Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydın canım clearskin kil maskesi tatlım yeşil seriden

ALLAH kahretsin yaa cumartesi ilk dakikalarda ,14.04 te falan verdiğim sipariş daha yeni cariye yansıdı ve 30 tl lik ürün eksik çok sinirliyim çok kötükedihüso

nasıl olur yaa ara söle hakslık yapıolar ama bölee bende hem dediğin saatte hemde 14.20 de 2.siparişimi verdim eksiksiz gelcek şükürr onuda keslen faturanın tutarından anlıyorum yoksa ayrıntıda yokkk

bende kesilen faturanın turatından anladım... varya sinir oldum siremim sinir !! okkalı bi msj attım. ALLAH kahretsin yaa, haksızlık bu ama ! ne biçim bi sistemleri varsa !

siremim durumum sadece caride yazıyo.... yani eksik geldiğini de ordan anladım... ama sipariş takibinde hiçbiş yazmıyo... fatura no bile yok henüz.... mail attım kaç tane , sence düzeltirlermiki, ya ama ne biçim bi haksızlıktır bu yaa ... ALLAHIM (

mrb kızlar ödememi 1 ay sonra yapmam için kaç tllik sipariş vermem gerkiyo acil yazarsanız sevinirim sipariş girecemde

ama otomatik ödeme talimatın olması gerekio cnm benm siparişler birazdan gelcek katalogların fotoğraflarını çekip yüklerim yine canlarım bekleyin beni

slm kızlar bana da mesaj geldi eve gideecek kargo gelse hemen yazardım şimdi..aslında kargoyu arasam eve gitürmezlerdi şimdi gider alırdım..işyerime yakın..ama sistemde hala yeni yazıyo ve n e geleceğini göremiyorum

benim caride tam sipariş ettiğim tutar yazıyo eksik yok yani dimi
tüh aklıma gelseydi kargoyu aramak bak şimdi yazardım yeni kampanyayı..

ama otomatik ödeme talimatın olması gerekio cnm benm siparişler birazdan gelcek katalogların fotoğraflarını çekip yüklerim yine canlarım bekleyin beni

bende şimdi onu sormak için qirmiştim
yeni kataloğu çok merak ediorum
büyük bir heyecanla beklioz seni hihoyyyt

ara canımmm söleee sıkıştır birazz yollamadılarsa düzeltirler inşallah

oleyy cansınn sen yaa gelsin hemen yüklee çokk merak ediorummm Şeniz

bendee çok merak ediyorum...

oleyy verilmiş kargoya dün şuan ankaradaymışşş
arkadaşlar tekrar bakın site normale döndü sanırım

ben daha sipariş vermedim kızlar,dolayısıyla kataloktan bi haber olucam,o yüzden sizlerden bekliyorum gelişmeleri

kızlar avonu arıcam da numarasını bi yazın, bide fazla beklememem için hangi tuşları tuşluyoruz direkt müşt hizm baglanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…