Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

oleyyy hem kendımınkını hem uyemınkını verdeım ohh be rahatladım sımdı yıne denedım sıteye bıle gırılmıo bı tek sac kremı klamamış stokta:sinifsinif:

slm kızlar

bugünden mi başladınız siparişleri girmeye ya eyvahedigeldismile
helal valla ben daha bekliyorum pazartesi ya da salı vercem maalesef kaydirigubbakcemile

slm kızlaaarrr bn geldmmmm :)
anaaamm nasıl özlemişim hepniziii :gitme:
sınava hazırlık başladı okul dersane ew üçgenide başladıı ama sanmayın ki bu kızz sizleri ve avonu unuttuuu :):)
400 tllik sip.girdim şimdi stok sorunumda olmadı..
bidee yardımcı takım öncüsü oldmmm :)
hepiciğinizi çook öpüorm inş.hep gircem bundan sonraa Şeniz

zaide bende sen girince son dakka hadi ddm gireyim müşterim ruj bekliyodu iyi olduolumunekankayizsmile 25 konusunda tereddütteydim öğrenince yolladım bende.saolun.

hihoyyyt sorma banada aniden geldiler sipariş için we sadece 25 tl olunca ne yapacağımı şaşırdım ohaoldumsmile bu site gerçekten çok güzel şanslı hissettim kendimi burda olduğum için guclubacismile ama keşke k11dede indirseler barajı ne iyi olur

canım yardımcı takım öncülüğü nasıl birşey ben hiç duymadım 2 yıldır takım öncüsü olduğum halde şaşırdm biras şu an

limit 25 miii?keske takım önculerıde 25 lık verebılseeeee

cnm o geçen kampanya dı şimdi 75 oldu hem takım öncüleride verebiliodu ki

takım öncum 45 lık lımıtte bıle 75 lık vermen lasım pırım alamzsın dedıbilmiyorumkismile

ilkşah ablacm bu sadece k11 ve k12 için geçerliymiş 2 kişiyi üye yapıosn ve yardımcı takım öncüsü oluosn 3 kişi dha yaparsn gerçek takım öncüsü oluosn ve 2 kişi için 20 tl veriolar..

ilkşah ablacm bu sadece k11 ve k12 için geçerliymiş 2 kişiyi üye yapıosn ve yardımcı takım öncüsü oluosn 3 kişi dha yaparsn gerçek takım öncüsü oluosn ve 2 kişi için 20 tl veriolar..

anladım cnm aday takım öncü herzaman var o eğer 3 kampanya içnde 5e tamamlayamazsan o yapmş olduğun 2 temsilci senin takım öncüne geçio otomatkman ama bu 2 temsilcden sadece 20 tl alablrsn cnm prim alamazsn bence en kısa zamanda 5e tamamla takım öncüne gitmesnler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…