Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ne yapmam gerekio ne dieym kıza şimdi kavga da etmek istemiorum kimse ile ama üzülüorum kullanılmş gibi hissettm kendimi resmen saf yerine koyuldum

ne yapmam gerekio ne dieym kıza şimdi kavga da etmek istemiorum kimse ile ama üzülüorum kullanılmş gibi hissettm kendimi resmen saf yerine koyuldum

ilkşahcım değer verdiğin biriyse al karşına konuş anlat seni ne kadar kırdığını yok eğer laftan anlamayan bi yapıdaysa diyecek bi şey yok konuşsanda kavgada etsen anlamaz

ilkşahcım değer verdiğin biriyse al karşına konuş anlat seni ne kadar kırdığını yok eğer laftan anlamayan bi yapıdaysa diyecek bi şey yok konuşsanda kavgada etsen anlamaz

o kdr çok canım cicim arkadşm değil ama ben herkese hemen ısınırım güwenirim işte en büyük hatam bu daha önce yaptı biras konuştm sonra hadi boşwer dedm bişi demedm şimdi abartmış olayı fena üzüldüm yaa

ilksahcım anlıyorum seni insanlara güveniyosun sonra yaptığı şeyler davranışlarındaki tutarsızlıklar sinir ediyo insanı başıma geldi benimde yeni öyle bişi kullanmayı çok iyi biliyorlar insanları ve kötü tarafı içim içimi yedi bir şey diyemedim bende

Böyle nankör insan dolu ilkşahcıım herkeze güvenmemeyi ögrenmelisin bence..Şimdi aşık atıyor senin ögrettiklerinle sana ..Dengesizin tekibelliki..

sğll blgiler için arkadaşm

Yenilenen Havale İle Ödeme Sistemimiz Hakkında Bilgilendirme

1. Akbank Özel havale Sistemi ile gişelerden yapabileceğiniz işlemler;

Akbank Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek isim kontrolü yapıldıktan
sonra istenilen tutarı ödeyebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından 2 TL işlem ücreti alınmaktadır.
Ödeme aynı gün hesaplara geçmektedir.

2. İş Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;

- Gişeden K/Z ekranından ödeme sistemi: İş Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek
istediğiniz faturanın ödemesini yapabilirsiniz.

- İş Bankası Hesap No : Beşiktaş Şubesi Şube Kodu : 1008 Hesap No : 231 99 00

Bu işlemlerde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

3. Ziraat Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;

Ziraat Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlemde banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

4. Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;

Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

5. Online işlem yapan PTT Şubelerinden yapabileceğiniz işlemler;

Temsilci numaranızı ileterek, ödeme yapmak istediğiniz faturanızı gönderebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

6. Yapı Kredi Bankası Şube ve ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler:

Temsilci numaranızı ileterek, ödeme yapmak istediğiniz faturanızı gönderebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından 3 TL işlem ücreti alınmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…