Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bnm siparişim faturalandırlmış ama kargoya verilmemiş kutu bugün ödemem gereken fatura var tam denkleştiremedim parayı acaba yollarlarmı siparişimi? cari hesap özetine tutarı yansıtmışlar sipariş takibinde gözükmüo ama bilmiyorumkismile

bnm bahsettiğim solution perfect tone olanı berrak görüm veren pempe renkli kutusu bundan bahsediosan eğer halam kullandı göz altındaki morluklar gitti cilt tonuda düzgünleşti çok memnun

tatlım total Radiance turuncu kutulu ..10.50 fiyatı sayfa 67de.. omuacababibakarmısın?

benimkideaynı son ödemetarihi bilebelli ki faturalanmış cariye yazmamışlar.. yogunluktandolayı..

bişi olmaz benimde son ödemesi 2 gün geçmiş faturam vardı sipariş verdim geldi kargo yinede ..

günaydın canım yardımın içn çok teşekkür ederim gerçkten çok faydalanıyorum hepiniziden.morluklarım aşırı değil canım ben kafama takıyorum işte....anewin güzel olduğunu duymuştum ama 23yaşa uygun değil şuan onu kullanırsam 30-40 yaşa gelince hangisini kullanırım artık.şimdiden yorar cildimi diye düşünüyorum....
livv kullnamak istememin sebebi bitkisel olduğu için.yanlış bilmiyorum demi cosmetik değil demi bilmiyorumkismile yine seni rahatsız ederim canım kafama takılan bişey olursa ok mi ....

günaydın canım cevabın için teşekkür ederim.gece kremi kullnamadım hiç cildime ama denemek istiyorum.zaten deneme boyları var.niveanın üürnlerini kullnadım ama güzel temizlesede sıksık kullnamdım çünkü alnımda küçük küçük sivilceler çıkarttı.ben pembe olanını kullnadım.kil maskesi hangisi kullandı.bende bu hafat değilde diğer hafta livv sipariş vermeyi düşünüyorum kendime.

bilmemki cnm yaa halam kullandı ve gözle görülür şekilde morlukları gitti o konuda bilgim yok CADIARZU

halan işine yaradıysa ne güzel canım o zaman.güle güle kullansın hihoyyyt

kızlar siparişim kargoya verilmiş bu sabah ve sanırım bugün elimde olur sizinki de büyük ihtimalle ulaşır bugün istanbuldaysanız eğer

kızlar ben kendime ürün almak için temsilci olmuştum

açıkcası avonun kalitesini beğendim hele ki fiyatlarına göre harika türkiye şartlarında
şimdiye kadar true color allık, far, ve ruj numunelerini denedim hepsinden memnun kaldım..
en ucuz olan kiss and go rujlar bile harika bence ayrıca en trend renklerden en klasiklere bir çok seçenek mevcut gerçekten beğendim..

bu ay göz kalemi ve rimelleri deneyeceğim.. memnun kalırım umarım.. sonraki aylarda ise ihtiyacıma göre cilt bakımı ve saç serilerini de deneyeceğim.. faturalamadaki ufak gecikmeler haricinde avon markasından son derece memnunum şu an için..

kızlar kendi memleketimde başka bir ilçeye taşındık.bir iki tanığım var.

ne yapacağım AVON,u devam ettirmek de istiyorum .siremimS sende benim gibi taşınmıştın.

gittiğin yerde satışların nasıl canım?

evet canım bende taşınalı 1 ay oluyor bulunduğum yer küçük bir ilçe..
ben lojmanda oturuyorum toplam 6 aileyiz şimdilik ii gidiyor 400 e ulaştı bile...
ekim ayının sonunda halk eğitimde sınıf açma ihtimalim var eğer onada başlarsam dışarıyada açılırım..bir de benim başka bi ilçede arkadaşım var hem kendine veriyor sipariş hemde komşularına satıyor bölelikle limit daha artıyor.böle güveneceğin bir dostun varsa ilçede satışını arttırana kadar bu yoluda deneyebilirsin..bol satışlar

ALLAH kahretsin yaa cumartesi ilk dakikalarda ,14.04 te falan verdiğim sipariş daha yeni cariye yansıdı ve 30 tl lik ürün eksik çok sinirliyim çok kötükedihüso

günaydın kızlar kargosu gelen warsa katalog ve panoromayı yazsın meraktan ölüyorum benim kargodan msj geldi bugün teslm edlck diye ama ben evde degilim anca cumartesi falan elime alırımm :S

offf çıldırtcak bu avon adamııı
kesilmiş fatura ama ne çıktığı belli ne faturanın özeti varrrr ben 5 inde şehir dışına gidiyorum o zamana kadar gelmezse ne olacak yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…