- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.521
ne yapmam gerekio ne dieym kıza şimdi kavga da etmek istemiorum kimse ile ama üzülüorum kullanılmş gibi hissettm kendimi resmen saf yerine koyuldum
ilkşahcım değer verdiğin biriyse al karşına konuş anlat seni ne kadar kırdığını yok eğer laftan anlamayan bi yapıdaysa diyecek bi şey yok konuşsanda kavgada etsen anlamaz
Kızlar renkli dudak balmının toz pembe olanından sipariş verdim.. birde marguise yüzük nasıl sizce hoşmu?
Kampanya 11 Ürün Bilgisi
1. Kampanya 11 Panorama Dergisi Örnek Ürünler bölümü, sayfa 19'da yer alan 10033 ürün kodlu Chocolate Küpe Seti'nin 22,00 TL olan fiyatı hatalı olarak basılmıştır. Ürün, Kampanya 11 süresince 16,50 TL'den satışta olacaktır.
2. Kampanya 11 İndirim Broşürü'nde sayfa 2'de yer alan 08341 ürün kodlu Ekstra Dolgun Görünüm Veren Maskara ve sayfa 5'te yer alan 08690 ürün kodlu Boyalı Saçlar İçin Saç Rengini Canlandırıcı Saç Kremi, Kampanya 11 süresince satışa sunulamayacaktır.
Kızlar maskara stokta tükenmemiş satışa sunulamamış..
geçen gün avon'un yeni kataloğu geçti elime
ilk sayfadaki parfümün kokusu çok hoş
ama pahalı:)
bende var aynısı ilk çıktığı zaman almıştım hiç bi şekilde ne karardı ne taşı düştü hiç bişe olmadı çok hoş duruo parmakta canım
sğll blgiler için arkadaşm
herve leger canım yeni çıktı
ablam aldı cnm baynını tester istemiştim begendi hatta eniştemde aldı
ilk sayfada hangi parfümü var avonun? yazsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?