- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #16.821
ben işte o yavruagzının tonunu merak ediyorum tatlişim.... nası bi renk resim koyabilecek olan varmı? bu arada benimki hala faturalanmadı yaa(
bnm bahsettiğim solution perfect tone olanı berrak görüm veren pempe renkli kutusu bundan bahsediosan eğer halam kullandı göz altındaki morluklar gitti cilt tonuda düzgünleşti çok memnun
kızlar bnm siparişim faturalandırlmış ama kargoya verilmemiş kutu bugün ödemem gereken fatura var tam denkleştiremedim parayı acaba yollarlarmı siparişimi? cari hesap özetine tutarı yansıtmışlar sipariş takibinde gözükmüo ama bilmiyorumkismile
kızlar bnm siparişim faturalandırlmış ama kargoya verilmemiş kutu bugün ödemem gereken fatura var tam denkleştiremedim parayı acaba yollarlarmı siparişimi? cari hesap özetine tutarı yansıtmışlar sipariş takibinde gözükmüo ama bilmiyorumkismile
tatlım total Radiance turuncu kutulu ..10.50 fiyatı sayfa 67de.. omuacababibakarmısın?
oooooooooooffffff offffffff 1000 tllik sipariş toplamam lazm
oooooooooooffffff offffffff 1000 tllik sipariş toplamam lazm
1000tllikmii nedn cnmm yaa CADIARZU
NEDEN CANIM ne oldu
ne demek canım,tabiiki soracaksın,birbirimize yardımcı olmak için burdayız.....liv çok güzel bi kremdir ama aşırı morlukların varsa tedavi etmez....yüz temizleyicisi de güzeldi... diğerlerini bilmiyorum çünkü cilt ürünü olarak artık dermokozmetik ürünler kullanıyorum ama avonunkileri de arkadaşlarım burda paylaştıkça okuyorum... anew ürünleri çok güzel oluyo.... birde su total radiance serisini çok övüyolar.... bi tanıdıgım kullanmıştı baya memnun kalmıştı tatlım.....
canım su naturalsın yeşil cay özlü soyulan maskesi cok hosuma gitti ferahlatıyo onu kullanıyroum bitti ama . naturalsin seftalili yüz kremini kullanıyrm yumusacık yapıyo bi de 3, kampanyada gece kremi gönderiyor ya avon onu kullandım cok parlak yapıyo cildimi. nivea nın mavi tonik war ya su gibi o inanılmaz temizliyo insanın yüzünü onu kullandım ama o bitti sonra avona basladm iste kil maskesi war kardesimin onu kullanmstm sanki insanın yüzü beyazlıyo gibi gzl bi ürün simdide liw aldım bakalım gelsin
bilmemki cnm yaa halam kullandı ve gözle görülür şekilde morlukları gitti o konuda bilgim yok CADIARZU
kızlar kendi memleketimde başka bir ilçeye taşındık.bir iki tanığım var.
ne yapacağım AVON,u devam ettirmek de istiyorum .siremimS sende benim gibi taşınmıştın.
gittiğin yerde satışların nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?