- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.461
zaide bende sen girince son dakka hadi ddm gireyim müşterim ruj bekliyodu iyi olduolumunekankayizsmile 25 konusunda tereddütteydim öğrenince yolladım bende.saolun.
arkadaşlar kargo limiti ne kadar 75 filan mi oldu gene ben 56 liralık sipariş girdim hizmet bedeli ödeyeceksinz diyor acil cevap lütfen
slm kızlaaarrr bn geldmmmm :)
anaaamm nasıl özlemişim hepniziii :gitme:
sınava hazırlık başladı okul dersane ew üçgenide başladıı ama sanmayın ki bu kızz sizleri ve avonu unuttuuu :):)
400 tllik sip.girdim şimdi stok sorunumda olmadı..
bidee yardımcı takım öncüsü oldmmm :)
hepiciğinizi çook öpüorm inş.hep gircem bundan sonraa Şeniz
limit 25 miii?keske takım önculerıde 25 lık verebılseeeee
canım yardımcı takım öncülüğü nasıl birşey ben hiç duymadım 2 yıldır takım öncüsü olduğum halde şaşırdm biras şu an
cnm o geçen kampanya dı şimdi 75 oldu hem takım öncüleride verebiliodu ki
takım öncum 45 lık lımıtte bıle 75 lık vermen lasım pırım alamzsın dedıbilmiyorumkismile
canım yardımcı takım öncülüğü nasıl birşey ben hiç duymadım 2 yıldır takım öncüsü olduğum halde şaşırdm biras şu an
bende aday takım öncüsüyüm şimdi 1 kiişiylee onu biliyorum bi tek birde size bişey sorucam takım öncüleri her ay zorunlu olarak sipariş limiti ne kadar bilen varmııa.s
ilkşah ablacm bu sadece k11 ve k12 için geçerliymiş 2 kişiyi üye yapıosn ve yardımcı takım öncüsü oluosn 3 kişi dha yaparsn gerçek takım öncüsü oluosn ve 2 kişi için 20 tl veriolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?