- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.841
günaydın canım yardımın içn çok teşekkür ederim gerçkten çok faydalanıyorum hepiniziden.morluklarım aşırı değil canım ben kafama takıyorum işte....anewin güzel olduğunu duymuştum ama 23yaşa uygun değil şuan onu kullanırsam 30-40 yaşa gelince hangisini kullanırım artık.şimdiden yorar cildimi diye düşünüyorum....
livv kullnamak istememin sebebi bitkisel olduğu için.yanlış bilmiyorum demi cosmetik değil demi bilmiyorumkismile yine seni rahatsız ederim canım kafama takılan bişey olursa ok mi ....
günaydın canım cevabın için teşekkür ederim.gece kremi kullnamadım hiç cildime ama denemek istiyorum.zaten deneme boyları var.niveanın üürnlerini kullnadım ama güzel temizlesede sıksık kullnamdım çünkü alnımda küçük küçük sivilceler çıkarttı.ben pembe olanını kullnadım.kil maskesi hangisi kullandı.bende bu hafat değilde diğer hafta livv sipariş vermeyi düşünüyorum kendime
halan işine yaradıysa ne güzel canım o zaman.güle güle kullansın hihoyyyt
ALLAH kahretsin yaa cumartesi ilk dakikalarda ,14.04 te falan verdiğim sipariş daha yeni cariye yansıdı ve 30 tl lik ürün eksik çok sinirliyim çok kötükedihüso
mrb kızlar ödememi 1 ay sonra yapmam için kaç tllik sipariş vermem gerkiyo acil yazarsanız sevinirim sipariş girecemde
mrb kızlar ödememi 1 ay sonra yapmam için kaç tllik sipariş vermem gerkiyo acil yazarsanız sevinirim sipariş girecemde
ama otomatik ödeme talimatın olması gerekio cnm benm siparişler birazdan gelcek katalogların fotoğraflarını çekip yüklerim yine canlarım bekleyin beni
ama otomatik ödeme talimatın olması gerekio cnm benm siparişler birazdan gelcek katalogların fotoğraflarını çekip yüklerim yine canlarım bekleyin beni
ara canımmm söleee sıkıştır birazz yollamadılarsa düzeltirler inşallahsiremim durumum sadece caride yazıyo.... yani eksik geldiğini de ordan anladım... ama sipariş takibinde hiçbiş yazmıyo... fatura no bile yok henüz.... mail attım kaç tane , sence düzeltirlermiki, ya ama ne biçim bi haksızlıktır bu yaa ... ALLAHIM(
oleyy cansınn sen yaa gelsin hemen yüklee çokk merak ediorummm Şeniz
offfff gelsin şu kargo bir an önce çok sıkıldımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?