Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Bilmiyorumki tatlım ..Mevsimden de olabilir dökülme ..Şampuanın içine çam telebenti dök karıştır şampuan ile hem saçların daha sık dahasağlıklı olur hemde dökülmesi durur..

canım ben sarımsak bemiks badem yagı zeytin yagı falan koydum sampuana ama yine de dökülmeye basladı naturals we AT ler faydalı gelmedi bana:sinifsinif:

ayyyhh çok canım sıkılıo yaa ekmek kızartma makinsni almak istiorum ama bu ay tık yok
75 kendime girdim üste 100 küsür kaldı 475 nereeee ben nereeee

benimde 200 var ilkşah 110 u ablamı temsilci yaptım ona girdim bröşürün hepsini ..ama hala topluyorum sipariş katalog götürecegim de birsürü yervar.. bendeistiorum kızartmamakinasını((alırmıız acaba

Gerçekten mi aynı markamı?? ayy hiç uğraşmayalım öyleise degmez..

yok aynı marka degilde yani cok fark olmaz yani 40tl olur en fazla ya bilmiyrm aslında 40tl lik birsey icin 8tl katalog bi de 475 tamamlıcaz diye fazladan gereksiz 30 40 tl lik birseyler kendimize almamz ne kadar mantıklı bilmiyrm hem artık pek kullanıslı değil ya ben olsam mesela burdan hediye gelmese öyle hayatta almam tost makinası alırım ceyizime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…