünlerin aynıları aynı fiyatlıları var alıcak müşterim yok.bu 75 barajı kötü yaaaaa.nese hiç kimse bulamazsam ben alırım ufak bişe takım öncüme derim sen gir die.maksat aktif kalalım.yoksa ben istemeden takım öncüm benim yerime sipariş verebilir prim alsın die.gerçi daha böle bişe başıma gelmedi ama gelmeyeceği anlamınada gelmez :kedi:

hoş geldin fıstıkkk
okul açıdıı işlerde açılmış maşallah
yaklaşmışsın kingi almaya
bende kendimden baya girdim almak içinnn
eşimi ikna edip brazdaha grersem alıcam inşallah yada anneme falan satcam sorcam istediği var mıı 80 fln açığım kaldı

ilkşah msn gelsene cnm elektrk gtti az önce

kızlar şu burç kolyelerinden aldınızmı panaromadan o taşı nasıl duruo çokmu büyük yoksa ufakmı? bilgisi olan varmmı?

ben kardeşime aldım canım..

ve çok beğendim..

katoloktakiyle aynı geldi gözüme..

boynumdada çok ciic durdu

ama bir arakadaşımız beğenmemiş

zevklere göre farkediyor yani kaydirigubbakcemile5

mrhaba bısey sormak ıstıyrum.kardesım sıparısı öğlen gırmıs ama yanlış katolog sıparısı vermıs ıptal edemedım.yenı sıprası gırdım.ama tabıı bu defa 2 tane sıparıs vermıs gıbı görunuyor.nasıl eskısını sılebılırım.eskı sıstemde fauralanmadan sıparısı ıptal edebılıyorduk ya bunda yapamıyor muyuz acaba.acil cevaplarsanız sevınırm

ancak avonu arayarak iptal edebilirsiniz..Yani pazartesi sabahı erkenden ..

Kızlar renkli dudak balmının toz pembe olanından sipariş verdim.. birde marguise yüzük nasıl sizce hoşmu?

selam kızlar
indirim brosündeki
1 manolya kokulu banyo kpügü ?
2 sac bakım ampulleri
3 liw canlandrcı yğz peelngi
4wintage kolye

birde fırsat kösesindeki CIRCULAR NECKLACE
bunlar nasıl sizce lütfen yormlarıınızı beklyrmmm

kızlar temsilciliğimin iptal olmaması için en az kaç ayda bir sipariş vermeliyim??

mesela diyelim ki ekim, kasımda sipariş vermedim ama eylülde vermiştim.. o zaman en geç aralıkta vermeliyim değil mi??

yüz peelingi siparişini aldım ama daha girmedim manolyanın kokusunu daha önce kullanmış bi müşterim kaçırmak istemedi ve sipariş verdi kokusunu bende merak ediyorum ama kalıcı dedi

kızlar temsilciliğimin iptal olmaması için en az kaç ayda bir sipariş vermeliyim??

mesela diyelim ki ekim, kasımda sipariş vermedim ama eylülde vermiştim.. o zaman en geç aralıkta vermeliyim değil mi??

3 kampanya sipariş girmez isen otomatik iptal olur üyeliğin..

Hayır tatlım iptal etmezler .kutuyu açarfaturada gerekli yerleri doldurur geriiadeyaparsın kutusu ile birlikte iade adersin ..Zatn 15 gün içindede iaden kabul edilir..

peki iade yapınca parasını ödüyormuyuz yani daha sonra geri iade edilio önce parayı ödüyosun die duymuştum daha iade yapmadım ben hiç öncüme verdim bi kaç kere

sipariş verdimama hiçbiri hakkında fikrim yok tatlım..

kızlar siz nasıl sipariş veriyosunuz ben siteye girdiğimde yeni kataloğu göremiyorum bile hala eskisi duruyo ben anlamadım bu işi :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…